Uutiset: SeksiSaitti on täyttänyt neljä vuotta!

Kirjoittaja Aihe: Pattaya nyt, marraskuu 2022  (Luettu 3515 kertaa)

Poissa MorganG

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Pattaya nyt, marraskuu 2022
« : Marraskuu 23, 2022, 09:23:23 »
Laitanpa vähän yleiskatsausta miltä näyttää nyt kun turistimäärät ovat alkaneet elpyä. Onneksi kiinalaisia ja korealaisia ryhmiä ei vielä ole tukkimassa jalkakäytäviä oppaan lipun perässä tiiviinä laumana parvelleissaan eikä heidän bussiletkojaan tukkimassa katuja.

Yöelämä keskittyy nykyään pitkälti Soi Buakhao-LK Metro-Treetown alueelle. Toki muuallakin on edelleen baareja muttei niin suurta keskittymää runsaalla tarjonnalla kuin tuolla. GoGo-baareja on tullut lisää LK Metrolle ja Walking Streetillä auennut uudestaan vanhoja sekä tullut uusia. Sekä myös perinteisen Beer barin ja GoGon välimuotoja joissa on tanssityttöjä tangoissa. Noissa en yleensä käy kummmissakaan joten niistä ei nyt mitään kerrottavaa sen enempää kuin olen kavereilta kuullut että niissä on kovat hinnat. Baarimaksu saattaa olla 1000-2000baht ja tytöt saattavat pyytää useamman tonnin shortista tai longista. Walking Streetistä en ole ikinä tykännyt ja sinne tuskin menenkään. Sehän on laumaturistien nähtävyys ja baareissa ja gouggareissa on nyt raporttien mukaan kovat hinnat.

Treetownissa missä perinteisiä beer-baareja on runsaasti klo 21 asti baareissa on vain muutama tyttö ennekuin "iltavuoro" saapuu töihin. Hanakasti tytöt vetävät baareihin istumaan kun hiljakseen kävelee etsivän näköisenä ja jäävät istumaan seuraksi jos kohde on kiinnostava. Tytöille tarjottavat ladydrinkit maksavat yleensä 160baht. Baarimaksu on yleensä Treetownissa 400baht. Jotkut ilmoittavat etukäteen hinnan shortista tai koko yöstä 1000-2000 baht mutta paljon on niitä jotka viihtyessään seurassa eivät perinteiseen tapaan kerro mitään hintaa ja aamulla tytön poistuessa edelleen tonni riittää. Ja jos asiakas on ollut miellyttävä herkästi haluavat jäädä pidemmäksikin aikaa.

Hierontapaikat ovat myös auki täydellä voluumilla. Jokuset eivät selvinneet korona-ajasta ja lopettivat kokonaan mutta uusia on tullut enemmän kuin lopettaneita. Ja harvassa on paikat tuolla Pattayan keskustan alueella joissa ei ole edes BJ tai HJ tarjolla. Perinteset bumbum-massage kujat Chayapoon ja Honey inn ovat entisellään ja joka paikasta saa täyden palvelun kun sanoo sitä haluavansa ennen hierontatiloihin menoa. Ja yleensä ei tarvitse edes sanoa etukäteen. Hieronnan hinta on 100-300baht/tunti. Mitä halvempi niin sitä huonompi ja lyhyempi varsinainen hieronta. Sen päälle HJ yleensä 500, BJ 800-1000, FS 1000-1500.

Saippuahieronnoista suurin osa on myös auennut. Niissä en ole vielä tänä vuonna käynyt mutta raporttien mukaan palvelun hinnat ovat alkaen 2300baht halvimman värikoodin tytöistä ja siitä ylöspäin.

Gentlemens Clubit (eli päivä/alkuilta paikat) toimivat myös ja niitä on tullut muutaman vuoden aikana lisää. Niissäkään en ole vielä ehtinyt käydä mutta tarkoitus on kunhan tulee paikalle kavereita Suomesta.

Poissa jurzantaa

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1450
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #1 : Marraskuu 23, 2022, 13:21:50 »
Hyvä rapsa, kiitos.  Itsekin miettinyt tässä taas Pattikselle lähtöä.
"Iloa, valoa ja hauskuutta"
"Vittu täst tulee hyvä fiilis!"
"Jauhojengii, jauhojengii!"
”Olen juonut olutta”

Poissa pekkapa3

 • Newbie
 • Viestejä: 36
 • * Kelpo kaveri
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #2 : Joulukuu 02, 2022, 20:09:52 »
Tähän olis kiva kuulla lisää jatkoa ja ihan kaikenlaisia käytännön vinkkejä.

2x tullut käytyä ja tammikuussa olisi tarkoitus lähteä nyt pitkästä aikaa.

Poissa Staffan

 • Newbie
 • Viestejä: 4
 • * Kelpo kaveri
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #3 : Joulukuu 22, 2022, 18:52:39 »
Onko tilanne muuttunut marraskuulta?
1.1 pitäisi olla paikan päällä kiertelemässä. 8)

Poissa MorganG

 • Jr. Member
 • Viestejä: 69
 • * Kelpo kaveri
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #4 : Joulukuu 25, 2022, 06:27:12 »
Sattuneesta syystä tullut harvoin avattua tämä sivusto koska olen edelleen Pattayalla ;D Tammikuussa jos on tarkoitus lähteä niin toivottavasti on lennot jo ostettuina koska hinnat ovat nyt pilvissä. Meno täällä on vain parantunut. Sekä asiakkaita ja palvelun tarjoajia on tullut lisää. Nyt ei tule mieleen mitään erityisiä käytännön vinkkejä tai niistä voisi kirjoittaa kirjan :D Täällä on useita "Suomi-baareja" joissa aloittelevaa Thaimaan kävijää kyllä neuvotaan ahkerasti. Jos on jotain konkreettista kysyttävää niin koitan vastailla kun satun avaamaan tämän sivuston.

Bahtin kurssi on nyt luokkaa 36,5 eli 1000baht on noin 27€. Muutama päivä sitten poikkesin hieronnassa jossa kopin seinällä oli hauska kyltti(kuva) Ilmeisesti DT BJ ei ole seksipalvelua koska sellaista tarjottiin ja myös saatiin. Kokonaishinta sisältäen tunnin öljyhieronnan ja tuon lisäpalvelun 700baht. Saa vertailla Suomen hintoihin :D

Poissa orjamies

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1533
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Pattaya nyt, marraskuu 2022
« Vastaus #5 : Joulukuu 25, 2022, 10:08:57 »
mietin tuota hintaa silloin kun viimeksi kävin " 20e " oisi saanut tytön yöksi.

hieronnan saa halvimmillaan suomessa samaan hintaan no jäähän tää lisäpalvelu.

" 1000e" matkat+ majoitus ett kalliiks käy =)
kysyvälle vastataan