Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Maya 87 Joensuu  (Luettu 1170 kertaa)

Poissa Bushmill

  • Jr. Member
  • Viestejä: 55
  • * Kelpo kaveri
Maya 87 Joensuu
« : Kesäkuu 11, 2024, 06:41:25 »
Onko todellakin sama kaunis nainen kuin kuvissa?

Poissa Mehtämies

  • Newbie
  • Viestejä: 15
  • * Kelpo kaveri
Vs: Maya 87 Joensuu
« Vastaus #1 : Kesäkuu 12, 2024, 04:21:52 »
Kyllähän tuo oli ja ihan jees palvelu.

Poissa Repomies

  • Newbie
  • Viestejä: 25
  • * Kelpo kaveri
Vs: Maya 87 Joensuu
« Vastaus #2 : Kesäkuu 13, 2024, 10:52:17 »
No, minäpä voin rapsata samalla.

Viestintä onnistui tekstiviesteillä. Kertoi kaikki palvelut ja hinnat suoraan, mikä harvinaista thaikkujen kanssa. Ajanvaraus onnistui samalle päivälle. Varasin 45 min "koko paketti" hieronta-ajan.

Tapaamispaikka oli huomaamattomassa paikassa. Ei tarvinnut kävellä neonvalojen koristamaan paikkaan. Sisällä vastassa sama nainen kuin kuvissa, kuvia kuitenkin hieman filtteröity naaman osalta. Maya87 oli kuitenkin erittäin kaunis ja vartalo täsmälleen kuvien mukainen. Hän oli pukeutunut kuvissa olevaan läpikuultavaan asuun. Raha vaihtoi omistajaa ja menin makkarin puolelle.

Makkari oli kauniisti sisustettu, hyvin ilmastoitu ja siellä iso mukava sänky odottamassa. Sängyn edessä iso peili, mistä on mukava katsella. Kävin alasti mahalleen tuttuun tapaan sängylle. Hieronta oli eroottista hivelyä ja katselin peilin kautta kuinka Maya hymyili ja vilkuili seksikkäästi. Käsi kävi hieronnan aikana paljon peniksen luona ja Mayan asuste valui pois melko äkkiä.

Vähän ajan jälkeen Maya käski minun kääntyä selälleen. Maya ohjasi käteni hänen erittäin mukaville luomurinnoilleen. Tämän jälkeen huomio kohdistui pääosin penikseen. Liukastetta meni ainakin puoli pulloa. Penis oli vaikka missä välissä, polvitaipeessa yms. Sylitanssi oli myös erityisen nautinnollinen. Maya oli erittäin notkea ja oli vaikka missä asennossa.

Tovin jälkeen tätä hommaa, meinasin jo rukoilla finaalia. Maya laskeutui viereeni, työnsi pääni rintoihinsa ja aloitti käsityöt finaalia varten. Osasi tämän hyvin ja lopetti vatkaamisen juuri oikeaan aikaan. Ei liian aikaiseen, eikä liian myöhään. Tämän jälkeen pikainen suihku ja ulos tasan 30min kohdalla. Maya hoputti hieman, sillä uusi asiakas oli jo tuloillaan.

Ulkona oli 25 astetta lämmintä ja aurinkoista.

Thaikkujen kanssa kohtaamiset minulla ovat olleet yleensä enemmän tai vähemmän pettymyksiä. Maya menee ainakin top2 parhaisiin thai kohtaamisiin minun osalta. Saatan käydä uudelleenkin.