Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Kuka tähän sopii?  (Luettu 2177 kertaa)

Poissa PaksUkko

  • Hero Member
  • Galleria (2)
  • Viestejä: 637
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Kuka tähän sopii?
« : Huhtikuu 08, 2023, 21:44:40 »
Kiinnostaatietää, kuka ihanista palvelutuottajista voisi olla tämän tarinan käly?

Sain yllättäen vaimoni isosiskolta tekstiviestitse käskyn saapua hänen asunnolleen tarkasti hänen määräämänä ajankohtana. Koputin huoneiston ovella ja yllätyin toden teolla kun kälyni avasi oven. Oven avasi nimittäin erittäin seksikkäästi mutta myös hieman "julmasti" pukeutunut sukulaisnainen; mustaa korkosaapasta, mustaa verkkosukkaa, mustaa mekkoa ja nahkakorsettia.

- Mitä ihmettä sinä nyt touhuat, ethän sinä milloinkaan normaalisti tuollaisesti pukeudu tai käyttäydy, kysyin hämmästyneenä.

- En niin, mutta ei asianikaan ole ihan perinteinen. Mutta olen saanut tarpeekseni siitä, kun pikkusiskoni valittaa, että sinusta ei enää ole seksiasioissa mitään riemua, kälyni tuhahti hieman halventavasti.

- Ajattelin auttaa rakasta siskoani ja opettaa, miten nainen tyydytetään vaikka varsinainen yhdyntä ei enää olisikaan mahdollinen. Joten nyt menet suihkuun ja tulet sitten raikkaana mahdollisimman nopeasti tänne saamaan oppia, kälyni käskytti.

Olisin toki voinut kääntyä ulos huoneesta tässä vaiheessa, sillä eihän kälylläni ollut mitään sellaista asiaa, jolla hän oikeasti olisi voinut pakottaa minut tähän "koulutukseen". Mutta toisaalta arvelin, että asia jäisi vain meidän kahden väliseksi ja kälyni pukeutuminen ja käyttäytyminen oli niin kiihottavaa, että päätin katsoa, mitä oikein oli tulossa.

Kävin nopeasti suihkussa pesten erityisen hyvin ne alueet, joiden arvelin tässä koulutussessiossa vielä joutuvan erityisen huomion kohteeksi. Ja kuivattuani itseni, siirryin pientä kihelmöintiä tuntien takaisin huoneiston suuren sängyn ääreen. Samalla huomasin, että kälyni oli hieman keventänyt asuaan. Mustat korkosaappaat olivat lattialla ja nahkakorsetti sekä mekko tuolilla ja nainen seisoi nyt edessäni vain mustiin steikkareihin, pikkuhousuihin ja rintaliiveihin pukeutuneena.

- Nyt menet tuohon sängylle kiltisti selällesi ja teet kaiken, mitä haluan sinun tekevän. Minulla on kyllä tarvittaessa nahkaiset kahleet sinun sitomiseesi ja piiska kurittamiseesi enkä todellakaan arastele niidenkään käyttöä. Mutta uskon, että tottelet kiltisti ilman niitäkin, kälyni käskytti minua.

Päätin ottaa kiltisti vastaan mitä tuleman pitää ja asetuin leveälle vuoteelle kuuliaisesti selälleni. Ja päästyäni makuulle, nousi nainen päälleni jalat pääni molemmin puolin ja kasvot jalkojeni suuntaan ja laskeutui alas niin, että naamani painautui vasten hänen ihanaa syliään.

-Haistelepa nyt syliäni, sillä sisareni mukaan sinä et enää pitkään aikaan ole huomannut, miltä kiihottunut nainen tuoksuu. Ja mustien pikkuhousujen peittämän sylin painautuessa vasten kasvojani aistin, että kälyni ilmeisesti todellakin oli kiihottunut tästä koulutustilanteesta.

Sain hetken rauhassa haistella pikkuhousujen peittämää syliä, puristella ihanan kiinteää pyllyä ja yrittää työntää kieltäni kostuneiden pikkuhousujen lävitse yhä tiukemmin vasten kälyni pillua. Ensin luulin, että pikkuhousut olivat kastuneet vain minun kuolastani, mutta pian tunsin niissä sellaisen ihanan sivumaun, joka erittyy vain kiihottuneen naisen pillusta.

Nyt kälyni kuitenkin nousi päältäni ja huomasin, miten hän riisui sekä pikkuhousunsa että rintaliivinsä. Ne riisuttuaan hän tuli takaisin sänkyyn istumaan päälleni. Tunsin miten ihanan lämmin pillu painui vasten omaa syliäni. Mutta samalla jatkui myös opetus.

- Siskoni valittaa, ettet enää tunne mielenkiintoa edes hänen rintoihinsa. Minäpä annan sinulle oppitunnin, miten nännien käsittely voi olla miehellekin kiihottavaa, kälyni sanoi ryhtyen samalla hieromaan rintojani, pyörittelemään nännejäni ja napaten nännini huultensa väliin ja ryhtyen imemään niitä vuorotellen.

- Kuten huomaat, rintojen ja nännien käsittely tuntuu hyvältä ja kiihottavalta miehellekin.

- Nyt kokeillaan, osaatko sinä käsitellä naisen rintoja niin, että nainen saa siitä tyydytystä, kälyni sanoi ja nousi päälläni sen verran ylöspäin, että sai painettua rintansa vasten kasvojani. Puristelin ja imin rintoja, näykin nännejä ja kaiken tämän seurauksena kälyni painoi rintoja yhä tiukemmin vasten kasvojani.

- Entä suutelu, osaatko muutakin kuin pieniä pusuja töistä tullessa? Tajuatko, miten kiihottavaa kunnon kielisuudelmien antaminen ja saaminen on, kälyni tiedusteli nousten päälläni ylöspäin ja painaen suunsa tiukasti vasten suutani ja vaatien kuumalla kielellään huuliani avautumaan. Ja pian kielemme lipoivat ahnaasti toisiaan ja huulemme painautuivat tiukasti toisiaan vasten.

- Katsotaanpa nyt, osaatko kiihottaa naista suullasi myös alapääni huulia imemällä, kälyni totesi, kääntyi sängyllä jälleen kuusysiin ja asettui päälleni laskien ihanan sylinsä jälleen vasten kasvojani.

Nuuhkin ja nuolin kälyni kosteaa syliä, hieroin ja puristelin hänen ihania pyllynpuoliskojaan ja pian myös sormeni vaelteli hänen pyllynvaossaan hipaisten välillä hänen ihanaa pyllynreikäänsä.

- Vai kiinnostaa sinua peppureikä, vaikka siskoni on sanonut, ettet koskaan ole ollut kiinnostunut hänen pyllystään. Et, vaikka hän kainosti on kuinka tarjonnut sitä käsiteltäväksesi. Mutta opetetaanpa nyt sinulle, miten kiihottavaa tämäkin voi naiselle olla, nainen sanoi nousten päälläni suorempaan istuma-asentoon niin, että yletyin paremmin nuolemaan hänen pyllynreikäänsä.

Tartuin kälyni molemmista kannikoista kiinni, leivoin ja puristelin niitä, levitin vakoa välillä mahdollisimman avoimeksi ja taas puristin kannikat tiukasti vastakkain. Uskallauduin myös työntämään syljestä kostutettua sormeani tiukasti vasten kieleni liukastamaa pyllynreikää ja kälyni värähti päälläni, kun sormeni tunkeutui ensimmäistä niveltä myöden hänen pyllyynsä.

- Taidatkin olla pohjimmiltasi myös pyllymiehiä, kun minun pyllyni sinua noin kiinnostaa. Ja hyvältähän tuo minustakin tuntuu, kun nuolet pilluani ja käsittelet ihanasti pyllyäni. Jatka vaan, sillä tämä alkaa oikeasti tuntua niin hyvältä, että taidan hankkia itselleni orgasmin vasten sinun suutasi, kälyni totesi äänellä, joka oli joko todella hyvää näyttelemistä tai hän oikeasti nautti suu- ja käsityöskentelystäni.

Kälyni pillu tuntui kasvojani vasten yhä kuumemmalta ja kieleni aisti myös lisääntyvän kosteuden joka todellakaan ei ollut vain minun lisääntyneen syljentuotannon ansiota. Tahti kasvoillani kiihtyi ja lopulta liikehdintä ja ääntely sekä pillun erittämän kosteuden määrä oli jotain sellaista, että uskoin kälyni todellakin saavuttaneen orgasmin.
 
- No niin, hyvältähän tuo tuntui ja taidat sinä osata naisen tyydyttää, vaikka perinteinen naiminen ei sujukaan. Mutta nyt on vielä pakko tarkastaa yksi siskoni epäilys, kälyni sanoi arvoituksellisesti.
 
- Siskoni epäilee, että olisiko sinusta tullut vuosien saatossa homo, ja sen selvittäminen selviää osittain ainakin sillä, että testaan, nautitko pyllysi käsittelystä.
 
- Joten käänny vatsallesi ja nosta pyllysi pystyyn, niin kokeilen miten reagoit pyllysi puristeluun, leipomiseen, rimmingiin ja sormettamiseen, kälyni sanoi määrätietoisesti. Ja minä tottelin nöyrästi.
 
Päästyäni kontalleen ja nostettuani pyllyäni ylös vuoteesta tunsin kälyni tarttuvan pusseihini todeten, että ”täällähän on melkoiset riippupallit, joille taidan tehdä jotain ylimääräistä kivaa”.
 
Odotin mielenkiinnolla, mitä se olisi ja pian tunsin jotain pehmeää narua kiedottavan useamman kierroksen pussieni ja hieman päätään nostavan kaluni juureen. Kun tuo paketti oli saatu valmiiksi, ryhtyi kälyni hieromaan tätä pakettia ja pian tunsin hänen hamuavan paketoituja pussejani myös suuhunsa. Hetken niitä imeskeltyään hänen suunsa kulki ylemmäs pitkin pyllyvakoani tavoittaen pyllynreikäni. Ja samaan aikaan kälyni kädet levittivät kannikoitani ja kuuma kieli painui yhä tiukemmin vasten aukkoani.
 
Tätä ihanuutta jatkui hetken aikaa, mutta sitten oli kälyni mielestä aika siirtyä eteenpäin. Kieli poistui pyllyreiältäni tehden tilaa hyvin rasvatulle sormelle. Rasvaa hierottiin reilusti myös pyllynreikäni sisäpuolelle ja pian tunsin kälyni pienen sormen tunkeutuvan varovaisesti myös ulomman sulkijalihakseni sisäpuolelle.
 
Mutta sormikaan ei kälylleni riittänyt pyllyni testaamiseen, vaan pian tunsin pyllyreikääni vasten jotain hyvin rasvattua ja värisevää. Ja taitavasti pyllyäni rentouttaen kälyni sai myös tuon sauvan tunkeutumaan lävitse sulkijalihaksestani. Siinä minä nyt olin kälyni edessä pylly pystyssä ja hän nai pyllyäni pienin, rauhallisin liikkein.
 
- Näytät nauttivan pyllysi käsittelystä, joten eiköhän oteta se osaksi loppuhuipennusta.
 
- Käänny takaisin selällesi, mutta asetetaan ensin muutama tyyny lantiosi alle niin, että pääsen hyvin jatkamaan pyllysi stimulointia, kälyni jatkoi käskyttämistäni.
 
Siinä sitten makasin sängyllä selälläni pari tyynyä lantioni alla. Ja kälyni kipusi jälleen päälleni kuusysiin, ohjasi kuuman kosteaan pilluunsa hieman minun pyllyssäni vieraillutta hieromasauvaa suuremman sauvan ja käski minun aloittaa rauhallisen pillun nainnin tuolla sauvalla. Ja kuulema sormia sekä suutakin saisi käyttää apuna.
 
Samalla tunsin, miten nyörejä kaluni ja pussieni juuressa kiristettiin ja tämän jälkeen pyllyni aukkoa rasvattiin jälleen vastaanottavaksi ja pieni voimakkaasti värisevä sauva etsi tietään eturauhastani kiihottamaan. Samalla kälyni toinen käsi hieroi ja puristeli kaluani ja pienen hetken jälkeen tunsin hänen ihanat huulensa kaluni ympärillä. Siinä sitten molemmat nautimme apuvälineistä sekä toistemme käsistä ja huulista.
 
Itse en tätä ihanaa käsittelyä enää pitkään kestänyt, vaan tunsin miten syvältä nivusistani lähti latinki liikkeelle kohti kälyni kuumaa suuta.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 08, 2023, 21:46:43 kirjoittanut PaksUkko »