Uutiset: SeksiSaitti on täyttänyt kaksi vuotta!

Kirjoittaja Aihe: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?  (Luettu 4694 kertaa)

Poissa veeras

 • Hero Member
 • Viestejä: 771
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #40 : Lokakuu 08, 2021, 07:28:46 »
Jos seurustellaan ja seksikäyttäytymistä joutuu salaamaan kumppaniltaan, niin kyllä se pettämistä on.

Mun mielestä ei ole oikein kuitenkaan kieltää kumppaniltaan seksin harrastamista, jos itse haluaa panna korkeintaan jouluna ja kumppani kolme kertaa viikossa. Suhde ei voi olla terve, jos seksimieltymykset eroavat olennaisesti, eikä (vähemmän aktiiviselta?) osapuolelta löydy joustomieltä.

Mun mielestä on henkistä väkivaltaa kieltää kumppaniltaan pornon katselu (ketjussa tullut puheeksi). Mitä vittua se (naiselle) kuuluu, mitä mies tuijottaa kun runkkaa?

Koskaan ei tule venyä seksissä niin, että se tuntuu pahalta ja on musta täysin fine sitten toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan muualla, jos kumppani ei halua anaalia, piiskata sua tai mitä nyt ikinä itse haluaakaan.
Mitä se kertoo kumppanista, jos toiselta täytyy tämä kieltää?

 On asioita, missä voi ehkä tehdä kompromisseja, mutta onneksi on meidät, jos ei oikein onnistu. 
Helsinki: 11-17.10

Poissa Ylilääkäri

 • Full Member
 • Viestejä: 299
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #41 : Lokakuu 09, 2021, 22:19:08 »
Olen kolmannessa pitkässä parisuhteessa. Kahdessa ensimmäisessä en käynyt vieraissa ollenkaan. Nyt kolmannessa ja parhaassa suhteessa sen sijaan olen vuosia käynyt palveluntarjoajien luona. Kaiken lisäksi nykyisessä parisuhteessa  kumppani on erittäin aktiivinen ja suhde on hyvä.

Kaikissa pitkissä suhteissa olen saanut seksiä, aina kun haluan ja liikaakin, eli seksin puute ei aja maksulliseen seuraan. Se on jokin muu syy, jota olen koittanut itselleni selvittää.

Mahdollisesti oman täysin yksityisen ajan tarve  on se tärkein syy. Asiaan vaikuttaa myös halu kokea uutta ja erilaista seksiä tässä elämässä, ennen kuin on liian myöhäistä. Se on addiktoivaa. Ja vielä kun on mahdollisuus käydä palveluntarjoajilla niin usein kuin haluaa, eli asia ei ole talouskysymys.

Ostajan uran alusta alkaen olin hieman hämmästynyt, koska en kokenut huonoa omatuntoa maksullisilla käymisestä. Näin ja näen asian niin, että ostan itselleni sopivia ”terapiapalveluita”. Minusta seksipalvelujen myynti ajaa samaa asiaa kuin erilaiset ostettavat terapiat. Ja paremminkin.

Jotkut saittilaiset ehkä huomasivat yhdessä ketjussa, että kävi niin, että minulta haluttiin ostaa seksiä. Se oli erikoinen juttu. Lopulta harkinnan jälkeen tapasin tämän naisen, joka oli todella kaunis ja mukava. Oli miellyttävä 3-tuntinen. En ottanut maksua, vaan sanoin, että lahjoita joku haluamasi summa Lääkäri Ilman Rajoja -järjestölle, jos haluat. Tämän tapaamisen jälkeen tunsin hiukan huonoa omatuntoa ja koin pettäneeni vaimoani jollain tasolla.

Olisiko niin, että rehellinen seksin ostaminen ei ole sellaista pettämistä kuin muu pettäminen? En tiedä.  Siltä ainakin minusta tuntui jälkikäteen. Kun maksaa sovitun 350-600 euroa, asia on selvä ja molemmat tietävät pelin hengen.

Ylilääkäri

Poissa Vellinkuivaaja

 • Jr. Member
 • Viestejä: 65
 • * Kelpo kaveri
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #42 : Lokakuu 09, 2021, 23:23:09 »
Itse olen ollut parissa pitkässä (5+ vuotta) suhteessa, joissa seksi eri syistä kuivui lähes olemattomiin. Maksuseksi on tarjonnut mahdollisuuden vaihteluun, mutta oma talouteni ei salli jatkuvaa huorissa hyppäämistä ainakaan kotimaan pitkillä taksoillla, niin kivoja kuin moiset tapaamiset ovatkin.

Omalla kohdallani hupakoissa käynti muuttui pettämiseksi (omassa mielessäni) kuitenkin vasta silloin, kun sain hupakolta vastinetta tiettyihin muutoksiin elämässäni, siinä missä oma kumppani vain sylki päin naamaa noin henkisessä mielessä ja vittuili suunnilleen joka ideasta, mitä esitin.

Poissa M.U. Tiainen

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1328
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #43 : Lokakuu 09, 2021, 23:31:27 »
Silloin kun siitä jää kiinni. Eli toisin sanoen: Autuaita ovat tietämättömät.

Ja tämä sama raamatun lause pätee kaikkeen yhteiskunnassamme.

Tukiroolivastaava

Poissa mattssonni

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #44 : Lokakuu 21, 2021, 23:54:17 »
Silloin kun siitä jää kiinni. Eli toisin sanoen: Autuaita ovat tietämättömät.

Ja tämä sama raamatun lause pätee kaikkeen yhteiskunnassamme.

Ei ole kyllä Raamatusta peräisin tuo lause
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 22, 2021, 00:03:16 kirjoittanut mattssonni »
Harva asia on mustavalkoinen, useimmiten niissä on monia, vähintäänkin harmaan, sävyjä.

Paikalla HarryPotter

 • Full Member
 • Viestejä: 353
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Koska hupakoissa käynti muuttuu pettämiseksi?
« Vastaus #45 : Lokakuu 22, 2021, 00:51:50 »
Kaipa se on pettämistä, jos ei ole suhteessa lupaa käydä hupakoissa

Mutta, mutta...moni miettii näitä varmasti päänsä sisällä hyvin eri tavalla eli osalle se on tavallista kauraa kuin vaikkapa kuntosalilla käynti ilman mitään moraalisia tuskia, eikä edes välttämättä ajattele sitä pettämisenä. Osalle taas pettäminen saattaa mennä jossain suutelemisessa, deiteissä tms. eli osa voi nähdä parisuhteen sisällä mitä pienemmänkin asian pettämisenä.

Ehkä petän, ehkä en - mutta elämä on tehty elettäväksi  :inlove: :inlove: