Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Suosituksia Turun alueen naisista..  (Luettu 43677 kertaa)

Poissa Pezku

 • Full Member
 • Viestejä: 127
 • * Kelpo kaveri
Vs: Suosituksia Turun alueen naisista..
« Vastaus #100 : Toukokuu 27, 2024, 13:22:52 »
Nuori timmi suomimimmi ainakin on minuun makuuni.

Estoton mimmi ja erilaisia asuja ja välineitä löytyy joka lähtöön.
Nuoresta iästä huolimatta kokenut..

Ihmeen vähän hänestä täällä kommentteja ollut..
antaako persettä?

Ei anna - on "hyvän kävijän maineella" kysytty. Tai asiakkaan takamukseen pistelee kuulemma pyynnöstä menemään. On aika viiltelyarpiset kädet, muuten. En käy enää.


Mulla myös nuo arvet pistäneet silmään ja en arvostele kenenkään menneisyyttä mut tekee jotenkin pahaa silti. Muuten kiva tyttö.

Poissa reperento

 • Jr. Member
 • Viestejä: 54
 • * Kelpo kaveri
Vs: Suosituksia Turun alueen naisista..
« Vastaus #101 : Kesäkuu 03, 2024, 23:45:34 »
Täytyy ihmetellä kun ei tästä viehättävästä tytöstä ole mitään kommenttia täällä. Juttelin siitä kyseisen tytön kanssa tänään tavattaessa ja tässä on kokemus kommentti. Tyttö on Laura Lumme ja myös Aurora nimimerkkiä käyttävä. Olen hänen luonaan aikasemminkin joitakin kertoja käynyt.Varaus tapahtui hänen toivomanaan tän päivän aikana. Eimuuta kuin sovittuna aikana vastaanotolle ja oven avasi harvinaisen sexikäs ja hyvin huoliteltu neito. Vaatteet läksi kiiruumman kaupalla multa pois ja sitten vaan sänkyyn käsiteltäväksi.Aluksi hienoa alapään ja vartalon hivelyä häneltä. Ja sitten lopuksi nautinnollinen pano ja siinä ei kauan aikaamennyt kun annoin tulla. Asunto siisti ja kylpytilat myös. Lopuksi pesu sitten suihkussa ja halaukset sekä toivotti tervetulleeksi taas uudelleen ja totta kai sitten myös joku kerta uudelleen myös menen. Hän kiertää useampaa paikkakuntaa ja myös täällä turussa myös aina sopivasti. Ehdottomasti kärkipäähän.

Poissa Isotissinepoika

 • Newbie
 • Viestejä: 1
 • * Kelpo kaveri
Vs: Suosituksia Turun alueen naisista..
« Vastaus #102 : Kesäkuu 08, 2024, 02:29:59 »
Illalla olis tarkoitus lähteä pitkästä aikaa radalle. Kun en oikein mitään juo, niin pohjiksi voisi ottaa kunnon panon tai "hieronnan". Hakusessa olisi pienikokoinen pt tai vastaavasti isorintainen, nämä harvemmin kohtaa. REssä kasa tuntemattomia, st:n puolella aika vakiokamaa. REn Coco kiinnostais, joo olen lukenut rapsoja feikkikuvista, mutta onko edes suuntaa antavia. Olisko jollain heittää vinkkiä mihin kannattaisi suunnata. Jos ei täällä, niin vaikka sitten paheksutulla yv:llä
Voin suositella Cocoa, mukava persoona ja upea vartalo sekä kokenut. Kunhan ei ihan mahottomasti tissiä puristele, siitä ei tykkää

Poissa Vulvis

 • Newbie
 • Viestejä: 1
 • * Kelpo kaveri
Vs: Suosituksia Turun alueen naisista..
« Vastaus #103 : Kesäkuu 11, 2024, 17:34:51 »
Tuli käytyä tennis reissulla Turuus ja samalla vähän muuta tuhmaa.
Tuli valikoitua hieronta osiolta sellainen kuin physiomama.
Minulta vahva suositus jos tykkää iloisista pitkistä sekä tiukkakroppasista naisista. Otin täyden paketin ja kaikki sujui täydellisesti alusta loppuun.
Tykkäsin todella paljon ja nyt tiedän missä piipahtaa aina ku tuun turkuun.