Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Raportti: Pihla666  (Luettu 974 kertaa)

Poissa Mustelmann

  • Hero Member
  • Viestejä: 772
  • ***** Huikea tyyppi
Raportti: Pihla666
« : Marraskuu 24, 2022, 00:06:37 »
Tapasin tässä päivänä eräänä nuoren ja kauniin naisen, joka osoittautui hieman pirullisesta taiteilijanimestään huolimatta erittäin mukavaksi ja sympaattiseksi persoonaksi. Tapasin hänet itse asiassa jo toista kertaa, mutta raportti jäi aiemmin kirjoittamatta. Eka kerta oli lähinnä kevyt tutustumiskäynti ja jostain alitajuisesta lukosta johtuen kuti ei vielä tuolloin ampaissut piipusta. Toisella kertaa lukot olivat auenneet ja lasti purkautui vaivattomasti. Kiihkeää ja intensiivistä sänkyjumppaa siihen tietenkin vaadittiin. En toki edellytä orgasmia sen enempää itseltäni kuin muiltakaan, mutta onhan se aina mieluisa bonus kuitenkin.

Ekalla kerralla tunti ei tahtonut riittää, joten varasin toisille treffeille puolitoistatuntisen. Olen aika hitaasti kiihtyvä mies, joten tarvitsen paljon pussailua, koskettelua ja muuta virittelyä ennen tositoimiin ryhtymistä. Pihlaa olikin erittäin nautinnollista kosketella ja olisihan sitä sopivasti pehmeää vartaloa hyväillyt vaikka loputtomiin. Tapani mukaan höpisin kaikenlaista levotonta, mutta seuralaiseni ei onneksi tuntunut siitä häiriintyvän. Päinvastoin sain aikaiseksi iloista naurua ja hauskaa oli tietysti minullakin.

Haluan ilman muuta tavata Pihlan uudestaankin, joten laitan hänet tärkeiden ja ihanien neitojen listalleni. Lopuksi vielä maininta erinomaisesta suihinotosta syväkurkkuineen, jossa oli sopivan pervo meininki. Pihlan punaiset hiukset ja viehättävä hymy mielessäni marraskuun synkkyys ei tunnu enää missään.

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 4044
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Raportti: Pihla666
« Vastaus #1 : Marraskuu 24, 2022, 06:14:48 »
Mainio rapsa, kiitoksia siitä. Laitanpas Pihlan toiveissa tapaaminen -listalleni, jospa vielä sattuisimme olemaan samalla paikkakunnalla samaan aikaan.
en pane vihervassaria