Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vaasasta suosituksia noviisille?  (Luettu 1793 kertaa)

Poissa vvvilu

  • Newbie
  • Viestejä: 2
  • * Kelpo kaveri
Vaasasta suosituksia noviisille?
« : Tammikuu 23, 2023, 21:19:33 »
Hei!

Olen jo pitkään seuraillut palstaa ja ajatuksissa on pyörinyt tämän harrastuksen kokeileminen. Kerran se oli jo lähellä, mutta valitettavasti palveluntarjoaja joutui perumaan viime hetkillä.

Nyt koittaisi viimein mahdollisuus uuteen yritykseen kun olen ensi viikolla menossa työmatkalle Vaasaan. Mutta mitä palstaa selailin, ei tarjonta siellä varsinaisen runsasta ole? Olisiko kellään suositeltua palveluntarjoajaa? Vaatimuksena on lähinnä se, että pärjäisi kanssani, eli ymmärtäisi aloittelijaa. Ihan perusjutut käy ja tärkeintä olisi itselle läheisyys, niin valjulta kun se kuulostaakin. Muuten koen, että olisin melko helppo asiakas. Pitäisi olla ennen kaikkea luotettava, ettei tule ohareita tai muitakaan pettymyksiä (toki yllätäviä asioita sattuu ja niille ei mahda mitään). Itse olen lähelle nelikymppinen ja toive, ettei palveluntarjoaja nyt hirveästi itseäni vanehmpi olisi. Muuten vaatimuksia on aika vähän, ulkonäöltä tykkään niin laihoista, lihavista kuin kaikesta siltä väliltä.

Itse taas koen olevani melko helppo asiakas, mitä nyt varmasti eka kertalaisena jännittynyt. Mitään erityisiä perversioita ei ole tai ainakaan en niitä nyt tällä kertaa ole toteuttamassa. Kumin käyttö ei ole mikään ongelma jne.

Yksi mitä kysyisin teiltä kokeneemmilta. Onko ehdottoman parempi mennä palveluntarjoajan luo kuin pyytää häntä hotelille? Työmatkalla olisi kiva vähän rentoutuakin eikä juosta kaupungilla, joten itselle jotenkin mieluisampaa olisi että palveluntarjoaja tulisi minun luokseni eikä toisinpäin.

Eli suosituksia ja vinkkejä peliin, kiitos!

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 5262
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vaasasta suosituksia noviisille?
« Vastaus #1 : Tammikuu 23, 2023, 21:42:27 »
Vaatimuksena on lähinnä se, että pärjäisi kanssani, eli ymmärtäisi aloittelijaa. Ihan perusjutut käy ja tärkeintä olisi itselle läheisyys, niin valjulta kun se kuulostaakin. Muuten koen, että olisin melko helppo asiakas. Pitäisi olla ennen kaikkea luotettava, ettei tule ohareita tai muitakaan pettymyksiä (toki yllätäviä asioita sattuu ja niille ei mahda mitään). Itse olen lähelle nelikymppinen ja toive, ettei palveluntarjoaja nyt hirveästi itseäni vanehmpi olisi. Muuten vaatimuksia on aika vähän, ulkonäöltä tykkään niin laihoista, lihavista kuin kaikesta siltä väliltä.

En tiedä vaasalaisista palveluntarjajista ja epäilen että ylivoimainen enemmistö siellä toimivista pt:ista on "keikkailijoita". Edelleen minulla on se näppituntuma että pääosan kokeneemmistakin seksinostajista toiveet ovat samantyyppisiä kuin sinulla on ja ovat "helppoja" asiakkaita. Joku pt voisi kertoa onko näin.

Suomalainen vs ulkomaalainen vertailussa voisi todeta että keskmäärin suomalaisen kanssa tulee vähemmän ikäviä yllätyksiä mutta ulkomaalaisten kohdalla pt ulkonäön arviointi onnistuu paremmin johtuen ilmoituksessa olevista valokuvista joissa peitellään vähemmän. Osa kuvista voi toki olla feikkejä mutta jos joku sellaisia käyttää, niistä tulee negatiivista mainintaa ilmoukseen aika pian mikäli pt ei ole estänyt arvostelua (RE-sivustolla onnistuu, "naapurisivustolla" ei).

Yleensä pt:t kertovat ilmoituksessaan tekevätkö incall:ia vai outcall:ia vai molempia. Epäselvissä tapauksissa asiasta voi kysyä. Outcall-palvelu on lähes aina kalliimpi.

Poissa vvvilu

  • Newbie
  • Viestejä: 2
  • * Kelpo kaveri
Vs: Vaasasta suosituksia noviisille?
« Vastaus #2 : Tammikuu 24, 2023, 21:42:49 »
Joo, tosiaan. Nyt kun tutustuin paremmin juuri Vaasaan, niin totesin että lienee parempi odottaa josko kohta tulisi käynti pääkaupunkiseudulle tai johonkin muuhun isompaan kaupunkiin.

Itsellä on tässä ehkä vähän karissut ajatukset muutenkin miten homma toimii. Aluksi tosiaan ajattelin jotain amatöörimpää pt:tä, mutta totesin, että parempi näin aloittelijana etsiä ammattilaista.

Toisaaltahan sama se on parturissa käydessä, mielummin sitä menee jollekin vähän kokeneemmalle kuin sellaiselle joka harrastuksena vähän leikkelee...