Uutiset: SeksiSaitilla yli 6000 jäsentä! Kiitos kaikille saittilaisille!

Kirjoittaja Aihe: Praha  (Luettu 24788 kertaa)

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #200 : Heinäkuu 26, 2020, 17:17:52 »
Olin 17-20.heinäkuuta Prahassa kaikki oli normaalisti auki turisteja puolet normaalista maskia joutui käyttää lentokoneessa ja metrossa ei muualla ravintola hinnat oli puolittunut viime kesästä nyt 24 päivä lähden uudestaan lennot 143€ hotelli Ramada vaclavin aukiolla 40€ yö

Mukava, että joku matkustaa näin koronan aikanakin Prahaan. Nyt näyttää kyllä hotellien hinnat olevan kohdallaan. Ihan siitä ydinkeskustan huippuhotelleissakin voisi nyt yöpyä edullisesti. En ole koskaan Prahassa missään viiden tähden hotellissa asunutkaan. Ramada on kyllä hyvällä paikalla. Siinä olisi varmasti mukava asustella. Ikkunasta voisi aina tarkastella Vaclavske namestin katutyttötarjonnan, mikä on kyllä viime vuosina hiipunut lähes olemattomaksi. Ja kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, niin en kenellekään suosittele näitä katutyttöjä. Ovat pääosin romanialaisia, ja minulla on kyllä vahva epäilys jostakin parituksesta. Eikä ole kyllä kovin turvallinen vaihtoehto. Ja samalla hinnalla panee tunnin privatissa, joten ei siinä ole siinäkään mielessä mitään järkeä.

Melkein hotelli Ramadan alakerrassa on mielestäni Prahan paras strippiklubi Hot Peppers (https://www.hotpeppers.cz/en/). En ole mikään kovin innokas strippiklubimies, mutta Hot Peppersissä olen muutaman kerran käynyt. Ja minun vähäisellä kokemuksellani se on kyllä laadukas paikka. Se poikkeaa niistä minun aikaisemmista kokemuksistani strippiklubeista siinä, että naiset ovat kauniita kuin mannekiinit ja osaavat vieläpä tanssia hyvin. Se show ei ole pelkästään vaatteiden riisumista musiikin säestyksellä, vaan esiintymisissä on aina joku idea mukana. Esim. joku roolileikki. Olen ollut aina vähän sitä mieltä, että naisten tangon ympärillä itsensä ketkutteleminen ja vaatteidensa vähentäminen on sellaista turhaa pyörimistä hyvän tavaran ympärillä. Mutta Hot Peppersissä siinä on jotain enemmän mukana.  Vähän tyyristä lystiähän se tietysti on. 15 minuutin privattistrippaus maksaa saman kuin tunti naisen kanssa Prahan privatissa. Ja ladydrinksut ovat kalliita. Mutta kaikki hinnat ovat kyllä selkeästi esillä. Että ei tarvitse pelätä, että laskuun lisätään ylimääräistä. Pimpsaahan niiltä tanssijoilta ei saa. Minusta olisi aika säälittävää yrittää sitä edes kerjätä. Mutta muuten Hot Peppersissä on ollut kyllä lystiä  :).

Normaalistihan siinä Vaclavske namestilla on melko turistiset hinnat, eikä siellä terasseilla juuri paikallisia näy. Mutta siinä yhdellä sivukadulla, vain muutaman kymmenen merin päässä Vaclavske namestilta, on yksi legendaarinen ravintola ja oluttupa. Eli U Pinkasu (http://www.upinkasu.com/). U Pinkasu on yksi minun suosikki ravintoloistani Prahassa. U Pinkasu on Prahan ensimmäinen oluttupa, joka alkoi tarjoilla Pilsner Urguellia. Vuonna 1843 kumottiin "penikulman sääntö", jonka mukaan Prahaan oli saanut tuoda olutta vain peninkulman päästä. Räätälimestari Pinkasu sai maistaa tätä Plzenin jumalten juomaa, ja heitti samantien räätälinvermeensä nurkkaan ja alkoi kapakoitsijaksi myymään Pilsner Urguellia. U Pinkasussa, samoin kuin mysö U Zlateho Tygrassa, ei vieläkään myydä muuta olutta kuin Pilsner Urguellia. Ja jostakin syystä Pilsner Urguell on näissä molemmissa paikoissa todella hyvää. Tuoretta ja herkullista. Se johtuu varmaan siitä, että olukellarin lämpötila on optimaalinen ja olutta myydään niin paljon, että se on aina tuoretta. U Pinkasussa on kesällä viihtyisän  ulkoterassin lisäksi myös sellainen hieno sisäpihan terassi. U Pinkasun alakerran ravintola on hyvä paikka syödä perinteisiä tsekkiläisiä ruokia. Ne on kuuelmma tehty isoäidiltä perittyjen reseptien mukaan. Ja hintataso on edullinen  :).

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #201 : Elokuu 24, 2020, 13:10:29 »
Täytyy jotenkin yrittää nostaa tätä Praha-ketjua taas ylös. Joskus on ollut kysymyksiä hotelli vinkeistä Prahaan, ja muistin vanhoja valokuviani katsellessa hotelli Avionin (https://www.hotelavion.cz/en/). Hotelli Avion sijaitsee aika kaukana keskustassa, eli suunnilleen keskustan ja lentokentän puolivälissä. Mutta vihreän metrolinjan pysäkki Nadrazi Valeslavin on vain muutaman sadan metrin päässä hotellista. Avionin sijainti on kyllä oikeastaan tosi hyvä. Lentokentältä bussi 119 tulee noin viiden minuutin välein siihen Nadrazi Valeslavin pysäkille. Ja kun haluat keskustaan, niin meidän turskien velvet underground, eli vihreän linjan metro, vie sinut hetkessä pelipaikoille suoraan Vinohradyyn ja Zizkoviin  :).

Hotelli Avion on sellainen edullinen perheomisteinen pikkuhotelli keskellä nukkumalähiötä. Tykkäsin silloin sen rauhallisesta ilmapiiristä. Ja viikko yksin kahden hengen huoneessa ei paljoa kustantanut. Muistaakseni alle 300 euroa. Hotellin yhteydessä oli sellainen mukava ravintola Ballon (http://restaurace-ballon.cz/en/), josta sai todella maukasta tsekkiläistä perinneruokaa. Ja tietysti muutakin. Ravintolassa oli sellainen viihtyisä terassi, jossa tykkäsin istuskella. Se hotelli sijaitsi sellaisessa rinteessä, ja terassin edessä oli sellainen vanha kivinen paritalo, jossa oli todella hienot puutarhat. Silloin oli huhtikuu ja kaikki omena-, kirsikka-, luumu- ja päärynäpuut olivat täydessä kukassaan. Se näkymä oli aivan uskomattoman kaunis siitä terassilta. Minulle vuoden kohokohta on se, kun suuret puut kukkivat. Olen silloin aina hyvin keveällä ja iloisella mielellä.

Hyviin fiiliksiin vaikutti tietenkin sekin, että Kristynka tuli yksi ilta yökylään. Tarjosin hotellinomistajalle maksua ylimääräisestä yövieraasta, mutta se ei tullut kuulemma kuuloonkaan. Olin kuulemma jo kerran huoneeni maksanut. Sama oli tilanne aamiaisen suhteen. Istuttiin Kristynkan kanssa iltaa siinä hotellin terassilla myöhään ja juotiin kuohuviiniä. Oli kyllä hieno fiilis. Olen sellainen parantumaton kaurismäkiläinen romantikko. Tykkään tunnelmista. Oltiin kuin joku rakastunut kihlapari ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla  :).

Nykyään on tullut asuttua Prahassa näissä airbnb:n kämpissä. Mutta Avionia voin tietyin varauksin kyllä suositellakin. Täytyy vaan hyväksyä se, että keskustaan on pitkä matka ja metrossa istuminen alkaa loppu viikosta jo vituttamaan. Yöllähän metro ei kulje klo 24.00 jälkeen, joten silloin täytyy käyttää taksia. Nykyään on Prahassa onneksi tämä uber. Varsinkin ensikertalaisille ja sellaisille, jotka haluavat olla paljon yöllä liikenteessä, suosittelen kyllä ihan keskustassa tai Vinohradyssa tai Zizkovissa asumista. Mutta jos joku sattuu olemaan omalla autolla tai mopolla Keski-Euroopassa liikenteessä, niin Avion on kyllä hyvä valinta. Siinä oli hyvät ilmaiset parkkipaikat, ja jopa minä uskaltaisin sinne ajella. Prahan keskustaan en kyllä lähtisi sompailemaan  :).
« Viimeksi muokattu: Elokuu 24, 2020, 13:14:09 kirjoittanut kocour »

Poissa Vieras0095

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1240
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #202 : Elokuu 29, 2020, 10:26:48 »
Taboritskan kieppeille Zizkoviin on näköjään avattu uusi privaatti nimeltään Privat7. Neitokaiset näyttäisivät olevan kauniita ja hoikkia 20-25-vuotiaita.

Ei voi muuta todeta kuin voi voi tätä maailman menoa :(

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #203 : Elokuu 29, 2020, 14:06:20 »
Siis häh. Privat7 (https://www.escort.cz/privat7-incall-praha) näyttää ainakin kartan perusteella sijaitsevan hotelli Golden City Garnin (https://www.goldencity.cz/en/) viereisessä talossa. Yövyin siinä hotellissa muutaman yön puolitoista vuotta sitten maaliskuussa. Kirjoitin kesän alussa siitä reissusta rapsaakin. Nythän tämä Golden City Garni on oiva hotelli sellaisille panomiehille, joille sellainen vaatimaton, mutta siisti ja edullinen reppureissaajien suosima majoituspaikka passaa. Sieltä Golden City Garnista pääsee varmaan jonkun sisäpihan kautta kipaisemaan Privat7:aan aamulla krapulapanoille vaikka kalsarit jalassa. Mutta on se hotelli kyllä niin jyrkässä rinteessä ja siinä mäessä on kaikenlaisia portaitakin, että voi se olla viisainta vetäistä kuitenkin farkut ja niket jalkaan ja mennä ihan rehellisesti ulkokautta  :).

Tässä yksi päivä netissä surfaillessani huomasin, että Seifertovalle siihen ihan muutaman kymmenen metrin päähän Golden City Garnista keskustaan päin on ilmestynyt myös uusi privatti nimeltään Wild Cats (https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-privat-angels-1005). Valerie näyttää kyllä kauniilta kuin öinen moottoritie. Privatti Wild Cats näyttää olevan aivan siinä ravintola Lavickan (http://www.restaurace-lavicka.cz/en/jidelni-listek/) vieressä. Lavicka on hinta-laatu suhteeltaan ehkä paras ravintola mitä Prahassa tiedän. Todella viihtyisä ravintola ja suodattamaton Bernard on Lavickassa niin hyvää olutta, että en ole varma olenko koskaan juonut missään parempaa  :D.

Vaikka olenkin Vinohradyn miehiä, niin nämä kaksi uutta privattia saattavat kyllä kallistaa vaakakuppia myös Golden City Garnin puolelle. Ainakin pariksi yöksi. Vaikka eihän sinne toisaalta ole Vinohradysta matkaa kuin noin kilometri. Riippuen tietenkin vähän siitä, että missä päin Vinohradya asustelee  :D.

   

Poissa Vieras0095

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1240
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #204 : Elokuu 29, 2020, 15:16:48 »
Kubelikovalta on lyhyt matka uuteen privaan, jos sinne Prahaan nyt joskus vielä pääsee.

Hupsukoitten kokonaismäärä ei ole kyllä vähentynyt yhtään koronan myötä ainakaan jos on käyttämääni sex.cz-appiin uskominen ja miksei olisi.

Joopa joo. Mielellään tässä jo söisi svickovaa ja tutkisi slaavittaria vähän lähemmin.

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #205 : Lokakuu 31, 2020, 18:22:21 »
Pakko vielä jatkaa kun vauhtiin kerta pääsi. Ekaksi Mikalle thanx videosta. Se oli siistiä.

Kocour, kun seisoskelet siinä ovisyvennyksessä Privat Gracen alakerrassa, katuhan on Baranova, oletko missä kaupunginosassa virallisesti? ;) Vinohrady vai Zizkov?

Sorry. Meni näköjään keväällä kysymyksesi ohi. Muuten hyvä kysymys. Olen pähkäillyt itse monesti samaa asiaa. Että missä kohtaa se Vinohrady vaihtuu sitten aina virallisesti Zizkoviksi.

Prahan sex.mapyhan (http://mapy.sex.cz/?map=296) on se minkä avulla me Prahassa näitä privatteja ym. kaupallisen seksin palveluita haarukoidaan eri puolille kaupunkia. Prahan sex.mapyhan näyttää, että privat Grace on alueella Praha kolme eli Zizkovissa. Ihan siinä kulman takana oleva Mazlive studentky on sitten Praha kakkosen alueella eli Vinohradyssa. Eli raja Praha kakkosen ja kolmosen välillä menee siinä jossain välissä. Sex.mapyn mukaan.

Olen ajatellut, että näillä Prahan kaupunginosilla voi olla vähän samanlainen etymologia kuin ennen postilaitoksella Suomessa. Oulussakinhan oli ennen lähes jokaisella kaupunginosalla oma postitoimipaikka ja sen myötä oma postinumero. Sitten Pekka Vennamo aloitti 1980-luvulla postin saneerauksen, ja nyt niitä postitoimipaikkoja ei kyllä enää Oulussakaan monta ole jäljellä. En sitten tiedä, että onko Pekka Vennamo käynyt Prahassakin saneeraamassa prahalaisten postiasioita uuteen uskoon, vai onko näillä Prahan kaupunginosilla joku erilainen historiansa. Sehän on meille tietenkin se ja sama. Mutta kovasti tämä selkeä järjestelmä helpottaa Prahassa suunnistamista ja privattien löytämistä. On turistinkin helppo käyttää julkisia kulkuvälineitä.

Tuossa Baranovan viereisellä kadulla Sudomerskalla oli ennen sellainen privatti kuin Lolitas. Se oli aivan mainio privatti ja tytöt kauniita ja mukavia. Lolitaksessa oli sellainen erikoisuus kuin kanta-asiakas kortti. Se oli samanlainen kuin Oulussa turkkilaisten pitämissä pizzerioissa. Eli siihen korttiin sai jokaisella vierailulla leiman ja sitten kun leimoja oli kertynyt seitsemän kappaletta, niin kahdeksas kerta oli ilmainen. Kätevää, vai mitä? En ehtinyt aivan saamaan seitsemää leimaa täyteen, kun privatti yhtäkkiä hävisi kartalta. Lolitaksessa oli myös sellainen erikoistarjous, että kahden tunnin vierailulla kylkiäisenä sai pullon kuohuviiniä ja viiden tunnin sessiolla ison lekan viskiä. Nuukana miehenä eräänä sateisena päivänä käytin tämän viiden tunnin option hyväkseni. Ihan vaan sen Bourbon putelin vuoksi. Tietenkin. Tuontialkoholit kun ovat Tsekeissä niin kalliita. Lolitaksessa oli olohuoneessa sellainen mukava baari, missä sai seurustella henkilökunnan ja tyttöjen kanssa ja juoda viskiä sekä olutta. Tietenkin putelin sai viedä myös mukanaan omaan huoneeseen. Kun sitten viiden tunnin rupeaman jälkeen poistuin Prahaan sumuiseen yöhän Kentucky Gentlemanin jämät pullossa kainalossani, niin olin sijoitukseeni hyvin tyytyväinen. Olin saanut yltäkylläisesti pillua, pulloa, pyllyä, hierontaa, hyväilyjä, kylpemistä ja seurustelua. Ja vielä oli viskiäkin jäljellä aamuksi krapularyypyn verran. Ja koko setti oli maksanut vain jotain 250 euroa  :).

 
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 31, 2020, 18:27:42 kirjoittanut kocour »

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #206 : Joulukuu 08, 2020, 16:07:28 »
Olen tässä miettinyt, että on se vaan hyvä että ihminen ei etukäteen tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Kun melko tarkasti päivälleen olin vuosi sitten Prahassa ihastelemassa Prahan joulutoreja, niin tästä koronataudista ei kukaan vielä puhunut yhtään mitään. Enpä olisi uskonut, että se Prahan matkailu oli sitten siinä. Onneksi nyt taas tunnelin päässä näkyy vähän valoa, kun Englannissakin koronarokotukset aloitettiin tänään. Joulun alusaikahan on Prahassa yksi niitä turismin suuria high seasoneja, ja turisteja on kaupungissa todella paljon. Ja kaikki paikallisetkin ihastelevat joulutoreja ja tungeksivat tavarataloissa. Kun nyt muistelen, niin tunnen ihan suussani tyroksimukista juodun hotwinen ja tradelnikin, eli kanelikierrepullan, tunnelmaa kohottavan makuyhdistelmän  :).

Kun olen katsellut Prahan sex.mapya (http://mapy.sex.cz/?praha=1), niin olen ihmetellyt. että uusia privatteja syntyy Prahaan näin koronan aikanakin kuin sieniä sateella. En ole mielestäni koskaan nähnyt, että Prahassa olisi näin paljon privatteja. Se vähän hämmästyttää minua, koska olen ajatellut että Prahan kaupallisen seksin suurin asiakasryhmä ovat juuri turistit. Mutta näin ei ilmeisesti olekaan. Olen kyllä tiennyt, että privatteja käyttävät myös paikalliset miehet, mutta on minulle kuitenkin jonkinlainen yllätys, että bisnes näyttää pyörivän noinkin vilkkaasti ilman meitä turistikollejakin. Näissä seksiklubeissa, strippipaikoissa ja saunaklubeissa taitaa olla kuitenkin aika hiljaista, koska ne on suunnattu lähinnä turisteille. Niissä on niin korkea hintatasokin, että se on tavalliselle tsekkiläiselle duunarille vähän liian tyyriistä viihdykettä.

Paljon uusia mielenkiintoisia priavtteja näyttää syntyvän myös tämän meidän mukavuusalueemme (Stare mesto, Nove mesto, Vinohrady, Zizkov) ulkopuolellekin. Olisikohan syynä se, että asuntojen vuokrat ovat siellä halvempia kuin keskustassa. Jotenkin sitä on niin jumiutunut niihin omiin kuvioihinsa, että nykyään tulee enää harvemmin lähdettyä hupakoimaan mihinkään uusiin kaupunginosiin. Mutta kun Prahaan on taas turvallista matkustaa, niin ainakin Privat Babylonissa (https://www.escort.cz/czech_sexy_girls?facilityid=387) on kyllä mentävä käymään. Babylonhan näyttää sijaitsevan sellaisessa omakotitalossa ja näyttää hyvin laadukkaalta paikalta. Ja sihteeriköt ovat kuin enkeleitä   :).

Mutta aivan ensimmäiseksi minä kyllä menen vanhaan tuttuun TopPrivattiin (http://www.topprivat.cz/en). Tuttuja tyttöjä on kyllä käytävä moikkaamassa. TopPrivatissa sitä näköjään keksitään koko ajan uusia innovaatioita meidän turskien viihdyttämiseksi. Nyt näitä näyttäisi olevan seksikeinu ja hierontapöytä, missä on hepin mentävä reikä. Tästä reiästä sinä voit hieronnan aikana työntää sitten soturisi pöydän alla kyykkivän prahattaren imettäväksi. Kaikenlaista sano. Itse tyydyn kyllä näihin perinteisempiin lemmentuokioihin. Mutta Paulan ja Viktorien tarjoaman Lesbishown aion kyllä ostaa. Kokemuksesta voin kertoa, että on kyllä kuuma esitys. Enpä usko, että sitä kestää yksikään kolli kovin kauan aikaa sivusta katsella ja kyrpäänsä runkkailla, kun on itse jo liityttävä leikkiin mukaan. Perustaksalla tunti maksaa 120 euroa. Ekstroja voi ostaa niin paljon kuin haluaa. Mutta tämä lesbishow on varattava muutamaa päivää etukäteen, että tytöt tietävät olla työvuorossa yhtä aikaa.   

 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 2020, 16:11:02 kirjoittanut kocour »

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #207 : Joulukuu 19, 2020, 00:20:24 »
Luin Pekka Valtosen´kirjan "Hullun keisarin hovissa, alkemisteja, tähtitieteilijöitä ja taiteilijoita Rudolf II Prahassa". Pekka Valtonen, Helsingin ja Tampereen yliopiston historian dosentti, on varmasti se mies, joka Suomessa tietää eniten 400 vuoden takaisesta Euroopan historiasta. Rudolf II:n (1552-1612) Prahssa ollaan modernin eurooppalaisuuden syntysijoilla. Jos vaan voisi tehdä aikamatkan historiaan, niin haluaisin kyllä ehdottomasti käydä haistelemassa sitä tunnelmaa mitä Rudolf II:n aikana Prahassa elettiin.

Prahan ja Tsekin historiassa on oikeastaan kaksi yli muitten nousevaa hallitsijaa ja aikakautta, jotka ovat tehneet ja rakentaneet sen hienon kaupungin mitä Praha on. Keisari Kaarle IV (1316-78) oli harvinaislaatuinen keskiajan hallitsija: kouluja käynyt sivistynyt ihminen ja hyvä diplomaatti, joka ei keskiaikaiseen tyyliin hallinnut miekalla vaan älyllä. Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan keisari Kaarle IV kokosi ympärilleen tiedemiehiä ja oppineita ja teki Prahasta Euroopan tärkeimmän sivistyskaupungin ja Keski-Euroopan pääkaupungin. Kaarle IV oli ennen kaikkea suuri rakentaja. Kaarlen yliopisto on maailman kolmanneksi vanhin yliopisto ja Keski-Euroopan vanhin, Vltavan ylittää Kaarlensilta, joka on Firenzen Ponte Vecchion jälkeen Euroopan toiseksi vanhin kivisilta. Kaarle IV rakensi Prahan linnan ja aloitti Vituksen katedraalin rakentamisen. Kaarle IV rakensi Nove Meston. Rudolf II ei rakentanut Prahaan ainoatakaan merkittävää rakennusta. Rudolf II:n muistolle ei ole Prahaan pystytetty edes yhtään ainoata patsasta. Mutta Rudolf II loi Prahalle sen maagisen maineen, mikä tekee kaupungista niin mielenkiintoisen. Kaarle IV rakensi Prahalle, maailman kauneimmalle kaupungille, hienot kulissit ja Rudolf II puhalsi kaksisataa vuotta myöhemmin siihen kaupunkiin Prahan ainutlaatuisen mystisen hengen  :)

Kaarle IV oli hyvä hallitsija ja Rudolf II oli huono hallitsija. Rudolf II siirsi Habsburgien hovin Wienistä Prahaan, ja kutsui Prahaan aikakautensa maineikkaimmat taitelijat, tähtitieteilijät ja ihmeidentekijät. Rudolf II:lta puuttui hallitsemisen lahja. Tai hän ei vaan ollut pätkääkään kiinnostunut koko politiikasta. Rudolf II uppoutui sen sijaan syvälle tieteisiin ja taiteisiin. Hänen pakkomielteenään oli löytää viisasten kivi, jolla voitaisiin valmistaa ikuisen elämän eliksiiri ja kaava jolla kivet voisi muuttaa kullaksi. Diplomaatit saivat odottaa viikkokausia pääsyä keisarin puheille, mutta alkemistit ja temppujen tekijähuijarit saivat heti keisarille audienssin. Praha kietoutui mystiikan verhoon. Alkemistien pajojen ja laboratorioiden huurut täyttivät taivaan ja taikurit tekivät temppujaan toreilla. Ihmeellisiä asioita tapahtui. Josefovissa juutalainen nainen synnytti karhunpennun, maan sisästä löytyi jättiläisen hammas ja Liliova-kadulla ratsasti öisin valkoisella ratsullaan päätön ratsumies. Vielä nykyisinkin, kun yöllä hyvän keikan jälkeen poistun  kantapaikastani Blues Sklepistä (https://www.expats.cz/en/prague/czech/jazz-and-blues-clubs/bluessklep) Liliova- kadulle, niin yritän kulkea aivan seinänviertä pitkin. Keskiaikainen katu kun on niin kapea. En halua tulla päättömän ratsumiehen valkoisen hevosen kavioiden tallomaksi. Itse en ole häneen onneksi vielä törmännyt, mutta monet muut kyllä ovat tämän ratsastajan nähneet.

Brittiläinen historiantutkija Richard Evans on kirjoittanut "Jos (Englannin) Jaakko I oli kristikunnan viisain hullu, niin Rudolf II oli tervejärkisin mielipuoli". Itse en ajattele ihan noin jyrkästi. Minusta Rudolf II oli tavallaan sangen mielenkiintoinen persoona. Rudolfilla oli ehkä "hieman" epävakaa persoonallisuus, muuta se ei kait ole mikään ihme. Habsburgien hovissahan suosittiin serkkuavioliittoja tai naitiin ristiin muiden eurooppalaisten hovien kanssa. Eurooppalaisten siniveristen geenipooli oli kyllä aika suppea. Rudolf II:lla oli käytössä kaikki taloudelliset resurssit ja kaikki valta, ja hän suuntasi ne tieteisiin ja taiteisiin. Rudolf II kokosi ympärilleen sangen persoonallisia ihmisiä. Esimerkiksi kotimaistaan karkotetut tähtitieteilijät tanskalainen Tyko Brahe ja krakowalainen Johannes Keppler löysivät Prahan linnasta turvapaikan. Ja saivat taloudellisestikin täysin vapaan ilmapiirin harjoittaa tiedettään. Rudolf kokosi ympärilleen Prahan linnaan kaikki sen ajan lahjakkaimmat taiteilijat. Rudolf II:n aikana taiteilijan työstä tuli itsenäinen, arvostettu ja rahakaskin ammatinharjoittamisen muoto. Rudolf II:n taidekokoelma oli suurin mitä maailmassa on koskaan nähty. Se käsitti arviolta 3000 maalausta ja 2500 veistosta. Rudolfin valtava taidekokoelma ryöstettiin Kolmikymmenvuotisen sodan (1618-48) loppuvaiheissa, ja nyt kaikissa Euroopan merkittävissä taidemuseoissa on Prahasta Rudol II:n kokoelmista varastettuja töitä. Jopa Tampereen raatihuoneelta löytyy Rudolf II:n Prahan linnasta varastettu suuri tamminen kaappi.

Rudolf II ei ollut ollenkaan uskonnollinen ihminen, ja prahalaiset saivat nyt harjoittaa taas aivan vapaasti protestanttista uskontoaan. Rudolf oli sillä tavalla joviaali ihminen, että ei kiusannut tavallisia ihmisiä ihan pikku asioista. Rudolf piti juhlimisesta. Rudolf II rakasti hyvää ruokaa, viiniä ja naisia. Rudolfin bakkanaalit kestivät aina monta vuorokautta. Tyko Brahe joi Rudolfin bileissä niin paljon viiniä, että hänen virtsarakkonsa repesi ja mies kuoli. Tähtitieteilijä ei ilmeisesti muistanut käydä välillä kusella. Juhlinnan jälkeen seurasi sitten masennus, ja Rudolf II harhaili yksin kesyjen leijoniensa kanssa valtavan taidekokoelman keskellä. Pikkuveli Matthias syrjäytti sitten Rudolfin Habsburgien keisarin valtaistuimelta. Rudolf kuoli vaivoihinsa tammikuussa 1612. Vain kolme päivää lemmikkileijonansa kuoleman jälkeen.

Vaikka Kaarle IV ja Rudolf II olivat hallitsijoina toistensa vastakohtia, niin oli heillä myös jotain yhteistäkin. Kumpikin olivat naimattomia ja perheettömiä erakkoja, joilla oli harrastuksena intohimoinen keräily. Kaarlen kokoelman suurimpia aarteita olivat kaksi piikkiä Kristuksen orjantappurakruunusta, Aabrahamin luut, viimeisen ehtoollisen pöytäliina, maitotilkka neitsyt Marian rinnasta ja Maria Magdaleenan toinen rinta. Etenkin tätä viimeksi mainittua aarretta kocour innokkaana tissimiehenä suuresti arvostaa. Rudolfin aarteita taas olivat kaksi Nooan arkkiin kuulunutta rautanaulaa ja Odysseusta piinanneen seireenin leukaluu.       

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2020, 00:31:21 kirjoittanut kocour »

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #208 : Joulukuu 22, 2020, 23:09:00 »
Kuinkas ollakaan sain jablkolta viestiä, että hän oli myös juuri lukenut tämän Pekka Valtosen kirjan "Hullun keisarin hovissa, alkemisteja, tähtitieteilijöitä ja taiteilijoita Rudolf II Prahassa". Eli nyt meitä on kaksi turskaveljeä jotka voivat suositella Valtosen kirjaa kaikille Prahan ystäville. Valtosen kirjoitustyyli on välillä hieman akateeminen, mutta kyllä kirjaan mahtuu paljon myös hauskoja ja mielenkiintoisia veijaritarinoitakin.

Olen saanut sellaisia viestejä, että kun tämä koronavitsaus helpottaa, niin myös monet uudet turskatkin haluaisivat lähteä kokeilemaan Prahaan kollin elämää. Meille vanhoille kolleillehan nämä Prahan askelmerkit ovat selvät, mutta ajattelin että voisi olla syytä kerrata näitä Prahan kuvioita, kun ne ohjeet taisivat jäädä jonnekin sexwörkille.

Minulle tärkein Prahan kaupallisen seksin sivusto on escort.cz (https://www.escort.cz/). Siltä sivustolta löytyy varmasti suuri siivu koko Tsekin kaupallisen seksin tarjonnasta. Privatit ovat minun mielestäni se kaikkein mukavin tapa tavata viehättäviä tsekittäriä. Joku toinen taas pitää enemmän seksiklubeista. Privatithan ovat sellaisia kerrostalobordelleja, jotka sijaitsevat aivan tavallisissa porvarillisissa kerrostaloissa. Ja kauempana lähiöissä omakotitaloissa. Privatithan ovat Tsekeissä aivan laillinen kaupallisen seksin harjoittamisen muoto ja asiat viranomaisiin ja verottajaan ovat kunnossa. Privatit ovat turvallisia ja siistejä paikkoja. Yleensä sellaisia isoja monen huoneen kerrostaloasuntoja, jotka on sisustettu viihtyisiksi ja kaikki palvelut toimivat hyvin. Incall girls tarkoittaa juuri näitä privatteja. Etusivun alalaidasta voit valita kaupungiksi Prahan ja vaikka siellä jonkin tietyn kaupunginosan. Praha 1 on ydinkeskusta, Praha 2 Vinohrady, Praha 3 Zizkov jne...Kun klikkaat nuolella kuvaa, niin aukeaa sivu missä on sihteerikön esittely ja sen privatin nimi missä hän työskentelee. Kun klikkaat sitä kohtaa MAP, niin sinulle aukeaa se kartta missä kyseinen privatti sijaitsee. Tämän kartan perusteella löydät jo aika hyvin perille. Ainakin melkein. Mutta siinä vaiheessa, kun varaat ajan sihteerikkövierailulle, niin pyydä tekstiviestinä se privatin tarkka osoite ja esim. ovisummerin nimi tai koodi. Yleensä nämä tiedot annetaan kyllä ihan automaattisesti.

Tämän Incall girls sivun ylälaidassa on kohta Sorting. Siitä voit valita jotain suodattimia valintaasi helpottamaan. Esim. vaikka uusimmat ilmoitukset ensin, sihteerikön rintojen koko, sihteerikön pituus tai paino. Tarjokkaita sihteerikköjä on niin paljon, että nämä suodattimet helpottavat kyllä valintaa.

Toinen sivusto jota paljon käytän on Tapky.info (https://www.tapky.info/). Sieltä löytyy myös hyvä valikoima näitä privatteja ja hierontapaikkoja. Kun valitset listasta esim. privatin Privatek Moncheri ja sieltä sihteerikön Adelka (https://www.tapky.info/?1419,adelka-privatek-moncheri-773-013-770-773013770), niin löydät hänestä esittelyn ja valokuvia sekä myös rapsoja. Yleensä nämä rapsat on kirjoitettu tsekiksi, mutta muutama aktiivinen kolli kirjoittaa myös englanniksi. Adelkasta näyttää myös nimimerkki Milan.Kundera kirjoittaneen monta rapsaa englanniksi. Milan.Kundera näyttää tavanneen Adelkaa sekä privatissa Prague Princess että Privatek Moncherissa. Näitä tsekkiläisiä rapsoja voi tavailla google kääntäjän avulla. Nimimerkki ko_cour näyttää olevan innokas rapsaaja Tapky.infossa, mutta se en ole minä vaan ihan joku toinen setä. Joku prahalainen kolli  :).

Näitä samanlaisia sivustoja on paljon muitakin, mutta itse olen operoinut lähinnä näillä. DeeDee muistaakseni käytti lisäksi jotakin muutakin sivustoa, mutta en nyt muista että mikä se oli. Samoin nimimerkillä Mika74 taisi olla myös käytössä jotain muitakin sivustoja. Mutta ihan alkuunsa pärjäilee kyllä hyvin näilläkin  :).
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 22, 2020, 23:13:11 kirjoittanut kocour »

Poissa Lone

 • Newbie
 • Viestejä: 9
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #209 : Joulukuu 22, 2020, 23:57:23 »
Kiitos hienoista tarinoista taas kerran. Näitä lukee ilokseen!

Onko kukaan muuten koskaan tavannut vanhoja pitkän linjan Suomen kävijöitä heidän kotikulmillaan eli Prahassa? Ehkä jo täällä työskentelynsä lopettaneitakin, siis vähän niinkuin yksityisluontoisesti vaikka lasillisella (en kuvittele että ovat vastaan ottaneet siellä asiakkaita)

Ikävä on monia...

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #210 : Joulukuu 23, 2020, 13:33:53 »
^Kiitos kiittämisistäsi Lone. Prahan ystäväni jablko tapaa sanoa, että hyvästä on hyvää jakaa. Ja tätä periaatetta haluan noudattaa. Kun Praha on antanut itselle niin paljon uutta elämänsisältöä ja monenlaisia hienoja kokemuksia, niin miksipä niitä ei jakaisi muille. Vaikka nyt näyttää tosi synkältä tämän koronataudin suhteen, niin jotenkin mieli on myös toiveikas, koska pitkän tunnelin päässä näkyy myös valonpilkahdus tämän koronarokotteen muodossa. Toivon ja uskon, että jo ensi syksynä voimme jälleen turvallisesti matkustaa Prahaan. Minusta tuntuu, että kohdallani tämä koronapainajainen on vasta sitten lopullisesti ohi, kun istun Finnairin lentokoneessa ja pyörät koskettavat Prahan Václav Havelin lentokentän kiitoradan pintaa. Se on kyllä maljan noston paikka se  :D.

Tuohon kysymykseesi vastaan, että et ole ensimmäinen jolla on tullut mieleen tavata yksityisluontoisesti Prahassa täällä Suomessa vierailleita, nyt jo työskentelynsä lopettaneitakin, tsekkisihteeriköitä. Kirjoitan sinulle privaa joulun jälkeen, kun on enemmän aikaa. En halua alkaa tässä julkisesti avaamaan asiaa sen enempää, koska en ole esim. kysynyt siihen mitään lupaakaan asianosaisilta. Hyvää joulua  :).

Poissa PapaRomeo

 • Jr. Member
 • Viestejä: 58
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #211 : Joulukuu 23, 2020, 14:27:01 »
Tyko Brahe joi Rudolfin bileissä niin paljon viiniä, että hänen virtsarakkonsa repesi ja mies kuoli. Tähtitieteilijä ei ilmeisesti muistanut käydä välillä kusella.     

Milan Kundera kertoi jossain kirjassaan että Tyko Brahe ei tohtinut poistua kuninkaan pöydästä tarpeilleen kesken juhlien. Tästähän päästään tunnettuun viisauteen "kuse aina kun voit", jonka Kekkonen lausahti Espanjan kuninkaalle

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #212 : Joulukuu 23, 2020, 21:55:24 »

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #213 : Tammikuu 01, 2021, 19:50:51 »
Tyko Brahe joi Rudolfin bileissä niin paljon viiniä, että hänen virtsarakkonsa repesi ja mies kuoli. Tähtitieteilijä ei ilmeisesti muistanut käydä välillä kusella.     

Milan Kundera kertoi jossain kirjassaan että Tyko Brahe ei tohtinut poistua kuninkaan pöydästä tarpeilleen kesken juhlien. Tästähän päästään tunnettuun viisauteen "kuse aina kun voit", jonka Kekkonen lausahti Espanjan kuninkaalle

Kekkosen viisaus olisi varmasti ollut hyväksi myös Tyko Brahelle. Kekkonenhan sairasti sitä ikääntyvien miesten eturauhasen liikakasvun vaivaa, jota sitten leikkauksella hoidettiinkin. Tyko Brahella on ilmeisesti ollut vähän sama vaiva. Tyko Brahen epäterveelliset elämäntavat ja liikalihavuus eivät varmaan asiantilaa juuri auttaneet. Tyko Brahen asema oli vähän kiusallinen, sillä hän oli keisari Rudolf II luottomies. Rudolfhan oli epäluuloinen ja vainoharhainenkin hallitsija, joka epäili aina suojattejaankin salaliittoteorioista. Epäillyt ressukat Rudolf syötti sitten leijonilleen lounaaksi. Tyko Brahen piti lähes päivittäin viihdyttää keisaria ja kupittelun ohessa laatia hänelle horoskooppeja. Tuolloin astronomian ja astrologian raja oli vielä hieman epäselvä, ja tähtitieteilijät laativat myös horoskooppeja. Tyko Brahe varmaankin ihan piruuttaan ennusti Rudolf II:lle, että hänet syöstään vallasta. No siihen ennustukseen nyt ei kovin kummoista tulevaisuuden näkijää olisi tarvittu, koska se nyt oli Rudolfin heikon hallitsijakyvyn takia melko odotettavissa oleva asia. Mutta vainoharhainen Rudolf II tuli yhä epäluuloisemmaksi ja erkoituneemmaksi.

Tyko Brahen kuolemaa epäiltiin jo silloin 1600-luvun alussa myös myrkytykseksi. Ja Brahen pitämistä tarkoista päiväkirjoista pystyi päätellä, että ainoa ihminen, joka hänet olisi voinut myrkyttää oli Tyko Brahen assistentti Johannes Kepler. Brahella ja Keplerillä oli riitoja ja huhuttiin, että Brahe ei halunnut antaa assistenttinsa tutkia omia muistiinpanojaan. Myös munuaiskiviä epäiltiin Tyko Brahen kuolinsyyksi. Tyko Brahehan on haudattu Raatihuoneentorin Tynin kirkkoon, ja hänen hautansa kaivettiin auki vuonna 1901. Munuaiskivistä ei löytynyt viitteitä, mutta 1990-luvulla Tyko Brahen hiusnäytteistä löydettiin laboratoriokokeissa korkeita elohopeapitoisuuksia. Tämä vaivasi tanskalaisia ja tsekkiläisiä tiedemiehiä, ja Tyko Brahen jäännökset kaivettiin uudelleen tutkittavaksi vuonna 2010. Brahen luista, hiuksista, parrasta ja vaatteista tehtiin lukuisia tutkimuksia, ja myrkytysteoria voitiin sitten kumota täysin. Keplerin maine saatiin puhdistettua ja Tyko Brahekin saa nyt toivottavasti levätä vihdoinkin rauhassa haudassaan. Johannes Keplerhän järjesti ja käsitteli Tyko Brahen tuottaman laajan havaintoaineiston, ja tulokset tuottivat huomattavia parannuksia planeettojen liikkeiden tuntemukseen. Kepler julkaisi tutkimustulokset vuonna 1609 kirjassaan Astronomia nova, ja ne tunnetaan nykyään Keplerin lakeina.

Myös Brahen nenäproteesin arvoitus ratkesi näitten hautatutkimusten myötä. Brahehan oli menettänyt nuorena miehenä vuonna 1566 nenänsä kaksintaistelussa serkkunsa Manderup Parsbergin kanssa Rostockin yliopistossa. Serkuksilla oli tullut kiistaa siitä, että kumpi heistä oli parempi matemaatikko ja asia ratkaistiin miekkailemalla. Tällainen ongelmien ratkaisumalli oli varsin yleinen siihen aikaan nuorten aatelismiesten keskuudessa ja amputoidun nenän tilalle rakennettiin sitten proteesi. Proteesi oli kuitenkin sangen vaivalloinen, koska kiinalaiset eivät olleet vielä silloin keksineet näitä tarttuvia pikaliimojaan, vaan proteesi piti liimata aina uudestaan ja uudestaan omatekoisella liimalla. Protesihan putosi lattialle aina aivastaessa, skoolatessa tai yhtään rajummin köyriessä. Tyko Brahehan oli valehdellut nenäproteesinsa olevan hopeaa, mutta hautajäännöksistä voitiin päätellä sen olleen vain messinkiä.

Prahassa tykkään yleensä ajella ratikalla 22 ylös Prahan linnalle pari pysäkkiä linnan ohi Strahovin luostarin pysäkille. Pysäkin nimi on Pohorelec. Starhovin luostarissa katselen sitä munkkien elämää ja juon pari tuopillista luostaripanimon olutta. Strahovin luostarin munkithan ovat panneet oluttaan sillä samalla salaisella reseptillä 1300-luvulta lähtien. Olen netistä lukenut, että jotkut oluen harrastajat pitävät Strahovin luostarin vehnäolutta maailman parhaimpana oluena. Olen sitä kausiolutta kyllä juonut, mutta ei se minun suussani ihan maailman parhaalta oluelta ole maistunut. Mutta makuasioistahan ei kannata kiistellä. Siitä Starhovin luostarin terassilta on kyllä hienot näkymät alla kimmeltävään kultaiseen Prahaan. Siinä on myös sellainen kaukoputki joka toimii kolikoilla. Sillä on hauska zoomailla kaupungin yksityiskohtia.

Siinä Pohorelacin pysäkin kohdalla on suuri Tyko Brahen ja Johannes Keplerin patsas. Äijät siinä seistä tanottavat tähtitieteilijän vermeissään. Strahovissa käynnin jälkeen lähdenkin siitä laskeutumaan kohti Prahan linnaa. Tykkään kävellä Novy Svetya pitkin. Kapean Novy Svetyn pienet yksinkertaiset talot tuovat mieleen jonkun keskiaikaisen kylän. Uusi Maailma on kyllä hieno ja tunnelmallinen paikka siinä muhkeiden palatsien ja suurkaupungin hälyn keskellä. Novy Svety rakennettiin Rudolf II aikana Prahan linnan palvelijoiden, tiedemiesten ja taiteilijoiden asuinalueeksi. Kuuluisin Novy Svetyn asukkaista oli Tyko Brahe, joka asui Kultaisessa linnassaan Novy Svetyn osoitteessa 1. Silloin kun ei viettänyt aikaansa Prahan linnassa. Viimeksi kun kävelin Novy Svetya pitkin, niin Kultaisen linnan parvekkeella oli kaksi suurta torsoa. Katselin niitä, mutta tuskin ne liittyivät mitenkään Tyko Braheen. Luultavasti ne olivat talon nykyisen asukkaan matkamuistoja jostakin Akropolin kukkulalta.

Ennen kuin lähtee kävelemään pitkin Novy Svetya, niin kannattaa pistäytyä Loreton pyhätössä, koska Loreton sisäpihalta löytyy Neitsyt Marian synnyinkoti Santa casa. Santa casan takaseinässä on reliefi, jossa on kuvattu enkelit lennättämässä Marian synnyinkotia pilvien päällä väkivaltaisesta Nasaretista kohti rauhan tyyssija Eurooppaa. En ole itse katolinen, mutta minusta on mukava, että Neitsyt Marian synnyinkoti on löytänyt leposijansa Prahasta  :).

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/04ed737b-0ec5-4c34-80a7-afa5c698ac38

 
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2021, 19:52:25 kirjoittanut kocour »

Poissa Banana

 • Jr. Member
 • Viestejä: 97
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #214 : Tammikuu 02, 2021, 17:17:00 »
Olin itse pari kesää sitten kaverin kanssa Prahassa. Paljon tyttöjä on markkinoilla ja myös paljon paikkoja.
Jotkut keskustassa tuntuu enemmän olevan vain "polttari paikkoja" mihin mennään vain katsomaan mutta panna EI saa.
Itse kävin pari kertaa paikassa nimeltään Show Park heti joen pohjoispuolella. Hinnat olivat 2-3 kertaa korkeammat kuin monessa muussa paikassa, mutta tytöt olivat melkein kaikki oikein kauniita nuoria isorintaisia pitkiä mallin näköisiä blondeja. baaritiskin ääressä kun istuimme nuori oikein kaunis pitkä tyttö vaaleilla hiuksilla ja kauniilla rinnoilla kysyi saako istua pöytään.
Ei hinkunut "lady drinkkiä" tai "tippiä" jostain tanssista mitä oli tehnyt ennen kuin tulimme.
Hiukan aikaa kun puhuimme sanoin että: Sinä varmaan VAIN tanssit? Hän vastasi että: EI! Hän tekee kaikkea normaalia seksiä, mutta vain kumilla. Sain muistaakseni sovittua 2500 korunaa (100 egee?) tavallisesta panosta, ja oli paras pano pitkästä aikaan. Osasi ottaa hyvin suihin, ratsasti antaumuksella ja takaapäin sai survaista ihan pohjaan asti ilman että tyttö liikkui eteenpäin. Oli tiukka tai osasi puristaa pillunlihaksia hyvin, koska tunsin erittäin hyvin terskassa miten pesulaudan tuntuiset pillunseinät hieroi terskaa edes takaisin. Rojut lähti erittäin hyvin kumin pohjalle niin että maailma pyöri. No tietysti menit uudestaan pari päivää myöhemmin, eikä sekään tyttö ollut huono.
Toinen paikka jossain metron, bussin ja kävelymatkan päässä pano oli 1000 korunaa. Owo 200 lisää ja peppu 500 lisää. Jos hiukan etsii niin löytyy paikkoja missä on edullisia ja myös paikkoja missä on hyviä.
Museon edessä Romanialaiset vanhat lihavat naiset yritti pyytää 1500 panosta. Karlov puistossa sain suikkarin muistaakseni 500 korunalla vessassa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 02, 2021, 17:20:53 kirjoittanut Banana »

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #215 : Tammikuu 09, 2021, 23:46:23 »
^Näitä ShowParkeja on Prahassa kaksi: nimittäin ShowPark DaVinci (https://www.showpark.info/locations/showpark-davinci/) keskustassa ja ShowPark Market (https://www.showpark.info/locations/showpark-market/) Holesovicessa. Olet Banana vieraillut siellä ShowPark Marketissa. Se on kyllä aivan mainio paikka kaikenlaiseen miehiseen rentoutumiseen. Se on sellainen suuri saksalaisen ilotalon tyylinen paikka, vaikka en kyllä oikeastaan tiedä että minkälainen saksalainen ilotalo on. Mutta iloinen talo Market kuitenkin on. Viikonloppusin siellä on töissä lähemmäs sata laadukasta sihteerikköä, ja varmasti jokaiselle kollille löytyy mieluisa. Sexwörkillä oli puhetta, että sihteeriköt ovat siellä yksityisyrittäjiä, jotka ovat vuokranneet työhuoneen itselleen. Tämä takaa palvelun hyvän laadun, sillä viidakkorumpu on näissää asioissa se paras mainosvaltti. Tyytyväinen asiakas on vähän kuin hyvän bisneksen elinehto. Itse olen enemmän sellainen privattimies, eivätkä seksiklubit ole se minun juttu, mutta varsinkin hyvien kavereiden kanssa ShowPark Markettiin on mukava mennä viettämään iltaa. Ja paikkahan on auki (sitten taas koronan jälkeen) kello kuuteen aamuyöhön. Prahassa ei kyllä jää ilman pilluuta, vaikka olisikin vähän myöhään liikenteessä  :).

ShowPark DaVinci on aivan keskustassa. Metroasema I.P. Pavlovan vieressä. Systeemit ovat siellä samanlaiset kuin Marketissakin, mutta paikka on kauniissa  vanhassa jugendtalossa ja pienempi. Enempi sellaisen perinteisen seksiklubin tyylinen paikka. Sexwörkillä oli pari kollia joidenka kantapaikka DaVinci oli, ja he kirjoittivat kyllä aika melleviä rapsoja vierailuistaan siellä. Olisi mukava, jos herrat alkaisivat kirjoitella myös tähän seksisaitin Praha- threadiin. SexPark DaVincin vierailuun voi vaikka yhdistää kulttuurihistoriaa siten, että käy ensin oluella siinä aivan vieressä olevassa oluttupa U Kalichassa (https://ukalicha.cz/cs/). U Kalicha on se oluttupa jonka pyöreästä pöydästä sotamies Svejk Hasékin mainiossa romaanissa lähti ensimmäiseen maailmansotaan hyvästellen ystävänsä sanoen: "Tavataan sodan jälkeen kello kuusi". Näitä sotamies Svejk- kuppiloita on Praha pullollaan. Turistivedätyksiä kaikki, mutta U Kalicha on kuitenkin se ainut oikea. Turistinen paikka kyllä, mutta Svejkinkin nauttima Kozel on siellä todella maukasta.

Nämä strippiklubit ovat Prahssa keskittyneet Ve Smechkach kadulle, joka on Vaclavske Namestilta lähtevä sivukatu. Prahan ns. punaisten lyhtyjen alue on kyllä aika vaatimaton verrattuna moniin muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin, mutta kyllä sieltä jotain sentään löytyy. Näitten strippibaarien lisäksi vaikka Sexy Sauna (https://www.praguesex.info/en/p/sexy-sauna-erotic-club). Nämä strippipaikat ovat tosiaankin varsinkin brittiläisten polttariporukoiden suuressa suosiossa. Ja meno on sen mukaista. Vastenmielistä. Itse välttelen näitä strippipaikkoja. Pari kertaa olen käynyt Vaclavske Namestilla sijaitsevassa HotPeppersissä (https://www.hotpeppers.cz/en/) ja olen aikaisemmassa postauksessa kehunut paikkaa. Oma kokemus näistä maailman strippipaikoista on aika vaatimaton, mutta HotPeppersissä minulla on ollut ihan hauskoja iltoja. Ehkä minulla on ollut hyvä tuuri kun englantilaiset juopuneet polttariporukat eivät ole olleet meluamassa. Pimpsaahan näissä strippipaikoissa ei saa ja yhden lappdancen hinnalla panee tunnin nättiä tsekitärtä jossakin lähistön privatissa. Privatithan ovat juuri se aivan ylivoimainen Prahan juttu.

Katuprostituution suhteen taitaa Helsinkikin olla paljon vireämpi paikka kuin Praha. Eikä näiltä romanialaisilta katutytöiltä ole kyllä mitään järkeä lähteä Prahassa ostamaan seksiä. Ei sitten missään mielessä. Ei edes halvan hinnan takia, sillä privatissa hinta on noin 1500 kr tunnilta ja 1000 kr puolikkaalta. Nykykurssin mukaan 1000 kr on 38 euroa. Siitä Vaclavske Namestiltakin on ihan kävelymatkan (tai parin metropysäkin) säteellä vaikka kuinka paljon privatteja. Katutytöt kannattaa unohtaa ja käppäillä vaikka esim. privatteihin Fascination, TopPrivat, Privat Prague, SexNo1 Privat, Privat Grace, Mazlive Studentky...Ja varmasti on lystiä. Ja turvallista.

Tästä Prahan sex.mapysta (http://mapy.sex.cz/?praha=1) kyllä huomaa, että privatteja on yllin kyllin ympäri Prahaa. Itse olen tullut niin mukavuudenhaluiseksi, että pyörin nykyään lähinnä siinä keskustan, Vinohradyn ja Zizkovin alueella. Mukava Banana, että olet jaksanut lähteä vähän kauemmaksikin vierailulle. Varmasti hyviä privatteja löytyy ympäri Prahaa. Nyt olen kyllä tässä koronan aikana katsellut tarjontaa ja päättänyt, että ainakin kaksi vierailua täytyy tämän koronavitsauksen jälkeen tehdä tämän oman "mukavuusalueeni" ulkopuolellekin. Omakotitaloissa sijaitsevat Privatek Moncheri (https://www.tapky.info/?privatek-moncheri-773-013-770-773013770,138) ja Club Holy (https://www.tapky.info/?club-holy-605-556-080-605556080,132) näyttävät hyvin mielenkiintoisilta paikoilta. Ei muuta kuin uber taksi alle ja menoksi  :).

 
Poissa jablko

 • Newbie
 • Viestejä: 1
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #216 : Tammikuu 10, 2021, 16:40:44 »
Šťastný nový rok vaan kaikille Prahan ystäville! Pakkaset paukkuvat kamarin nurkissa täällä pohjolassa ja ennusteen mukaan Vltavan rannoillakin saa pompan alle varata muutaman ylimääräisen kerroksen tulevina viikkoina. Vaikka monesti olen Prahan puistoja ja siltoja kierrellyt en lumista maisemaa ole päässyt tässä kaupungissa ihailemaan – nyt siihen nähtävästi olisi mahdollisuus…ainakin paikallisille. Matkustelut ovat saaneet olla, mutta pelastuksena täytyy muistaa että kyllä Praha paikoillaan pysyy vielä pitkään – ennemmin jablkokin kylmän pierun päästää (…ja muutama tusina jälkipolvia) kuin tämä Keski-Euroopan kaunis kaupunki pohjoisen hakkapeliitoilta sulkeutuu kokemuksen piiristä kokonaisuudessaan pois. Annetaanpa vielä vuoden 2021 kuljeskella rauhassa Prahan kujilla ja kuppiloissa, niin eiköhän sitten viimeistään pohjoisen poikienkin askeleet taas pääse nupukivikujia mittaamaan.
Edellinen vuosi oli hyvää aikaa muistella mielessään vanhoja reissuja ja Prahan toveri Kocourkin on mukavasti elähdyttänyt muisteloillaan Prahan kävijäin mieliä tällä foorumilla. Itse olen seuraillut myös Honest Guiden Youtube-videoita ja koettanut niistä jotain uutta tulevaisuuden reissuille poimia. Näistä vinkkinä laitan tähän Lobkowiczin palatsin online livekierrokset  https://www.lobkowicz.cz/en/live – ainakin HG:n sivuilla taltioitu kierros oli hyvää kerrontaa Prahan janoisille https://www.youtube.com/watch?v=eJdkkJ7K8OM   Lisäksi kuten Kocour mainitsi joulukuun postauksissaan, niin kirjallisuuttakin on tullut kahlattua läpi – vihdoin sain itsekin syvällisemmin tutustua Rudolf II:n aikaan ja henkilöihin. Pitänee vielä käydä kirja läpi uudelleen ja keräillä teemoja joiden ympärillä rakennella tekemistä tyyliin ”Päivä Prahassa” sisältäen museoita, maamerkkejä, oluttupia ja ravintoloita. Siinäpäs on sitten mukavasti saanut päivää kulutettua kohden ”illanviettoja” hyvässä seurassa Vinohradyn jugend-talojen kätköissä ;)
Uusiakin Prahasta kiinnostuneita on varmaan tullut joukkoon kirjavaan, niin näitä ihan perus matkavinkkejä ja neuvoja kannattanee tänne laittaa. Jo edesmenneen foorumin puolellahan oli kattavasti juttua aina kentältä kaupunkiin saakka ja taisinpa itse laittaa joitain hyväksi koettuja ravintola/oluttupa vinkkejäkin esille. Ainakin http://www.losvoslu.cz/ näyttäisi olevan edelleen pystyssä – paikka missä kannattaa pysähtyä niin edulliselle ruoalle kuin ehdottomasti nautinnolliselle Chlumecký Vít:lle kauniissa Vinohradyn kaupungin osassa. Vinohradyyn on erinomaiset kulkuyhteydet julkisilla ja hintatasokin on ihan tavallisille prahalaisille tarkoitettua. Hieman vertailuja tekemällä tältä alueelta löytää erinomaista Airbnb majoitusta (koko asunto) huokeaan hintaan. Aamupala tarpeet hankkii näppärästi itse tai yksinkertaisesti kävelee yhteen monista pikkuravinteleista/kuppiloista, kuten http://www.broz-d.cz/  Jiřího z Poděbrad puiston kulmalla tahi hieman myöhemmin aamupäivällä http://www.kavarnaslagr.cz/ Francouzskalla tarjoaa erinomaista brunssia hyvällä musiikilla ryyditettynä. Ja muualla kaupungissa on sitten tietenkin lukematon määrä muita vaihtoehtoja.
Tsemppiä kaikille foorumin Prahan ystäville näihin keskitalven onneksi jo piteneviin päiviin ja eiköhän Vltavan helmi meidät iloisesti toivottele jälleen tervetulleiksi aikanaan - Ahoj!

Poissa Vieras0118

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #217 : Tammikuu 16, 2021, 22:08:30 »
^Aika hienoja juttuja Prahasta sitä on jablkon kanssa kyllä keskenään jaettu. Välillä se on ollut sellaista hifistelyäkin. Meillä kun sattuu olemaan niin samanlaiset nuo kiinnostuksen kohteet. Oikeastaan ne Prahan kaupallisen seksin riemut eivät ole koskaan olleet se tärkein syy matkustaa Prahaan, vaan itse Praha ja se tunnelma ja ne kaikki hienot mieltä rikastuttavat kokemukset ja elämykset mitä siellä olemme saaneet kokea. Meillähän sellaiseen hyvään päivään Prahassa kuuluu aamiainen jossakin viihtyisässä Vinohradyn kahvilassa. Samalla voi tutkia Prahan päivän tapahtumia netistä. Joku museo käynti tai palatsissa vierailu. Lounas jossakin vielä käymättömässä mielenkiintoisessa ravintolassa. Kiireetöntä istuskelua puistoissa ja kahviloiden terasseilla. Kirjakauppojen ja musiikkikauppojen valikoimien tutkimista. Illalla joku elävän musiikin konsertti. Ooppera tai jazzklubi. Hyvä illallinen. Ja sitten täydellisen päivän täydentää vierailu jossakin laadukkaassa privatissa. Praha sopii minulle. Ja näköjään monelle muullekin. Olen usein miettinyt Prahan kahvilan terassilla istuskellessani ja viehkeitä kaupungin korkeimmilla koroilla sipsuttavia törötisuisisa blondeja katsellessani Turskapapan sexwörkillä kirjoittamaa huomiota Prahasta. Se meni suunnilleen näin, että "Prahassa kaikki toimii lähes saksalaisella täsmällisyydellä, mutta siinä kaikessa on mukana sellainen pieni ripaus slaavilaista pehmeyttä". Turskapappa osaa kiteyttää hienosti Prahan syvimmän olemuksen. Tulin seksisaitille, koska halusin kirjoittaa näitä Praha juttuja. Nyt seksisaitin kirjoittelu on mennyt niin vastenmieliseksi, että enää en halua. Tähän on hyvä lopettaa  :).