Uutiset: SeksiSaitilla yli 6000 jäsentä! Kiitos kaikille saittilaisille!

Kirjoittaja Aihe: Feronomit  (Luettu 979 kertaa)

Poissa Viola

 • Hero Member
 • Galleria (24)
 • Viestejä: 673
 • ***** Huikea tyyppi
Feronomit
« : Helmikuu 07, 2021, 15:12:34 »
Jos ei ole seksihaluja, parisuhteessa mies haluaa kerran päivässä, nainen kerran kuukaudessa. Olisiko apu feronomisuihkeista.
Sopisiko nämä myös hupakointiin. Mies suihkaisee feronomit keholle hetkeä ennen hutsuihin menoa. Saako silloin kiihkeämpää menoa. Tai intensiivisempää gfeä.

Onko kokemuksia?

https://www.shytobuy.fi/feromonit-tuotteet.html?gclid=EAIaIQobChMI9K7b7OXX7gIVNgWiAx3Z7wN0EAMYASAAEgKBu_D_BwE

Tuotteita mainostetaan näillä sanoilla:

Deodorantti miehille:
Phiero Night Man deodorantti
Phiero Night man on roll-on feromonideodorantti, joka koostuu neljästä synteettisestä feromonista. Nämä feromonit voimistavat neurologista viehätysvoimaa deodorantin käyttäjän tapaamissa ihmisissä. Feromonituoksujen suurin valtti on, että ne toimivat hajuaistin kautta. Hajuaisti on yksi ihmiskehon voimakkaimmista aisteista, koska sen herättämät neurologiset impulssit kulkevat suoraan aivokuoreen. Tällä on merkittävä vaikutus muihinkin aisteihimme ja ajatuksiimme. Näin ollen hajun kautta vastaanotetuilla feromoneilla on lähes välitön vaikutus niiden kohteena olevaan ihmiseen.

Miten Phiero Night Man toimii?
Feromonit ovat neurokemiallisten reaktioiden synnyttämiä kemikaaleja, joiden tarkoitus on aiheuttaa vastakkaisen sukupuolen edustajissa tietynlainen käytöksellinen reaktio. Yksinkertaisesti sanoen, feromonit ovat alitajuntaista vuorovaikutusta, joka laukaisee seksuaalisen reaktion. Feromonit eivät varsinaisesti luo euforian tai kiihtymyksen tunteita, vaan voimistavat jo olemassa olevia visuaalisia ja auditiivisia stimuluksia. Phiero Night Man feromonituoksu voimistaa luonnollista tuoksuasi ja feromonejasi auttaen sinua herättämään ja valloittamaan vastakkaisen sukupuolen edustajien seksuaalisen halun, minne ikinä menetkin.Naisille:
Lisää seksuaalista vetovoimaa käyttämällä Pherofem Woman-2-Man parfyymisuihketta, joka on täydellinen tapa päästä huomion keskipisteeseen! Tämä ainutlaatuinen, luonnollisia feromoneja sisältävä tuote on suunniteltu naisille, jotka haluavat löytää sisäisen eläimensä ja lisätä seksuaalista vetovoimaansa!

 Parantaa kehon tuoksua luonnollisten ainesosien avulla
 Lisää itsevarmuuttasi
 Huomaamaton ja helppo käyttää
 Kätevä pakkauskoko – sopii käsilaukkuusi!
 Upean vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä tavallisen parfyymisi kanssa
Pherofem Woman-2-Man on feromonisuihke naisille, ja sen suosion salaisuus piilee yhdessä asiassa: huomaamattomuudessa. Tämä upea tuote sopii hyvin osaksi päivittäisiä kauneudenhoitorutiinejasi. Tuote lisää seksuaalista vetovoimaa ja itseluottamustasi uutta suhdetta aloittaessasi!


Miehille:

Nexus Pheromones on huipputuote miehille, jotka haluavat olla houkuttelevampia naisten silmissä. Jokaisen miehen unelma on nainen, joka kävelee baarissa suoraan hänen luokseen, vai mitä? Tämä on mahdollista, ja lähes täysin vaivattomasti! Nexus Pheromones tekee miehestä houkuttelevamman naisille ja voimistaa luonnollisia, eläimellisiä vaistoja parantaen onneasi naisten metsästyksessä. Yksi käyttökerta riittää jopa 8-10 tunniksi ja pitää sinut huippukuosissa koko yön Huomaamaton käyttää, kukaan ei tiedä sinun käyttävän sitä Tekee miehestä houkuttelevamman naisille Kätevä taskukokoinen parfyymi pullo Sisältää seitsemää eri feromonia Miesten suosikkituote maailmanlaajuisesti Voi lisätä ihmisen feromonien määrän jopa 1000-kertaiseksi Nexus Pheromones, että myös varatut miehet haluavat nauttia kanssakäymisestä ja läheisyydestä. Ripaus lisää itseluottamusta tai huomaamaton tapa lisätä intohimoa voi olla juuri se, mitä sinä tarvitset. Nexus Pheremones sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän seitsemää ihmisen feromonia, jotka tunnetaan kyvystään tuoda esiin ihmisen eläimelliset vaistot, jotka tekevät sinusta viehättävämmän.


Miehille:
Ota viehätysvoimasi hallintaan Pheromen Man-2-Woman -suihkeen avulla! Tämä feromonisuihke miehille on suunniteltu parantamaan miesten seksuaalista vetovoimaa. Tuotteen tuoksuttoman, eroottisen koostumuksen ansiosta menestyt paremmin naisten kanssa ja suhteestasi tulee intiimimpi. Kätevän pakkauskoon ansiosta voit kuljettaa suihkepulloa mukanasi ja voit lisätä seksuaalista vetovoimaasi sekunneissa! Nopeavaikutteinen koostumus lisää seksuaalista vetovoimaa välittömästi Parantaa luontaista tuoksuasi Lisää itsevarmuutta Tuoksuton koostumus ja kätevä pakkauskoko takaavat huomaamattoman käytön Sopii sekä parisuhteessa oleville että parisuhdetta etsiville sinkuille Pheromen Man-2-Woman parfyymi sisältää luonnollisia feromoneja, jotka tarjoavat lisää seksuaalista vetovoimaa sekä parisuhteessa että sinkkuina eläville miehille. Jo muutamalla suihkauksella saat lisää itsevarmuutta ja seksuaalisia kokemuksiasi – ole oman kyläsi casanova ja tilaa feromonisuihke miehille jo tänään!


Poissa Pekonen

 • Full Member
 • Viestejä: 118
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Feronomit
« Vastaus #1 : Helmikuu 07, 2021, 15:32:43 »
Kokeilin kans tuota feromonisuihketta ja pakko sanoa että toimii. Toimi jopa siihen malliin että oli pakko juosta kylältä lujaa kotia ja lukittautua tänne kun oli koko kylän ämmät aivan vauhkona perässä.
Nyt olen täällä neljän seinän sisälle linnoittautuneena ja melkoinen akkalauma tuossa pihalla. Yksikin tuossa nuolee ikkunaruutua rinnat paljaana vaikka ulkona on pakkasta. Taitaa olla naapurin Inkeri, normaalisti niin hillitty ja hyvätapainen vaimoihminen.
Olkaa hyvät ihmiset varovaisia kun käytätte näitä suihkeita ettette laita liikaa.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 07, 2021, 15:39:52 kirjoittanut Pekonen »
Liity sinäkin: #pelastakaasikiöt

Poissa Unmasked

 • Newbie
 • Viestejä: 29
 • * Kelpo kaveri
Vs: Feronomit
« Vastaus #2 : Helmikuu 13, 2021, 18:51:21 »
Mene ja tiedä liittyykö suoranaisesti feromoneihin. Joillakin naisilla on ihan uskomattoman hyvä ominaistuoksu. Siis sellainen, että siitä tuoksusta voisi melkein elää ja hengittää.

Näin joskus internezin ihmemaassa myynnissä miehille (yllätys) tarkoitettua feromonihajustetta. Valmistajan räpin mukaan teho olisi tietenkin juuri tuota Pekosen kuvailemaa luokkaa.
Naaraanhoukutinta noissa suihkeissa on seassa tasan yhtä paljon kuin Pyhää Vettä. Vaikutus on puhtaasti psykologinen.

Poissa Gentleman

 • Herrasmies
 • Sr. Member
 • Viestejä: 3602
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #3 : Helmikuu 13, 2021, 23:06:24 »
Taitaa olla yhtä paljon apua noista, kuin kuivatusta tiikerin kyrvästä. Kaikki mitä kaupitellaan sanoilla TILAA JO TÄNÄÄN! on tulkittavissa lähinnä epätoivoiseksi yritykseksi markkinoida olematonta.

Miehen hiessä oleva feromoni on androstenoni. Naisen emättimen erittämä feromoni on nimeltään kopuliini.(Wikipedia)

Yksinkertaisesti ajateltuna, ihminen kiinnittää ensinmäisenä huomiota toisen ihmisen ulkonäköön ja tuoksuun. Tuoksuun on varsin helppo vaikuttaa laadukkaalla hajuvedellä ja ihan kokemus elävästä elämästä, 100€ hajuvedellä saa enemmän kontakteja naisiin kuin 10€ hajuvedellä.
𝕹𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖎𝖘 𝖆𝖓 𝖎𝖑𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓. 𝖂𝖍𝖆𝖙 𝖎𝖘 𝖓𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖘𝖕𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖎𝖘 𝖈𝖍𝖆𝖔𝖘 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖋𝖑𝖞.

Poissa Unmasked

 • Newbie
 • Viestejä: 29
 • * Kelpo kaveri
Vs: Feronomit
« Vastaus #4 : Helmikuu 14, 2021, 00:03:11 »
Kerran tuli ohjelma, jossa lauma naisia laitettiin nuuhkimaan erinäköisten- ja kokoisten miesten paitoja sokkotestiperiaatteella.
Paitoja oltiin pidetty pari päivää päällä ilman hajusteita.
Kun naisille selvisi minkä näköisiä tai pituisia miehiä oli ollut miellyttävien tuoksujen takana, niin valtaosalla ääni muuttui kellossa. Vain parissa tapauksessa mies oli suunnilleen niin silmää miellyttävä mitä tuoksu antoi ymmärtää.
Poissa Lifti

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2248
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #5 : Helmikuu 14, 2021, 06:41:08 »
^ Naiset on tuoksujen maailmoissaan aina enempi tai vähempi sekaisin. Omia parittelukumppaneitani kun muistelen niin kovasti aina kehuivat kuinka hyvälle Sika tuoksuu. Sillä sekunnilla kun ero tuli niin Sika rupesi haisemaan.
Totuus - https://www.youtube.com/watch?v=p37_Ux1G_BI
Seksissä on tärkeintä että kaksi nauttii. Mies ja kyrpä.
#pelastakaasikiöt

Poissa certiina

 • Newbie
 • Viestejä: 10
 • * Kelpo kaveri
Vs: Feronomit
« Vastaus #6 : Helmikuu 14, 2021, 10:13:27 »
Hajut tai feromonit .
Asia on kyllä niin että puhdas naisen peppu ja pillu erittävät varmasti niitä feromoneja niiden aiheuttamaan huumaan ei yksin haju riitä .
Sumentavat järjen ja saavat käyttäytymään naurettavasti .

Poissa Gentleman

 • Herrasmies
 • Sr. Member
 • Viestejä: 3602
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #7 : Helmikuu 14, 2021, 10:59:31 »
^Ajattele, jos vielä olisi yleinen tapa suudella naisen kättä. Nainen voisi silloin tällöin vähän hieraista tussun hajua kintaaseen ja kaikki miehet jotka suutelisivat kättä olisivat samantien daamin pauloissa :inlove:
𝕹𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖎𝖘 𝖆𝖓 𝖎𝖑𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓. 𝖂𝖍𝖆𝖙 𝖎𝖘 𝖓𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖘𝖕𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖎𝖘 𝖈𝖍𝖆𝖔𝖘 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖋𝖑𝖞.

Poissa Kapu

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1872
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #8 : Helmikuu 14, 2021, 11:02:50 »
Puhdas iho ja miedot tuoksut ovat miellyttäviä. Ajoittain tulee vastaan näitä tuoksu- tai hajupommeja, jolloin niskaan on kaadettu puoli pulloa jotain halpaa hajuvettä. Ilmeisesti kyseisen yksilön oma hajuaisti on jo turtunut käryyn. Jurppii, jos joutuu oleskemaan yskien, silmät vettä valuen samassa tilassa.

Poissa Unmasked

 • Newbie
 • Viestejä: 29
 • * Kelpo kaveri
Vs: Feronomit
« Vastaus #9 : Helmikuu 14, 2021, 14:24:55 »
Puhdas iho ja miedot tuoksut ovat miellyttäviä. Ajoittain tulee vastaan näitä tuoksu- tai hajupommeja, jolloin niskaan on kaadettu puoli pulloa jotain halpaa hajuvettä. Ilmeisesti kyseisen yksilön oma hajuaisti on jo turtunut käryyn. Jurppii, jos joutuu oleskemaan yskien, silmät vettä valuen samassa tilassa.

Ääni tälle. Itsekin tykkään eniten luomutuoksusta. Muutamat, joskin harvat naisten parfyymit tuoksuvat syötävän hyvältä kohtuukäytöllä.
Escadadalla on muutama tuoksu joka pitäisi lailla kieltää. Tappaa astmaatikon varmemmin kuin aavikkotaipaanin purema. Aiheuttaa terveellekin välittömän migreenin ja tiputtaa linnutkin taivaalta.

Poissa Gentleman

 • Herrasmies
 • Sr. Member
 • Viestejä: 3602
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #10 : Helmikuu 14, 2021, 14:43:17 »
Naisten tuoksuista yks ehdoton suosikki on Carolina Herrera - Good Girl :inlove:
𝕹𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖎𝖘 𝖆𝖓 𝖎𝖑𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓. 𝖂𝖍𝖆𝖙 𝖎𝖘 𝖓𝖔𝖗𝖒𝖆𝖑 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖘𝖕𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖎𝖘 𝖈𝖍𝖆𝖔𝖘 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖋𝖑𝖞.

Poissa Tibenius

 • Highwayman
 • Sr. Member
 • Viestejä: 2729
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Feronomit
« Vastaus #11 : Helmikuu 14, 2021, 14:47:20 »
Burberry The Beat EdC tuo hyviä muistoja mieleen.