Uutiset:

Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Rentoutuminen/hieronnat / Vs: Mansen hierontamestat kokonaiskatsaus
« Uusin viesti kirjoittanut Morning Glory tänään kello 00:08:11 »
Moi. Kerrotteko ulkopaikkakuntalaiselle, että mistä Tampereelta löytyisi hyvä suomalainen hieroja: tantra, body massage, öljyhieronta. En oikein osaa termejä. Myös palveluntarjoajat voivat suoraan lähestyä vaikka yv:llä.
2
Maksullinen seksi / Vs: Viestittely ennen tapaamista
« Uusin viesti kirjoittanut Noodelidude eilen kello 23:59:30 »
Mun puolestani voitais skipata koko viestittely välistä ja mennä suoraan siihen tapaamiseen.
3
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Parhaat doggystyleperseet?
« Uusin viesti kirjoittanut Noodelidude eilen kello 23:51:38 »
En ole käynyt visiitillä, joten perustan pohjatietoni täysin kuvamateriaaliin jota on kaikille halukkaille saatavilla, mutta Idaxki osaa kuvissaan presentoida pehvansa siihen malliin, että vanhaakin pierua alkaa taas naiset kiinnostaan.
4
Maksullinen seksi / Vs: Hupakon laittautumisen taso
« Uusin viesti kirjoittanut MariaEnkeli eilen kello 23:37:29 »
Mä toivon, ettei meikkaamattomuutta koeta niin ettei arvosta asiakkaan tapaamista tai halua panostaa häntä varten 🤔

Kokeilin joskus meikata enemmän tapaamisille, koska ajattelin että pitäähän huoran olla meikattu! Mun mielestä mä muutuin rumemmaksi enkä tuntenut omaa oloani ollenkaan hyväksi. Päätin että kasvoni saa kelvata tällaisena kuin ne nyt sattuu olemaan. Yleensä olen suoraan suihkun jäljiltä, hiukset harjattu ponnarille ja huulissa huulirasvaa. Ja se ei kyllä tarkoita etten panostaisi asiakkaaseen! Olenhan juuri hoonannut säärikarvat, pessyt pillua ja persettä syväkyykyssä 😆, laittanut kynttilöitä, puhtaita petivaatteita...

Kerron kyllä ilmoituksessanikin olevani suihkunraikas naapurintyttö, jotta pornompaa etsivät osaavat suosiolla ohittaa mut 😊
5
Maksullinen seksi / Vs: Hupakon laittautumisen taso
« Uusin viesti kirjoittanut mattssonni eilen kello 23:25:16 »
Luonnollisuus kunniaan vaan rohkeasti, meikit voipi säästää juhlatilaisuuksia varten enkä kaipaa myöskään mitään erikoisempaa hepenettä naisen yllä petijumpalla, paljasta ihoa on mukavampi hipsutella/silitellä ja aistii toisen läsnäolon tuoman lämmönkin paremmin.

Mielestäni luonnollisuus ei kuitenkaan ole sama asia kuin täysi laittautumattomuus.
6
Maksullinen seksi / Vs: Viestittely ennen tapaamista
« Uusin viesti kirjoittanut mattssonni eilen kello 23:23:07 »
Loistava keskustelunavaus pitkästä aikaa! Kiitos Violalle!

Eikö olekaan hyvä, että viestittely ennen tapaamista on neutraalia steriiliä sekä sisältäen kaikki tarpeellinen tieto.
Minkä takia pitäisi alkaa flirttailemaan, laittaa kutsuvia lauserakennelmia, luoda mielikuvia, iskeä silmää, hymyillä jne. Ennen työaikamme alkamista.

Kaikessa bisneksessä asiakas täytyy ensin hankkia ja palvelu myytyä ennen työajan alkamista. Muuten ei tule työaikaa. Viestittely on ennen tapaamista on tässä lajissa olennainen osa asiakashankintaa ja myyntityötä. No uusilla tytöillä palvelu menee alkuun kaupaksi myymättäkin ja tällä alalla kysyntä ylittää välillä moninkertaisesti tarjonnan, joten lähes olemattomallakin myyntityöllä pärjää. Mutta pidemmän päälle näissäkin palveluissa yleensä tarvitaan myyntityöhön panostamista

Viestittelyn tyylilaji riippuu siitä, mitä palvelua myy ja mitä asiakas etsii. Mutta aika usein (erityisesti GFE:ssä)  lajissa ostetaan mielikuvia, illuusiota ja fantasiaa. Ja silloin myyjän täytyy osata luoda mielikuvia. Ja siinä pieni flirtti ja henkilökohtainen ote (tai ainakin illuusio siitä) on pidemmän päälle aika tärkeässä roolissa. Ns. peruspanoissa taas ehkä korostuu viestittelyn nopeus, sujuvuus ja helppous. Kinky-puolen jutuissa ehkä asiallisuus ja ammattimaisuus. Tällä alalla palveluntarjoajien toisen ihmisen lukutaito tässä suhteessa on selvästi keskimääräistä parempaa, monilla ihan ihmiskunnan eliittiä.

Omalta osalta voin sanoa, että viestittely tai puhelu (ja nimenomaan niiden tyyli ja sisältä) on itsellä ihan ratkaisevassa roolissa siinä, kenen kanssa tapaamiselle lopulta päädytään ja kenen luo palataan. Kuvat ja ilmoitusteksti antavat vain herätteen ottaa yhteyttä. Info palvelun sisällöstä, hinnoittelusta ym. seikoista vain kertoo, onko tarjolla ylipäätään sitä mitä haen, mutta viestittelyn sisältö ja tyyli ratkaisee, päädynkö valitsemaan juuri tämän palveluntarjoajan. Joskus jopa niin, että hintapyyntö olisi ollut liian korkea tai palveluvalikoima ihan kaikilta osin toiveiden mukainen, mutta viestittelystä on tullut sellainen fiilis, että juuri tämän PT:n kanssa korkeampi hinta todella kannattaa maksaa tai olla valmis tinkimään jostakin sisällöstä.
7
Nettideitit/seuranhaku / Vs: Etsin masteria
« Uusin viesti kirjoittanut Mies1983. eilen kello 23:15:33 »
Moi. Täällä olisi 186/130kg parrakas ja pitkähiuksinen blondi.. joka haluaisi kurittaa sinua yhteisissä rajoissa.. annan piiskaa ja syljen päälle..
8
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 23:09:34 »
Ukrainan puolustajat

Dokumenttisarja Ukrainan puolustajat perustuu sotilaiden ja siviilien kuvaamaan materiaaliin Ukrainan sodan todellisuudesta. Matkapuhelimilla ja kypäräkameroilla kuvattu sarja vie katsojan poikkeuksellisen lähelle sodan kauhuja. Ukrainan puolustajat seuraa suomalaisten ja ukrainalaisten vapaaehtoisten armotonta kamppailua eturintamalla ja sodan tuhojen keskellä. Sarjan päähenkilöt on löydetty sosiaalisen median kautta. (Suomi, 2024.)

https://areena.yle.fi/1-68537780
9
Maksullinen seksi / Vs: Viestittely ennen tapaamista
« Uusin viesti kirjoittanut LauriVee eilen kello 22:48:00 »
Jo copypastettu perusviesti kertoo paljon, kun osaa lukea vivahteet. Mutta jos mukana on ylimääräinen lause mukavalla twistillä, olen kuin varsa lumisella kevätlaitumella.
10
Olohuone / Vs: Mitä juot juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 22:43:49 »
Vissyhän maistuu aina  :drinking:
11
Parisuhteet / Vs: Parisuhdestatuksesi?
« Uusin viesti kirjoittanut LauriVee eilen kello 22:38:53 »
Sinkku. Olen elämyshakuinen introvertti. Tai mortti.
12
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Parhaat doggystyleperseet?
« Uusin viesti kirjoittanut Käyrä Körmy eilen kello 22:34:16 »
Kuvista en osaa sanoa, mutta muutaman kerran takaa painaneena on ollut mukava katsella ja hivellä pakaroita kun kalu tiukkaa pillua työstää. Tietysti makuasioita, kuka nauttii mistäkin muodoista.
13
Maksullinen seksi / Viestittely ennen tapaamista
« Uusin viesti kirjoittanut Viola eilen kello 22:18:39 »

Ohjeissahan ei sinänsä ole mitään vikaa muuten, mutta tapa jolla ne minulle esitettiin olivat kuin jossain hoitolaitoksessa jonkun potilaan hoito-ohjeet. Se vähäinenkin häivähdys eroottisesta tunnelmasta lässähti siinä kohtaa oikeastaan olemattomiin.


Rapsaketjusta kopioitu lause jota jäin miettimään.

Eikö olekaan hyvä, että viestittely ennen tapaamista on neutraalia steriiliä sekä sisältäen kaikki tarpeellinen tieto.
Minkä takia pitäisi alkaa flirttailemaan, laittaa kutsuvia lauserakennelmia, luoda mielikuvia, iskeä silmää, hymyillä jne. Ennen työaikamme alkamista.

No niin, minkälaisena ostajat haluaisivat viestittelyn menevän.
Kenelle on tärkeää ennen tapaamista tapahtuva flirtti. Kuka kaipaa selkeitä yksinkertaisia ohjeita ilman suurempia tunnereaktioita.
Mikä olisi se ihanne jonka perusteella halutaan tulla juuri tuon palveluntarjoajan luokse. Jos nyt ei huomioida rapsoja ja muuta kuultua vaan pelkästään viestien vaihtoa ennen tapaamista.

Se mitä sessiossa tapahtuu ja minkälaisella asenteella palveluntarjoaja on, sitä ei voi mitenkään päätellä etukäteisviestittelystä.

Oma mieleenpainuva viestien vaihto jokin aika sitten oli tällainen. Mies lähetti kaksi kuvaa ja kysyi:
"Tänään? Toteutatko?"
Minä:"Sängyssä, kyllä. Klo 10."
Hän:"Ok, tulen."

Siitä sessiosta tulikin hyvin eroottinen, seksikäs ja kiihkeä.

On toisenlaisiakin viestien vaihtoja. Intuition mukaan mennään.
Tärkeää itselleni on se miten saan tuotua esille kaiken tarpeellisen tiedon. Vastauksia siihen mitä asiakas on kysynyt.
Ettei kirjoitetut tunnu sivulauselta jotka hukkuvat kaiken sanasälän varjoon.
Joo kuivaa ja tylsää. Eikä mitenkään houkuttelevaa.
Kompensoidaan sitten sanoja itse sessiossa tavalla joka ...hmmm. :)
14
Maksullinen seksi / Vs: Asiakkaiden vähentyminen Pirkanmaan alueella
« Uusin viesti kirjoittanut mattssonni eilen kello 22:18:31 »
Just tässä olenkin miettinyt, että onkohan kuinka hankalaa saada pari kolme uutta vakkaria iän myötä poisjääneiden tilalle.. Irtonumeroita kun ei ole tullut vuosikausiin enää otettua, niin kynnys niihin on liian suuri. Hintojakaan ei oikein viitsisi laskea, kun ne on edelleenkin puoli-ilmaiset.

Tämä on asiakaspuolellakin haaste. Muutaman vakkari-PT:n rinki takaa hyvän saatavuuden itselle sopivina aikoina ja ennen kaikkea varmuuden siitä, että pettymyksiä ei tule. Haaste on kuitenkin se, että palveluntarjoajillakin elämäntilanteet muuttuu ja moni on alalla vain 1-3 vuotta. Vuoden aikana aina joku tai muutama vakkari tipahtaa pois, kun lopettaa. Niinpä uusia potentiaalisia vakkareitakin pitää koko ajan hakea, muuten huomaa olevansa tilanteessa, että ei ole yhtään hyvää vakkaria. Eli uusien tuttavuuksien testaamistakaan ei saisi kokonaan laiminlyödä. Mutta sekin lisää harrastuksen kustannuksia, kun vakkareillakin pitää kuitenkin käydä säännöllisesti, että ne pysyy vakkarisuhteina.
15
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut HarryPotter eilen kello 22:15:28 »
Derby della Madonnina: AC Milan - Internazionale ⚽

Milanon derby todellakin  :drinking:
16
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut jan#91 eilen kello 22:13:42 »
Derby della Madonnina: AC Milan - Internazionale ⚽
17
Tampere / Vs: Aino Tampereella
« Uusin viesti kirjoittanut Paksujulli eilen kello 22:13:13 »
Aika erikoista kyllä, että ilmoitus on kuitenkin aktiivinen ja sivustolle tänäänkin illalla kirjauduttu.
Viesteihin ei vaan vastausta kuulu... ::)
18
Naiset/naiseus / Vs: Naisen vartalon seksikkäin osa
« Uusin viesti kirjoittanut HarryPotter eilen kello 22:12:33 »
Tissit edelleen  :inlove: - toki kokonaisuus ratkaisee
19
Naiset/naiseus / Vs: Naisen vartalon seksikkäin osa
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 22:09:13 »
Ilona Tequila tänään taas muistutti, että peppuhan se.  :inlove:
20
Viro, Latvia, Liettua / Vs: Mistä löytyy Tallinnan tytöt?
« Uusin viesti kirjoittanut Jäätelöauto eilen kello 21:58:33 »
Hyvin meni, jos onnistuit reissun aikana nikuttamaan kolmea epäsäännöllisesti Ihassa ilmoittavaa naista.
Ulla777 tai Gretel tarjoaa nykyjään vain hierontaa, koska on löytänyt vakiomutterin.

Mikä on Ullan nyky kunto?
Kuvat on ainakin 10v vanha.
Mutta viimeksi kun kävin kylässä oli vähän elämää nähnyt. Siitäkin on kyllä 5v
Mukava nainen oli. Kaikkiin reikiin sai panna huolella.
Joskus vietettiin 14h tyyliin 200€
Toki ruoka ja juoma puoli siihen lisäksi. Mutta nekin olivat tyyliin kassikaljat ja hesen ateriat. Ei paljon poistuttua kämpillä  :behind:
21
Naiset/naiseus / Vs: Naisen vartalon seksikkäin osa
« Uusin viesti kirjoittanut Heka75 eilen kello 21:53:19 »
Pitkät, puhtaat hiukset. Mieluusti vaaleat tai punaiset.
22
SeksiSaitilla tapahtuu / Vs: Miesten juhannuskalenteri 2024
« Uusin viesti kirjoittanut MariaEnkeli eilen kello 21:42:42 »
Olispa jo kesä ❤️🤤
23
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 21:39:20 »
yksiössä - sisustaminen
24
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 21:29:40 »
NBA Playoffs: Indiana Pacers vs. Milwaukee Bucks G1.
25
Länsi-Suomi / Vs: Havainto naapurisivustosta
« Uusin viesti kirjoittanut Kellopeliappelsiini eilen kello 21:26:00 »
Mielenkiinnosta, montako palleroa olet ko sivustolla kellekään antanut? Se ehkä antaa osviittaa siitä mikä niiden arvo on.
26
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Parhaat doggystyleperseet?
« Uusin viesti kirjoittanut Bacardi eilen kello 21:22:38 »
Vierailemaan torstaina tulevalla punaperhosella, naapurisivuston himokas nainen Helsingissä, on kyllä muodokas perse juuri takapanoon.

Kaunis posliini? 60v eikä yhtään kuvaa perseestä. Ei lupaa kovin hyvää
27
Kaatopaikka / Vs: Politiikka
« Uusin viesti kirjoittanut Kellopeliappelsiini eilen kello 21:21:52 »
Jep, sotehimmelistä saisi myls ensi alkuun potkia vidduun kolme ylintä johtokerrosta hallituksen toimesta, aluehallinnot ei siihen pysty.
28
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 21:20:43 »
Punttikomedia... olisihan se pitänyt arvata että salilla otetaan vaan selfieitä ja belfieitä.  :laught:
29
Olohuone / Vs: Mitä juot juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 21:11:46 »
^
Tappara tuntuu olevan terästä.

Juon porkkanamehua  :laught:
30
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut Jirij eilen kello 21:05:14 »
Mutta Kismettiä pääsee ajamaan ilman kumia mistä itse annan ison plussan
31
Itä-Suomi / Rosmarine 21 v Kuopio
« Uusin viesti kirjoittanut asdf eilen kello 21:01:51 »
Onko kukaan päässyt tapaamaan häntä?

Alkuviestittelyt pitäisi hoidella Discordissa ja lähettää kuva ennakkoon.

Helpomminkin on treffit järjestyneet näissä kuvioissa.
32
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Parhaat doggystyleperseet?
« Uusin viesti kirjoittanut dakini eilen kello 21:00:25 »
Vierailemaan torstaina tulevalla punaperhosella, naapurisivuston himokas nainen Helsingissä, on kyllä muodokas perse juuri takapanoon.

Tästä lisätietoja? Ei ihan auennut, kuka kyseessä  ;D
33
Tampere / Vs: Emilia2001y
« Uusin viesti kirjoittanut Pe Gu eilen kello 20:40:21 »
Kyselin viikonloppuna  tapaamista tälle viikolle, ilmoitti olevansa lomalla.
34
Miehet/miehuus / Vs: Miehiset kuvat.
« Uusin viesti kirjoittanut Noodelidude eilen kello 20:29:19 »
Jei, mun musculus trapeziukset on vähän kasvanut! Treenaan ne kesäkuntoon, jotta pullotelevat t-paidan alta niin että itteeki hävettää.
35
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Entto eilen kello 20:24:31 »
36
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut Ituhippi eilen kello 20:19:42 »
Tänään teki mieli nuorta ja siroa ja silmään pisti naapurisaitin nimimerkki "Kismetxx". Yleensä olen käynyt vain rapsatuilla ja hyviksi todetuilla, mutta nyt päätin lähteä kokeilemaan hepillä jäätä... Vastasi kik-sovelluksessa ja vielä tunti ennen sovittua aikaa sain viestillä osoitteen. Sovittuna aikana sitten täysi radiohiljaisuus.

Oli jo nappi huulessa, niin valikoin sattumanvaraisesti naapurista Espoon puolelta thaikun ja olikin täysosuma. Pieni, siro, upeat tissit, tiukka tavara, hyvin mukana hommissa ja aivan ihastuttava persoona.

Joten kiitos Kismet, ansiostasi löysin uuden tuttavuuden, jonka luona viihdyn varmasti jatkossakin 😊

Olikohan sama Kismetix kun ilmoitti minulle ”Tunnin tapaamisia en tee mutta puoli h on kaksi ja puolirahaa €”
Ja mulle laitto et ei puoltuntisia vaa 20min saat samaan rahaan😁😁
37
Olohuone / Vs: Mikä teki(sai) sinut surulliseksi tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 20:16:30 »
Ihmiset, jotka sanovat nuotteja laulamatta niitä.
38
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Alina Espoo RE
« Uusin viesti kirjoittanut Köljörinta eilen kello 20:14:38 »
39
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Rosalia the best Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Cosmic cowbow 2021 eilen kello 20:02:41 »
Tää on sama PT feikki kuvilla  https://www.realescort.fi/ads/145563/alis-party-girl
Kannattaa kiertää kaukaa
40
Itä-Suomi / Isorintainen 44
« Uusin viesti kirjoittanut Jake72east eilen kello 19:47:15 »
Mites onko kokemuksia 🤔Lappeenrannassa ilmoittelee.
41
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 19:40:10 »
sauna - yksiössä  :laught:
42
Olohuone / Vs: Mikä teki sinut iloiseksi tänään ?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 19:33:28 »
Jäätelökioskit saapuivat!  :headbang:  Toki hieman koominen näky siellä lumihangessa.. 😁
43
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 19:28:18 »
kaljat - sauna
44
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 19:16:39 »
juoksu - kaljat
45
Kaatopaikka / Vs: Mitä mielessä?
« Uusin viesti kirjoittanut HarryPotter eilen kello 19:14:12 »
Pimppi tietysti  :behind:
46
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 19:12:20 »
kenkä - juoksu
47
Olohuone / Vs: Panettaako?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 19:10:13 »
No joo.. silleen vähäsen :behind:
48
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut jan#91 eilen kello 19:04:45 »
Korko - kenkä
49
Oulu / Carla69
« Uusin viesti kirjoittanut Oulujäbä eilen kello 19:03:43 »
Kävin tapaamassa tätä naista: https://www.realescort.fi/ads/168384/carla69 Kuvien perusteella päätin käyä.
Ja oli kyllä pettymys. Suosittelen kaikkia välttelemään.
Kuvat aivan feikit tai ainakin useita vuosia vanhoja. Kuvissa näkyy tommonen hyvännäkönen nainen, mutta todellisuudessa tuli vastaan joku vähän samannäköinen nainen, jolla oli ainakin kolme kertaa isompi maha kuin kuvissa.
Hänen kämppänsä oli myös aivan karsea.
Olisi pitänyt kääntyä pois ovella, mutta oon kai vähä tyhmä vaa.
Kokemus ei ollut hyvä. Seksi ei ollut mukavaa ja tuntui todella hoppuutetulta. Lisäksi hän puhui todella vähän ja huonosti englantia.
50
Olohuone / Vs: Mitä teet juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut jan#91 eilen kello 19:03:38 »
Takkatulia sytyttelen
51
Tampere / Vs: Emilia2001y
« Uusin viesti kirjoittanut Energi eilen kello 19:02:19 »
Ei ole enään ilmoitusta
52
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut C.G.E. Bannerheim eilen kello 18:59:44 »
Tänään teki mieli nuorta ja siroa ja silmään pisti naapurisaitin nimimerkki "Kismetxx". Yleensä olen käynyt vain rapsatuilla ja hyviksi todetuilla, mutta nyt päätin lähteä kokeilemaan hepillä jäätä... Vastasi kik-sovelluksessa ja vielä tunti ennen sovittua aikaa sain viestillä osoitteen. Sovittuna aikana sitten täysi radiohiljaisuus.

Oli jo nappi huulessa, niin valikoin sattumanvaraisesti naapurista Espoon puolelta thaikun ja olikin täysosuma. Pieni, siro, upeat tissit, tiukka tavara, hyvin mukana hommissa ja aivan ihastuttava persoona.

Joten kiitos Kismet, ansiostasi löysin uuden tuttavuuden, jonka luona viihdyn varmasti jatkossakin 😊

Olikohan sama Kismetix kun ilmoitti minulle ”Tunnin tapaamisia en tee mutta puoli h on kaksi ja puolirahaa €”
53
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Alina Espoo RE
« Uusin viesti kirjoittanut Bacardi eilen kello 18:56:19 »
Siis A-l-i-n-a?
54
Tampere / Vs: Emilia2001y
« Uusin viesti kirjoittanut Janne___ eilen kello 18:55:30 »
Jokos se on ilmoitus kadonnut, vai enkö vaan osaa  :whipping:
55
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut 007 (oma)lupa naida eilen kello 18:50:08 »
Talletus - korko
56
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 18:41:41 »
NBA Playoffs: Miami Heat vs. Boston Celtics G1.
58
Olohuone / Vs: Mitä teet juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 18:37:51 »
Tinderiä selailen  :behind:
59
Olohuone / Vs: Mitä mietit tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 18:37:38 »
Ettei tämä ollut mikää yllätys. Maaseudulta tulee huippunuoret.

OP: Maaseudun ja kaupunkien nuorten rahankäytössä iso ero
Pankin maksutilastoista käyvät ilmi maaseudun ja kaupunkien nuorison talouskäyttäytymisessä.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010377573.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3kTvlOqMQABGkvFDUpS36HQkBc6PO7msChzWH6BlXQWMC5NWHfZ89eKH0_aem_ATpBH0mK3oWQb8ToYECCw7FD2TVVXCmHu8VcrWSuY8p80x5c21ssqvHxD75Y02tM7keAzR5etu4nFdU8dwKd14uZ
60
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 18:35:27 »
pano - talletus
61
Olohuone / Vs: Mitä teet juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut väinö.kärsäkäs eilen kello 18:34:54 »
Odottelen lohisopan valmistumista
62
Olohuone / Vs: Mitä mietit tänään?
« Uusin viesti kirjoittanut HuliVili eilen kello 18:34:26 »
Lumimyräkkää ikkunasta katsellessani mietin että jossain päin paistaa nytkin aurinko ja on 30 astetta lämmintä. Ja että miks mä en oo siellä.
63
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut väinö.kärsäkäs eilen kello 18:31:52 »
Perse - pano
64
Olohuone / Vs: Mitä juot juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut HarryPotter eilen kello 18:30:08 »
Lätkäkaffet menossa  :whipping:
65
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 18:28:41 »
auki - perse
66
Olohuone / Vs: Mikä teki sinut iloiseksi tänään ?
« Uusin viesti kirjoittanut Villerius eilen kello 18:22:11 »
67
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Thor Patsas eilen kello 18:00:04 »
^ Ei television katsomisessa mitään väärää ole mutta suosittelen että harrastaisit vaihteeksi jotain muutakin. Ok?

Parhaillaan katson Custom Carolinaa.
68
Tampere / Vs: Emiliabbw
« Uusin viesti kirjoittanut Footsteri eilen kello 17:30:07 »
Jos nyt on sama tapaus kyseessä, jonka luona piipahdin joskus viime syksynä (olikohan jossain Lukonmäessä?), niin mulle jäi vähän samanlaiset tunnelmat jouskarimiehen kanssa. Tuumin eteisessä, että jäänkö vai enkö ja eipä olisi kannattanut. Tämä on yksi hyvin harvoista kerroista, jolloin olen lopettanut hommat kesken ilman ”maaliin” pääsyä. Touhuilu meidän välillä oli kaiken kaikkiaan vaan erittäin tylsää. Yleensä sopeudun monenlaiseen ja saan ainakin oman oloni suht mukavaksi, mutta nyt olisin paljon mieluummin kuunnellut radiosta vaikka merisäätä. Paljon hän alkuun antoi ohjeita, mitä kaikkea ei voi tehdä jne. Ohjeissahan ei sinänsä ole mitään vikaa muuten, mutta tapa jolla ne minulle esitettiin olivat kuin jossain hoitolaitoksessa jonkun potilaan hoito-ohjeet. Se vähäinenkin häivähdys eroottisesta tunnelmasta lässähti siinä kohtaa oikeastaan olemattomiin.
Sitten sellainen suht voimakas virtsan tms. haju touhutessa sai minut lopullisesti luovuttamaan paikkani jollekin toiselle.
69
Olohuone / Vs: Mikä teki sinut iloiseksi tänään ?
« Uusin viesti kirjoittanut Dali eilen kello 17:30:04 »
Lounas entisen työkaverin kanssa. Kiva kun muistetaan.
70
Olohuone / Vs: Mitä juot juuri nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Dali eilen kello 17:27:48 »
Nyt taas aika rauhoittua lueskelemaan. Muki mustaa teetä, joka maustettu ihan kevyesti vaniljalla ja jollain, jota en tunnista.
71
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Alina Espoo RE
« Uusin viesti kirjoittanut Köljörinta eilen kello 17:23:17 »
Kävin tänään Alinaa tapaamassa Espoossa. Neiti otti vastaan seksikkäässä mustassa alusasussa.
Erittäin miellyttävä käytöksinen, kaunis ja hoikka nuori daami. Kemiat natsasi. Suihinotto alkuun kumilla, oli joo ihan ok mutta ei ole itselleni koskaan se kohokohta. Vaan se kun pääsee työntymään sisään hyväntuntuiseen tiukkaan pilluun ja pumppaamaan edes takas. Tänään taakaapäin ensin ja lopetus lähetyssaarnaajaan. Melko nopeasti lähti kuti Alinan kanssa tänään kun tuntuma oli niin hyvä. Harvoin tulee buukattua silikoni tissit omaavia maksullisia mutta joskus teen poikkeuksen ja tänään oli yksi niistä päivistä - ja hyvä sellainen 🤩
72
Naiset/naiseus / Vs: Ketju alusasuille
« Uusin viesti kirjoittanut Noodelidude eilen kello 17:22:11 »
Tässä vähän lämpöä lumiseen lauantaihin  :inlove

Bätäng milfit on parasta mitä noodeli tietää.
73
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut James Hopkins eilen kello 17:04:53 »
Ok, tätä lienee syytä uskoa.
74
Pelit / Vs: Assosiaatiopeli
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 16:49:15 »
takki - auki
75
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut Timppa-T eilen kello 16:47:53 »
NBA Playoffs: Dallas Mavericks vs. Los Angeles Clippers
76
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Ristus notta eilen kello 16:29:55 »
Oli aikanaan juttua toisessa ketjussa,narkki ja kämppä kauheassa kunnossa.
77
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Bacardi eilen kello 16:25:23 »
Vastailee melkoisella viiveellä. Jos ollenkaan.
Sitten monen päivän hilaisuuden jälkeen voikin tulla "käykö sulle tänään?"

78
Tampere / Vs: Emiliabbw
« Uusin viesti kirjoittanut Pe Gu eilen kello 16:09:25 »
Kävin alkuvuodesta pikahelpotuksella. Hinta-/laatusuhde oli kyllä kohdillaan, ei pahaa sanottavaa. Oli ehkä hieman normaalia varautuneempi tapaamisen alussa. Oliko ollut aikaisemmin huonoja kokemuksia turskien kanssa? Mene ja tiedä. Menisin uudestaan. :inlove:

Mitenkähän tuohon ekaan rapsaan suhtautuis.
79
Itä-Suomi / Naapurisivuston CamelToe Kuopissa tällä viikolla
« Uusin viesti kirjoittanut CamelToe_uusitunnus eilen kello 16:06:26 »
Moikka, mikäli tykkäät tyttäystävä-henkisestä meiningistä mistä on pois kiire ja kaiken maailman loiukuhinta meininki, tulet rakastumaan minuun.
 
Minut löytää naapurisivustolta (ST) samalla nimimerkillä.
Viihtyistä hyvä paikka keskustaisella sijainnilla on!


Alempana esittely tekstini!

Täällä on suomalainen päälle parikymppinen nainen, joka piristää päivääsi!

Otan aina huomioon muut ihmiset ja kohtelen kaikkia reilusti ja tasapuolisesti. Rentouden ja mutkattomuuden lisäksi minussa on ystävällistä ja mukavaa nuoren naisen luonnetta.

Olen avoin uusille kokemuksille ja nautin hyvästä seurasta.
Olen saannut kehuja erityisesti siitä että osaan muuttaa jännittävän hetken hetkessä rentouttavaksi. Hyvät käytöstavat ja toisten kunnioitus ovat minulle tärkeitä arvoja.

Tapaan sinut kauniissa alusvaatteissa, kevyesti ehostettuna ellet toivo toisin, ilman minkäänlaisia tuoksuja, glitteriä tai vaatteitaisi sotkevia meikkejä.

Pituuteni on 177 cm ja painoni 56 kg, ja minulla on käteensopivat B-kupin rinnat ja sokerilla vahatut paikat, eli olen posliini.
Mielelläni esittelen sinulle myös pientä lelu kokelmaani.
En käytä lainkaan alkoholia tai minkäänlaisia kyseenlaisia aineita, enkä myöskään tupakoi.

Asiat joista nautin mikäli pidät niistä itse:

-suuseksi sinun suuntaan
-suuseksi minun suuntaan
-kiusottelu
-peppuleikit
-erootinen
-roolileikki
-eroottinen tanssi tai tuhma esitys leluilla
-suihku yhdessä
-illallinen ulkona tai tapahtuma
-hotelli ilta/yö

Suosin kondomia, mutta ei huolta, minulla on niitä erityisen ohuina jotka eivät lähes ollenkaan tunnu käytössä.


 En vietä aikaa tällä foorumilla, kaikki yhteydenotot naapuri sivuston ilmoituksen numeron kautta :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

80
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut doc-j eilen kello 16:00:25 »

Oli jo nappi huulessa, niin valikoin sattumanvaraisesti naapurista Espoon puolelta thaikun ja olikin täysosuma. Pieni, siro, upeat tissit, tiukka tavara, hyvin mukana hommissa ja aivan ihastuttava persoona.


Voitko antaa vähän vinkkiä et mistä tän ihastuttavan thaikun ilmon löytää? :D
81
Oulu / Vs: Hierontasuosituksia
« Uusin viesti kirjoittanut Xante87 eilen kello 15:57:28 »
Olikohan tälle kellään mitään yhteystietoja jälellä, vahva epäilys on kenestä puhutaan mutta numeron olen itsekkin hävittänyt johonkin, olisi mukava käydä kylästelemässä :blowjob:
Yhteystiedot kelpais myös mulle jos jollain sattuis löytymään..
82
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut James Hopkins eilen kello 15:33:34 »
Ei kun Salla Tuominen nimimerkillä esiintyvä tyttönen.
83
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Nuori siro Emilia Vantaalta
« Uusin viesti kirjoittanut anaalipeppu eilen kello 15:25:49 »
Meitsikin olisi kiinnostunut  :drinking:
84
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut anaalipeppu eilen kello 15:21:05 »
Kyllähän välillä puoliamatööreillä voi sattua kaikenlaisia kommelluksia ja huolimattomuusvirheitä, mikä on aivan ymmärrettävää kun on muitakin prioriteetteja elämässä kuten opiskelu. En kuitenkaan luokittelisi näiden perusteella huijariksi  :) antaisin uuden mahdollisuuden, sillä näistä puoliamatööreistä voi paljastua aikamoinen helmi   ;)
85
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut Bacardi eilen kello 15:20:17 »
Ai cinderellaxx?
86
Etelä-Suomi / Vs: Seksiseuraa Hyvinkää
« Uusin viesti kirjoittanut Kulpo Kelli eilen kello 15:15:11 »
Kellään kokemuksia naapurissa 'himokkaasti Hyvinkäällä' ilmoittelevasta PT:sta ?
87
Maksullinen seksi / Vs: Asiakkaiden vähentyminen Pirkanmaan alueella
« Uusin viesti kirjoittanut oulum eilen kello 15:10:36 »
Kustannukset ovat nousseet niin rajusti, ettei ihmisillä välttämättä jää juurikaan ylimääräistä rahaa.
Tämä johtanee siihen, että käyntejä harvennetaan ja tyydytään pornofilmiin ja omaan käteen.
Varsinkaan jos ei ole saatavissa jo koettua huippuhyvää mimmia, koska murto-osa käynneistä on hintansa arvoisia, vaan pitää löytää hyvä.
Myöskin saattaa olla aina välillä siviilivakkari.
88
Trans / Emppu
« Uusin viesti kirjoittanut Jimbo eilen kello 14:56:23 »
Emppu on hankkinut paikan missä ottaa vastaan.
Kukaan käynyt vierailulla?
89
Itä-Suomi / Vs: Arria
« Uusin viesti kirjoittanut molopää eilen kello 14:46:36 »
Eiköhän tuo ole niitä tyyppejä, jotka koittaa saada sut ostamaan jonkun paycardin ja sitten vielä lähettämään "varmistukseksi" kuvan siitä jolloin rahat meni sinne ja sitten hiljaisuus.
90
Itä-Suomi / Vs: Arria
« Uusin viesti kirjoittanut Jäätelöauto eilen kello 14:33:09 »
Teksti vaikuttaa käännöksestä.
Eikä pelkästään yksi kuvakaan vaikuta lupaavalta.
Yks päivä per paikkakunta ja välimatkakin on pitkä.
Ei siinä montaan asiakasta ehdi käydä.
91
Itä-Suomi / Julya real
« Uusin viesti kirjoittanut Jäätelöauto eilen kello 14:28:25 »
Julya real Imatralla.
Koeajo suoritettu.
Suikkari lähinnä että kullin nuppia imetään posket lommolla.
Pyysin vähän liikettä niin sitten menikin jo käsitöiksi eikä muna ollut suussa.
Pillu oli kyllä hyvä ja kuti lähti helposti.

Kaunis, pieni ja siro nainen.
Ikä ei ehkä hirveästi heitä.
Toki pieni koko hämää helposti.

Tasarahalla ihan hyvä.

Miinuksena edelliseltä oli jäänyt liukkari roiskeet sängyn päälle
92
Helsinki/pääkaupunkiseutu / 22V Nainen Vantaa
« Uusin viesti kirjoittanut James Hopkins eilen kello 14:12:15 »
Moikka. Onko kellään kokemusta? .

Viestittelyn perusteella vaikuttaa lupaavalta. Ensiviikolla rapsaa jos luoja suo.  :sheep:
93
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PK-seudun feikit ja vedättäjät
« Uusin viesti kirjoittanut Mr.AverageSize eilen kello 13:28:55 »
Tänään teki mieli nuorta ja siroa ja silmään pisti naapurisaitin nimimerkki "Kismetxx". Yleensä olen käynyt vain rapsatuilla ja hyviksi todetuilla, mutta nyt päätin lähteä kokeilemaan hepillä jäätä... Vastasi kik-sovelluksessa ja vielä tunti ennen sovittua aikaa sain viestillä osoitteen. Sovittuna aikana sitten täysi radiohiljaisuus.

Oli jo nappi huulessa, niin valikoin sattumanvaraisesti naapurista Espoon puolelta thaikun ja olikin täysosuma. Pieni, siro, upeat tissit, tiukka tavara, hyvin mukana hommissa ja aivan ihastuttava persoona.

Joten kiitos Kismet, ansiostasi löysin uuden tuttavuuden, jonka luona viihdyn varmasti jatkossakin 😊
94
SeksiSaitilla tapahtuu / Vs: Miesten juhannuskalenteri 2024
« Uusin viesti kirjoittanut Meeme eilen kello 12:44:47 »
Kiitos.
Nyt tsemppiä kaikille epäröijille! Rohkeesti vaan kuvia menemään Kyybelille.  :inlove:
95
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: PT jolla ISO klitta
« Uusin viesti kirjoittanut Hattrick eilen kello 12:44:07 »
Of biossa lukee "no live meetings". Tuosta voi jokainen tehdä omat johtopäätökset tai sitten kysyy häneltä itseltään.

Onkos tämän neidon nykyliikkeistä tietoa. Lopettanut ilmeisesti hommat kokonaan🤔
96
Maksullinen seksi / Vs: Asiakkaiden vähentyminen Pirkanmaan alueella
« Uusin viesti kirjoittanut Blain eilen kello 12:28:42 »
Mitä tekee yrittäjä kun kalenterissa on tyhjää ja hommat ei pyöri?

No laskee hintoja tietenkin ja tuo kilpailua markkinoille. Ulkkareita näyttää molemmat kaupungit tosifordin sivujen mukaan olevan tälläkin hetkellä täynnä joten en usko että asiakkaita välttämättä olisi yhtään sen vähempää liikenteessä vaan rahalle saa todennäköisemmin paremmin vastinetta muualta. Se että pyytää oman kansalaisuuden perusteella tasarahan enemmän kuin kollegat ulkomailta niin varmasti ohjaa jo ison osan ihmisistä valitsemaan toisin.

Ja se että tänne pohjolaan kannattaa lentää ulkomailta asti huoraamaan, maksaa siitä lentoliput ja asuntojen vuokraushinnat niin ei ainakaan kerro asiakkaiden vähyydestä, päinvastoin.

Tässä tulikin oma toiminta selitettyä.
Jos vakkaria ei tarjolla (hinnat alle suomityttöjen), tsiigaan RE:n ulkkarit (hinnat alle suomityttöjen).

97
Seksi/Rakastelu / Vs: Pornon korvikkeet: mitä muuta katsottavaa olet käyttänyt masturboidessa?
« Uusin viesti kirjoittanut Maalainen88 eilen kello 12:12:39 »
Hyvä mielikuvitus on aina riittänny
98
Helsinki/pääkaupunkiseutu / Vs: Nuori siro Emilia Vantaalta
« Uusin viesti kirjoittanut laca94 eilen kello 12:08:55 »
Banana laittaisitko tarkemmat tiedot esim nimimerkki tai viestiä kun ilmoitus tulee takaisin uudellleen :drinking: :drinking:
99
Kinky/Fetissit / Vs: Opetteleva Domina Pirkanmaalla?
« Uusin viesti kirjoittanut JuliaK eilen kello 12:03:52 »
Minä harjoittelen, tilat ja tarpeistoa löytyy itseltä
100
Kaatopaikka / Vs: Mitä katsot TV:stä tällä hetkellä?
« Uusin viesti kirjoittanut FortySexN2 eilen kello 12:03:07 »
Lounaan ohessa Yllätysremontit. Remontti tehdään Cindy Crawfordille. Voihan vittu mikä milffi se on nykyään  :inlove:
Sivuja: [1] 2 3 ... 5