Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Pattaya nyt, marraskuu 2022  (Luettu 489 kertaa)

Poissa MorganG

  • Newbie
  • Viestejä: 47
  • * Kelpo kaveri
Pattaya nyt, marraskuu 2022
« : Marraskuu 23, 2022, 09:23:23 »
Laitanpa vähän yleiskatsausta miltä näyttää nyt kun turistimäärät ovat alkaneet elpyä. Onneksi kiinalaisia ja korealaisia ryhmiä ei vielä ole tukkimassa jalkakäytäviä oppaan lipun perässä tiiviinä laumana parvelleissaan eikä heidän bussiletkojaan tukkimassa katuja.

Yöelämä keskittyy nykyään pitkälti Soi Buakhao-LK Metro-Treetown alueelle. Toki muuallakin on edelleen baareja muttei niin suurta keskittymää runsaalla tarjonnalla kuin tuolla. GoGo-baareja on tullut lisää LK Metrolle ja Walking Streetillä auennut uudestaan vanhoja sekä tullut uusia. Sekä myös perinteisen Beer barin ja GoGon välimuotoja joissa on tanssityttöjä tangoissa. Noissa en yleensä käy kummmissakaan joten niistä ei nyt mitään kerrottavaa sen enempää kuin olen kavereilta kuullut että niissä on kovat hinnat. Baarimaksu saattaa olla 1000-2000baht ja tytöt saattavat pyytää useamman tonnin shortista tai longista. Walking Streetistä en ole ikinä tykännyt ja sinne tuskin menenkään. Sehän on laumaturistien nähtävyys ja baareissa ja gouggareissa on nyt raporttien mukaan kovat hinnat.

Treetownissa missä perinteisiä beer-baareja on runsaasti klo 21 asti baareissa on vain muutama tyttö ennekuin "iltavuoro" saapuu töihin. Hanakasti tytöt vetävät baareihin istumaan kun hiljakseen kävelee etsivän näköisenä ja jäävät istumaan seuraksi jos kohde on kiinnostava. Tytöille tarjottavat ladydrinkit maksavat yleensä 160baht. Baarimaksu on yleensä Treetownissa 400baht. Jotkut ilmoittavat etukäteen hinnan shortista tai koko yöstä 1000-2000 baht mutta paljon on niitä jotka viihtyessään seurassa eivät perinteiseen tapaan kerro mitään hintaa ja aamulla tytön poistuessa edelleen tonni riittää. Ja jos asiakas on ollut miellyttävä herkästi haluavat jäädä pidemmäksikin aikaa.

Hierontapaikat ovat myös auki täydellä voluumilla. Jokuset eivät selvinneet korona-ajasta ja lopettivat kokonaan mutta uusia on tullut enemmän kuin lopettaneita. Ja harvassa on paikat tuolla Pattayan keskustan alueella joissa ei ole edes BJ tai HJ tarjolla. Perinteset bumbum-massage kujat Chayapoon ja Honey inn ovat entisellään ja joka paikasta saa täyden palvelun kun sanoo sitä haluavansa ennen hierontatiloihin menoa. Ja yleensä ei tarvitse edes sanoa etukäteen. Hieronnan hinta on 100-300baht/tunti. Mitä halvempi niin sitä huonompi ja lyhyempi varsinainen hieronta. Sen päälle HJ yleensä 500, BJ 800-1000, FS 1000-1500.

Saippuahieronnoista suurin osa on myös auennut. Niissä en ole vielä tänä vuonna käynyt mutta raporttien mukaan palvelun hinnat ovat alkaen 2300baht halvimman värikoodin tytöistä ja siitä ylöspäin.

Gentlemens Clubit (eli päivä/alkuilta paikat) toimivat myös ja niitä on tullut muutaman vuoden aikana lisää. Niissäkään en ole vielä ehtinyt käydä mutta tarkoitus on kunhan tulee paikalle kavereita Suomesta.

Paikalla jurzantaa

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1129
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #1 : Marraskuu 23, 2022, 13:21:50 »
Hyvä rapsa, kiitos.  Itsekin miettinyt tässä taas Pattikselle lähtöä.
”Hey Boomer, I’m on holiday, get over it. T. Sanna”