Uutiset: Nyt myös osa kansallista kulttuuriperintöä.

Kirjoittaja Aihe: Tunnustaako kukaan jo käyneensä Horot-näyttelyssä kaupunginmuseolla?  (Luettu 2651 kertaa)

Poissa Jansku72

 • Full Member
 • Viestejä: 463
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Menisin jos olis Tampereella

Poissa Freyja

 • Hero Member
 • Galleria (9)
 • Viestejä: 839
 • ***** Huikea tyyppi
Kävin. ❤️ Suosittelen. ❤️

Tässä tulee nyt aika paljon muutakin juttua, jotka hyvin löyhästi sivuavat näyttelyn sisältöä.

On erittäin hyvin toteutettu, osittain kävijää osallistava ja hyvin informatiivinen näyttely. Esim. seksityöntekijän työhuoneessa voi vapaasti availla lipastojen laatikoita ja käydä sängylle pötköttämään.

Näyttely antaa varmasti monille uutta perspektiiviä ja paljon tietoa pelkkien oletusten sijaan.

Mä haluaisin just sellasen työhuoneen tai KODIN kuin näyttelyn alussa oleva huone, josta on tehty mahdollisimman bordellimainen!! Ah, se oli IHANA!! 😍 Siitä seuraavaksi kävijä astuukin huoneeseen, joka vastaa enemmän todellisuutta seksityöläisen työtilasta.

Tietenkään kenenkään puhelinnumeroita tmv tunnistettavaa ei ole näyttelyssä esillä, höhlät! 😅 Sehän olisi ihan moraalitonta!

Mun täytyy käydä tuolla uudestaan, koska ekalla kerralla en ehtinyt parissa tunnissa perehtyä kaikkeen niin perusteellisesti, kuin olisin halunnut. Kannattaa siis varata hyvin aikaa.

Ainoa asia, joka itsellä särähti silmään, olivat ajatukset, joita seksityöntekijälle saattaa putkahdella mieleen palvelua tarjotessaan, esim. seksin tiimellyksessä. Mukana oli enimmäkseen aika negatiivis- tai poissaolevuudesta kieliviä aatoksia. Toki itsellekin joskus tulee mieleen aatoksia tyyliin :"Hei, oikeesti, nyt on niin vahvat parfyymit herralla, että tämän jälkeen menevät ihan kaikki vuodevaatteet lakanaa, päiväpeittoa, patjansuojaa, tyynyä, tyynyliinoja ja kahta päiväpeiton päällä olevaa lakanaa myöten. Ja kuinka kauan mun täytyy hinkata suihkussa itseäni, että saan tän parfyymin lemun pois, saati lähteekö tämä haju pois tuulettamalla kunnes seuraava asiakas saapuu?"

tai "Miten voi ihmisen pylly haista noin pahasti? Enkö minä ehdoissani kertonut genitaalialueiden ja myös pyllyn pesun olevan ehdottoman tärkeää ennen hierontaa / sessiota / what so ever??" Tmv.

Mutta kun. Pääsääntöisesti ihan oikeasti oon läsnä, lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen, tuomitsematon sille toiselle ihmiselle ja täysillä mukana. Annan itsestäni todella paljon kaikkiin asiakastapaamisiin. En pystyisi tekemään tätä hommaa muuten.

Mulla on käynyt HYVIN VÄHÄN urpoja asiakkaita, oon suorastaan ihmetellyt, miten on mahdollista, että kohdalle onkin sattunut niin ihania tyyppejä enimmäkseen. Mutta se luultavasti johtuu mun palvelutarjonnasta, koska en tee enää peruspanoja, vaan keskityn tantrisiin hierontoihin, läheisyyshoitoihin ja erilaisiin sessioihin, jotka nekin kyllä saattavat sisältää seksiä, mutta asiakaskunta on tietysti silloin aika erilaista, kuin jos tullaan hakemaan vain perus-panoa. Huomasin selkeästi kuinka erilaista asiakaskunta on, kun lakkasin tarjoamasta peruspanoja.

Oon saanut hyvin monelta mun luona käyneeltä palautetta, että mun hieronnat ovat olleet jopa parempaa kuin seksi. Yhden kanssa oli tällä viikolla sovittu, että tulee seksiä vielä hieronnan päätteeksi, mutta hän olikin niin euforinen hieronnan ja ekan laukeamisen jälkeen (jonka hoitelin pitkällisellä, hitaasti etenevällä genitaalialueiden hieronnalla), ettei hän enää kaivannut seksiä, koska koki että se olisi pilannut sen hyvän olotilan. (!!!)

Kävi mulla yksi asiakas, jonka juttu se tantrinen hieronta ei ollut ja sekin oli ihan ok, hän halusi kokeilla, ei ollut hänen juttu. Ja musta oli ihanaa, kun hän kertoi suoraan. ❤️ Arvostan avoimuutta.

Vaikka näyttely on kerrassaan upea ja voin todellakin suositella, halusin tuoda vain esiin tämän näkökulman, että tuo kyseinen osio näyttelyssä oli mielestäni turhan yleistävä ja olisi ollut ihanaa, jos niissä "ajatuskuplissa" olisi ollut myös toisenlaisia ajatuksia kuten

"Voi luoja, miten voi ollakin noin taitava käsistään tuo mies?!"

"Ei taaaaivaaaaaas, tuo nuolee hyviiiin!!!! Vau mikä tekniikka!"

"Ei hitsi tää on ihana mies!"

"Voi hitto, jos tuo jatkaa yhtään pidempään, mä squirttaan ja sitten on ihan kaikki lakanat märät!! Miksen laittanut jotain suojia päiväpeiton ja satiinilakanan väliin?"

"Ei hitto, mua panettaa! Kunpa toi mies panisi mua! Ihan sairaan kiihottavaa! Olispa sovittu jostain muustakin kuin hieronnasta! Mut en kehtaa ehdottaa ja sitten pitäis kai ottaa extraa, äääääh!!"

"Haluun tota miestä niin paljon!"

"Harmi kun pitää lähettää tää mies kohta suihkuun, tässä olis niin kiva olla, mutta menee muuten liian paljon yliajalle ja sitten mulle tulee kiire."

Ehkä mä olen jotenkin epäammattimainen nyt joidenkin kollegoiden mielestä, mutta mä olen tällainen, enkä usko, että olen ainoa tätä laatua. Ja nää on mun toimintatavat, jotka sopii just mulle. Jokaisella on omat toimintatapansa, jotka toivottavasti ovat sellaiset, jotka sopivat juuri heille itselleen.

Mun tarkoitus ei ollut dissata kenenkään toimintatapoja vaan tuoda esille, että asiat joita horon päässä tapaamisen aikana liikkuu eivät aina ole niin yksipuolisia kuin kyseinen näyttelyn osa antoi ymmärtää. Voi olla, etten huomannut, jos seassa oli toisenlaisia ajatuksia ja olen pahoillani, mikäli näin on!

Itsellä ainakin on usein niin, ettei niitä muita asioita edes päässä siinä hetkessä pahemmin pyöri, koska oon niin intensiivisen läsnä siinä hetkessä. Ja kun yllätän itseni ajattelemasta jotain muuta kuin mitä siinä hetkessä tapahtuu, palautan itseni siihen hetkeen, koska itselleni on tärkeää olla täysin läsnä sille asiakkaalle.

Toki myös ymmärrän sen, ettei sellaiseen välttämättä pysty täysin ja vaikka kyseinen toimintatapa on hyvä itselleni ja se antaa mulle todella paljon (oon usein itsekin ihan euforiapöllyssä hierontojeni jäljiltä) se myös ottaa paljon, enkä mä täten pysty tapaamaan kovin montaa asiakasta päivässä, koska homma on sen verran intensiivistä.

Mutta mä olen intensiivinen ihminen ja täysillä mukana melkein kaikessa, mihin ryhdyn. Myös "pientä" perfektionistin vikaa havaittavissa. Onneksi oon osannut alkaa himmata siinäkin. Turha kuormittaa itseään enempää kuin on tarpeen.

Mutta mä rakastan mun duunia. (Teen btw työkseni myös kaikenlaista muuta...). Kiitos siitä kaikille ihanille asiakkaille. ❤️❤️❤️😘😘😘

Niin ja suosittelen ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI myös sitä "Kyllähän mä tiedän miltä huora näyttää - Seksityön todellisuutta Suomessa" -kirjaa, joka mukailee tuota Horot-näyttelyä. Teos on todella kattava, äärimmäisen hyvin, helposti luettavasti ja jopa hauskasti kirjoitettu. Kannattaa ehdottomasti lukea. ❤️

Löytyy muutamat sitaatit minunkin suustani sieltä. 😌 Seksuaalikasvattaja Terhi Suokas on tehnyt ihan mie-let-tö-män upean duunin sen kirjan ja näyttelyn suhteen!! Aivan HUIKEITA suorituksia molemmat! Ja oon niin kiitollinen, että nuo asiat näkivät päivänvalon. Hyvin tärkeää asiaa.

Jos vaikka saatais tätä seksityö-stigmaa kitkettyä pois meidän yhteiskunnasta. Olisi melkoisen upeaa. Sekä kyseinen kirja, että näyttely toimivat merkittävinä uranuurtajina siinä asiassa. Iso kiitos ja kumarrus!!


❤️
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 11, 2022, 12:13:02 kirjoittanut Freyja »
Nautinto on ihmisen perusoikeus. ❤️
Pk-seutu

Poissa Zorbas

 • Hero Member
 • Viestejä: 871
 • ****** Rakastajien aatelia
Parit kuvat siitä näyttelyn ekasta huoneesta. 😍

Todella upeat kuvat🤩! Sulaudut täydellisesti miljööhön😅

Täytyy koettaa järkätä Hesan reissu katsomaan näyttely. Käynti jonkun pt:n kanssa olis kyllä ihan huippu!
#maksuseksionihanaa

Poissa anaalipeppu

 • Full Member
 • Viestejä: 104
 • * Kelpo kaveri
Parit kuvat siitä näyttelyn ekasta huoneesta. 😍
Tuossa miljöössä olisi kyl mahtavaa panna. Jotenkin niin tunnelmallisempaa ja syntisempää :inlove:

Se on varmaan tuo punainen tapetti, joka saa sen näyttämään hyvältä. Tämänkö takia bordelleissa on punaiset tapetit?
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 11, 2022, 15:29:05 kirjoittanut anaalipeppu »
Anaali-peppu-kakkonen-pylly-peräaukko-takaovi-tuhkaluukku-rubiini-ryppyreikä-suklaanappi
Anal-ass-greek
🍑

Poissa Tuuli

 • Newbie
 • Viestejä: 12
 • * Kelpo kaveri
Freyja, todellakin monet/useimmat palveluntarjoajat ovat asiakaskohtaamisissaan läsnä. Siihen teokseen varmasti olisi voinut lisätä enemmän tuollaisia ajatuksia. Olen siitä samaa mieltä.

Ja hei, mahtavat kuvat. Mun ottamatkin.  :headbang:

Poissa Freyja

 • Hero Member
 • Galleria (9)
 • Viestejä: 839
 • ***** Huikea tyyppi
Freyja, todellakin monet/useimmat palveluntarjoajat ovat asiakaskohtaamisissaan läsnä. Siihen teokseen varmasti olisi voinut lisätä enemmän tuollaisia ajatuksia. Olen siitä samaa mieltä.

Ja hei, mahtavat kuvat. Mun ottamatkin.  :headbang:

Joo, no se teos ja näyttely ovat molemmat todella laajoja ja on varmasti tuhat asiaa, jotka olisi voinut lisätä... Ehkäpä jäämme odottelemaan uudistettua painosta... tai... Kakkos-osaa!! Ja seuraavaa horo-näyttelyä!! 🤩

Ja kiitos upeista kuvista, Tuuli, hienot on! ❤️
Nautinto on ihmisen perusoikeus. ❤️
Pk-seutu

Poissa veeras

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1450
 • ****** Rakastajien aatelia
Pakko se on tunnustaa😁

Oli hyvä näyttely, suosittelen. Kuitenkin kuten täällä on mainittu, soisi tuovan lisää työn myönteisiä puolia esille.
Miten olisi pieni hetki välineurheilua?

Poissa mattssonni

 • Full Member
 • Viestejä: 412
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Niin ja suosittelen ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI myös sitä "Kyllähän mä tiedän miltä huora näyttää - Seksityön todellisuutta Suomessa" -kirjaa, joka mukailee tuota Horot-näyttelyä. Teos on todella kattava, äärimmäisen hyvin, helposti luettavasti ja jopa hauskasti kirjoitettu. Kannattaa ehdottomasti lukea.

Toivotaan, että tuo kirja tulisi myös ääni- ja ekirjana saataville. Tällä hetkellä näyttäisi olevan vain painettuja versioita tarjolla.
Harva asia on mustavalkoinen, useimmiten niissä on monia, vähintäänkin harmaan, sävyjä.

Poissa Freyja

 • Hero Member
 • Galleria (9)
 • Viestejä: 839
 • ***** Huikea tyyppi
Niin ja suosittelen ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI myös sitä "Kyllähän mä tiedän miltä huora näyttää - Seksityön todellisuutta Suomessa" -kirjaa, joka mukailee tuota Horot-näyttelyä. Teos on todella kattava, äärimmäisen hyvin, helposti luettavasti ja jopa hauskasti kirjoitettu. Kannattaa ehdottomasti lukea.

Toivotaan, että tuo kirja tulisi myös ääni- ja ekirjana saataville. Tällä hetkellä näyttäisi olevan vain painettuja versioita tarjolla.

Olis kyllä hirmu hyvä heille, jotka niitä mielummin suosivat. :)

PS. Tykkään sun profiilin "allekirjoituksesta". Tai mikä se on.
Nautinto on ihmisen perusoikeus. ❤️
Pk-seutu

Poissa mattssonni

 • Full Member
 • Viestejä: 412
 • **** Nauttii muiden arvostusta
PS. Tykkään sun profiilin "allekirjoituksesta". Tai mikä se on.

Kiitos! Siinä olevan ajatuksen kun sisäistää ja pitää ohjenuoranaan, oppii ja löytää uutta ja tulee hyvin toimeen erilaisuuden ja erilaisten ihmisten kanssa. Ja erityisen hyvin ajatus pätee tähän alaan.

Sattuvasti muuten mainitsit asian juuri tämän ketjun alla - juuri se on mielestäni keskeinen osa tämän ko. näyttelynkin pääviestiä.
Harva asia on mustavalkoinen, useimmiten niissä on monia, vähintäänkin harmaan, sävyjä.

Poissa Freyja

 • Hero Member
 • Galleria (9)
 • Viestejä: 839
 • ***** Huikea tyyppi
PS. Tykkään sun profiilin "allekirjoituksesta". Tai mikä se on.

Kiitos! Siinä olevan ajatuksen kun sisäistää ja pitää ohjenuoranaan, oppii ja löytää uutta ja tulee hyvin toimeen erilaisuuden ja erilaisten ihmisten kanssa. Ja erityisen hyvin ajatus pätee tähän alaan.

Sattuvasti muuten mainitsit asian juuri tämän ketjun alla - juuri se on mielestäni keskeinen osa tämän ko. näyttelynkin pääviestiä.

Kyllä. Asioilla on aina hyvin monia puolia. Samaten tullut huomattua useampaan otteeseen, että kyllähän se paska on aivan loistava lannoite! Sitä kun tarpeeksi sataa niskaan, siitä kyllä myös versoo paljon uutta ja hyvää.

Tuohon erilaisuuteen ja ihmisiin liittyen, on myös hyvä pitää mielessä, että ihmisten käytökselle ynnä muille, on aina joku syy. Eikä useinkaan voi varmuudella tietää, mitä kaikkea jonkun henkilön pään sisäisestä maailmasta, elämästä ja historiasta löytyy. Huonoa käytöstä ei tarvitse hyväksyä, mutta sitä voi oppia ymmärtämään. Ainakin joissain tapauksissa.

Enpä tullut ajatelleeksi itse, kuinka hyvin tuo lausahdus sopii myös Horot-näyttelyn teemaan. Seksityöhön tupataan tosiaan suhtautumaan kovin mustavalkoisesti, vaikka se on kaikkea muuta! Sehän on varsin värikäs oma, mielenkiintoinen maailmansa ja siihen liittyy niin kovin paljon kaikenlaista sellaista, mitä asiaan perehtymätön ei usein tule ajatelleeksikaan!

Toivon todella näyttelyn ja aiheen pinnalla olemisen avartavan ihmisten ja yhteiskuntamme näkemyksiä alasta. ❤️
Nautinto on ihmisen perusoikeus. ❤️
Pk-seutu

Poissa Tuuli

 • Newbie
 • Viestejä: 12
 • * Kelpo kaveri
Tää on just jännä, kun riippuu niin paljon siitä, kuka katsoo ja mistä suunnasta. Kyseinen näyttely on saanut osan kävijöistä ihmettelemään ja ahdistumaan siitä, miksi yritetään näyttää seksityö niin kovin positiivisessa valossa ja vaieta negatiivisista asioista (kuten ihmiskaupasta, tietenkin..)

Pakko se on tunnustaa😁

Oli hyvä näyttely, suosittelen. Kuitenkin kuten täällä on mainittu, soisi tuovan lisää työn myönteisiä puolia esille.