Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Sepänkadun thaihieronta  (Luettu 1572 kertaa)

Poissa Visitor

  • Newbie
  • Viestejä: 1
  • * Kelpo kaveri
Sepänkadun thaihieronta
« : Maaliskuu 03, 2024, 12:19:27 »
Olipas erikoinen kokemus otsikossa mainitun palveluntarjoajan kanssa (Helsinki). Soitin ilmoituksessa annettuun numeroon kolmesti tunnin sisään, ei vastausta. Mietin että onpas kiireinen paikka, mutta ajattelin kuitenkin käydä ovella kysymässä löytyiskö aikaa. Ilmoituksessa mainostettiin kahta nättiä tyttöä, mutta oven tuli avaamaan aika lailla iäkkäämpi rouva eikä muita näkynyt. Tässä vaiheessa vähän jo aprikoin kannattaako jäädä, mutta ajattelin sitten katsoa mitä olisi tarjolla kun olin sinne asti kävellyt.

Rouva ei paljon englantia puhunut vaan näytti lappua jossa oli hinnasto. Osoitin 30 min aikaa ja pääsimme elekielellä yhteisymmärrykseen lopetuksesta. Hinta ei ollut kohtuuton joten maksoin sen ajatellen että kokeillaan nyt. Minut ohjattiin hämärään huoneeseen jossa riisuin ja asetuin patjalle. Sainkin sitten tovin odotella hierojaa ja ehdin jo miettiä että näinköhän unohtivat asiakkaan… lopulta hän kuitenkin saapui ja aloitti. Hieronta oli sinällään kyllä ihan kelpo painelua eikä mitään aneemista hipsuttelua. Vasta siinä vaiheessa kun pyydettiin kääntymään ympäri tajusin ettei hieroja ollutkaan se aiempi ikäneito vaan nuorempi ja ihan simpsakka nainen, ei nyt mikään missi kasvoiltaan mutta ihan miellyttävä.

Käsihoito oli vähän monotonista eikä tahtonut johtaa toivottuun lopputulokseen. Just kun tuumasin että ei tästä nyt taida tulla valmista niin neito nousi yhtäkkiä päälleni melkeinpä reverse cowgirl -asentoon, ja tässä vaiheessa vasta tajusin ettei hänellä ole ollut koko aikana päällään muuta kuin t-paita. Hetken hän vielä yritti käsin mutta siirtyi sitten istumaan puolilöysän kaluni päälle ja hinkkasi paljasta pilluaan sitä vasten. Tässä asennossa alkoikin sitten jo tuntua ihan erilaiselta neidon hinkatessa ja äännellessä minun samalla hänen timmiä persettään ja tissejään takaapäin kourien.

Ei mennytkään kauaa kun lasti lensi oikein nautinnollisesti. Neito jatkoi kiihkeää hinkkausta vielä hetken sen jälkeenkin äännellen ja väristen sen verran voimakkaasti että ihan kuin olisi itsekin siinä lauennut. Varmaankin näytteli, mutta aika taidokkaasti ainakin.

Putsausten jälkeen neito huikkasi kiitokset ja poistui. Pukeuduin ja lähdin huoneesta itsekin, mutta vielä yksi ylläri oli luvassa. Se iäkkäämpi rouva oli taas eteisessä vastassa käsi ojossa ja surkealla äänellä pyytäen ”a bit more please”. Eli siis lisää rahaa olis pitäny ihan hyvää hyvyyttään latoa tiskiin. Tämä kerjääminen suretti sekä ärsytti sen verran että puin ulkovaatteet mahdollisimman pian, pahoittelin että ei ole enempää ja poistuin.

Kaiken kaikkiaan palvelusta jäi ihan positiivinen fiilis mutta nuo oheisjutut jätti vähän hämmentävän vaikutelman. Onko kellään muulla tullut vastaan tällaista että kinutaan maksun ja palvelun jälkeen vielä lisää rahaa..? 😳