Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Mihin naista tarvitsee siviilielämässä?  (Luettu 8999 kertaa)

Poissa Vieras0240

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2999
  • * Kelpo kaveri
Vs: Mihin naista tarvitsee siviilielämässä?
« Vastaus #100 : Joulukuu 21, 2021, 17:10:03 »
Nytkin mulla on naispuolinen frendi yökylässä. Tuossa se nukkuu ja tuhisee sekä voihkii toisinaan mun sängyssä ja mä tässä pyörin ihan vaan täysikuun takia levottomana lattialla varapatjalla. Illalla tein ruoan sille ja aamulla teen aamupalat ja keitän tsufet vaikka en itse juo edes kahvia. En odota tai halua pillua tai suikkaria edes siltä. Hän on esteettisesti (alasti) kyllä todella viehättävä taskuraketti jäätävällä perseellä sekä pikimustilla pillukarvoilla.  Irstas nymfomaani luonteeltaan. Eli ihan tyyppiäni. Mistä tiedän sen. Olen nähnyt hänet nimittäin panemassa ja onhan hän tehnyt erillaisia seksuaalissävytteisiä lähestymisyrityksiäkin huumattuani hänet ensin päihteillä. Aina olen torjunut kuitenkin. Miksi ihmeessä?

Koska olemme liian läheisiä ja hänen hulvaton seura on mulle se juttu mitä haluan. Kai tämä on joku platoninen once in lifetime rakkaus hommeli mikä meillä on ja tuntuisi väärältä tunkea etanaa hänen sisälle. Olen kyllä ajatellut sitä kerran jos toisenkin jos se vähentää kokonaistilanteen homoseksuaalista sävytteisyyttä yhtään. Tätä näpytellessäni hän alkoi maiskutella unissaan ihan kun imisi ahnaasti klunssia. Tälläistä mun elämä nykyään on. Olen nostanut masokismini ihan uudelle tasolle. Toisaalta ei tämä eroa pitkästä parisuhteesta pahemmin, kun ei niissäkään ole seksiä mukana.

 :sheep:

Mulla on vähä samantyyppinen ajatusmaailma nykyään. Tosi tarkasti aistin, että onko jotain sellaista ilmassa, että nainen katuisi panemista jälkeenpäin. Tai itse. Ton takia jää moni hyvä pillu nussimatta, mutta eipähän ole huonoa omaatuntoakaan. Mistäpä muusta se tulisikaan kuin vastakkaisesta sukupuolesta? Ja niistä ku pysyy erossa nii elämä vaan rullailee eteenpäin vailla huolenhäivää

Poissa jonssoni

  • Newbie
  • Viestejä: 45
  • * Kelpo kaveri
Vs: Mihin naista tarvitsee siviilielämässä?
« Vastaus #101 : Toukokuu 11, 2022, 18:05:30 »
Kyllähän sitä tarvitsisi naisen työpäivän jälkeen hengailemaan, metsäretkille mukaan, auton kyytiin ja lusikkaan. Seksiin... äh, nojoo. Se ei ole niin tärkeää.

Noin vuosi sitten oli suhteen tapainen naisen kanssa, jonka jälkeen kaikki muut naiset on tuntuneet mitäänsanomattomilta. Torpeedoin itse mahdollisuuden, että se olisi muuttunut oikeaksi parisuhteeksi. En ole koskaan huomannut kenenkään naisen tuoksuvan niin hyvältä luonnostaan. Mietin monasti olinkohan huomaamattani rakastunut.
Tulenkohan koskaan enää löytämään mitään vastaavaa?