Uutiset: SeksiSaitti on täyttänyt neljä vuotta!

Kirjoittaja Aihe: Esittelyketju palveluntarjoajille  (Luettu 176649 kertaa)

Paikalla auro

  • Newbie
  • Galleria (3)
  • Viestejä: 9
  • * Kelpo kaveri
Vs: Esittelyketju palveluntarjoajille
« Vastaus #460 : Syyskuu 18, 2023, 01:01:40 »
Moro!

Olen 30-vuotias opiskelija Tampereelta. Identifioidun sukupuolettomaksi, joskin multa löytyy (sheivaamaton) pillu. Pyydänkin luonnollisesti avointa mieltä ja hyväksyntää. Olen 170cm/110kg, sopusuhtaisesti pluskokoa. Pähkinänruskeat silmät, lyhyet hiukset useimmiten valkaistu blondiksi. Mulle on tehty mastektomia eli rintojen poisto (myös nännit on poistettu) ja olen ollut hormonikorvaushoidoilla reilut kuusi vuotta, jonka ansiosta mulla on jonkun verran karvoitusta ja matalampi ääni. Kokemuksen perusteella menen läpi miespuolisesta henkilöstä. Tatskoja löytyy muutama ja lävistyksiä on septum, alahuuli ja korvanlehdet. Kaksi aiempaa saa tarvittaessa otettua veks. Viikset ja parta kasvaa myös, mutta ne voi tarvittaessa ajella.

Olen vasta-alkaja alan palveluntarjoajana, mutta asiakaspalvelukokemusta löytyy entuudestaan. Olen alistuva (bottom ja sub) ja nautin olostani eniten, kun mua käsketään ja mulle kerrotaan mitä pitää tehdä. Sovittaessa kovahkot otteet on okei. Kokeneet, asiansa osaavat henkilöt kiihottaa eniten; en periaatesyistä tapaa alle 25-vuotiaita. Fetissejä ja kinkkejä löytyy sievoinen lista, lisätietoa yksärillä. Kimpat ja roolileikit kiinnostavat myös jonkun verran, joten jos sellaiset mielessä, katsotaan saadaanko tarpeeksi hyvät vibat aikaan. Leluja löytyy jonkin verran. Asun Tampereella, mutta keikat muihin kaupunkeihin onnistuvat myös mahdollisuuksien mukaan. Teen toistaiseksi ainoastaan outcall-keikkoja. Ajat vaihtelevat puolesta tunnista aina yli yön kestäviin viettoihin. Saavutettavissa klo 12 jälkeen. Erityisen tärkeää mulle on hyvä hygienia, josta pidän myös itse huolta.

Ihmisenä on kaikki kautta aikain kuvanneet mua viilipyttynä. Otan kaiken chillisti, enkä ole mikään papupata, mutta jos löydetään yhteinen kiinnostuksen aihe, musta saa reilusti irti. En tupakoi, alkoholia juon harvoin.

Arkipäivän kiinnostuksen kohteita ovat muun muassa video- ja roolipelit, valokuvaus, eläimet, luonto, scifi, fantasia ja musiikki. Nörtähtävä siis :)

Lisätietoja mistä vaan saa yksärillä ja sinne tai sähköpostiin myös yhteydenotot <3
Tampere 🎔

Paikalla JuliaK

  • Full Member
  • Galleria (12)
  • Viestejä: 443
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Esittelyketju palveluntarjoajille
« Vastaus #461 : Syyskuu 22, 2023, 20:03:26 »
^ Hieno homma! Tämä on sen verran kirjava porukka että varmasti mahtuu mukaan, erilaisuus pitää nähdä rikkautena ja mahdollisuutena👍👍
Nokialla