Uutiset: Käyttäjien albumeja tuotu paremmin esille!

Kirjoittaja Aihe: Yelitza/ Amy2k  (Luettu 627 kertaa)

Poissa Damien

  • Newbie
  • Viestejä: 2
  • * Kelpo kaveri
Yelitza/ Amy2k
« : Lokakuu 16, 2020, 22:05:16 »
Tervehdys!

Jonkin aikaa RE sivulla on ollut ilmoitus shemalesta (hänen termi) Yelitza ja hän näyttää kyllä hyvältä omaan silmään. En vain löydä hänestä mitään rapsaa mistään, onko teistä kellään kokemuksia hänestä? Kovasti kiinnostaisi käydä kylässä, mutta ilman rapsoja ei uskalla lähteä 😊

Poissa Heimolainen

  • Newbie
  • Viestejä: 1
  • * Kelpo kaveri
Vs: Yelitza/ Amy2k
« Vastaus #1 : Lokakuu 18, 2020, 20:45:20 »
Kerran olen käynyt, tässä lyhyt rapsa.

Tapaaminen alkoi tiedolla, että tarjoajalla on nyt tapahtunut tuplabuukkaus, ja etusijalle menisi turska joka ei vielä ole paikalla. Hän kuulemma tulee nopeasti ja häipyy yhtä nopeasti, voisinko luovuttaa paikkani hänelle ja tulla hetken päästä uudestaan? Koska olin kaukana kotoa, nielin ylpeyteni ja menin autoon räpläämään kännykkää n. 20-30min ajaksi, kunnes tuli viesti että nyt kelpaisi tulla uudestaan. Hiemanhan tuo kismitti.

Mitä itse palveluntarjoajaan tulee, on hän todella nätti. Luultavasti kaunein shemale, jonka olen tavannut. Pelivälinekin on miellyttävä, ja toimii.
Kämpässä oli sotkuista ja lakanoissa haisi useammat kuin yhdet painit. Oli kuulemma muutto ihan kohta, tiedä sitten. Annoin armon käydä oikeudesta.

Vähän on kaksijakoiset fiilikset tästä. Tarjoajan ulkonäkö ja fyysiset ominaisuudet ovat A+, mutta muut asiat tökkii. Ehkä satuin huonona päivänä paikalle.

Jos käyt visiitillä, arvostaisin rapsaa, jotta tietää pitäisikö käydä itse uusintaottelulla :).