Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa  (Luettu 5700 kertaa)

Poissa Ylilääkäri

 • Full Member
 • Viestejä: 307
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #20 : Elokuu 21, 2021, 21:56:39 »
Juuri näin kuin Ronja kirjoitti. Toinen kierros on eri yhdyntä, ja toista kierrosta edeltää riittävä palautumisaika (joka vaihtelee yksilön sisällä ja yksiköiden välillä). LesPaulin kuvaama kokemus on juuri se, mistä tutkimuksessa kirjoitettiin. Mielenkiintoista lukea täältä kokemuksia, sillä asia on todella huonosti tunnettu.

Ylilääkäri

Poissa Vieras0242

 • Sr. Member
 • Viestejä: 4113
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #21 : Elokuu 21, 2021, 22:39:15 »
Itselläni tapahtui juuri hiljattain vastaava tilanne. Sain sarjassa useampia orgasmeja muutaman minuutin ajan, pienin tauoin. Olin tuolloin seksuaalisesti erittäin virittyneessä tilassa ja mielenkiintoista oli, ettei noihin orgasmeihin liittynyt siemensyöksyjä vaikka orgasmit olivat tuntuvia. Annettuamme sykkeen laskea, jonkun ajan kuluttua jatkettuamme tulin taas, tällä kertaa siemensyöksyn kanssa. Todella jännittävä ja mielenkiintoinen, jälkikäteen ajateltuna ehkä hieman hämmentäväkin kokemus. Mutta ehdottomasti jotain mitä haluan kokea uudelleenkin.

Poissa parta-pena

 • Newbie
 • Viestejä: 45
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #22 : Elokuu 22, 2021, 11:23:19 »
Kyllä kaksi orggua onnistuu saman session aikana, mut ei nyt sentään jatkuvasti. Vaikka sanonkin itse, niin kokemusta on...

Poissa Paavo69p

 • Newbie
 • Viestejä: 2
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #23 : Elokuu 30, 2021, 00:51:51 »
No nyt on pakko kantaa oma korsi kekoon..

Olin kylläkin nuori poika, 20 vuotias öbaut kun tämä tapahtui, mutta kerrotaan silti..

Kyseessä oli toinen ”tyttöystäväni”. Ensimmäinen oli hieman ”suppea” eikä esim halunnut ikinä ratsastaa, vaikka se oli minulle ehdottomasti se asia, mitä halusin kokeilla..

Kuinka ollakaan, tämä toinen olikin eri maata..

Nuori poika-poloinen oli jo siinä kohtaa aivan hukassa, kun tyttö kertoi, että ei tarvii kumia, eikä hän itseasiassa edes tykkää siitä miltä se tuntuu..

Tyttö kapusi ratsaille, ja aloitti sellaisen rodeon, että vieläkin hirvittää..

Tulin kerran.. Tulin toisen.. Ja kolmannenkin kerran.. Tyttö ei edes hidastanut, ja arka poika ei oikein tiennyt, että mitä olisi pitänyt tehdä.

Orgasmin jälkeen kulli on aivan surper herkkä, eikä se rodeo juuri siinä kohtaa tuntunut kovin hyvältä, mutta oikeastaan yllätyin siitä, kuinka nopeasti tuntemus muuttuikin taas hyväksi, enkä halunnutkaan jarrutella..

Meininki loppui vasta kun tyttö ilmoitti saaneensa ja lyhistyi päälle.. Ei meinannut uskoa, että tulin kolmesti sinä aikana.. 😂

Ollapa taas 20 vee… 😂😂

Poissa syyskyntaja

 • Full Member
 • Viestejä: 433
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #24 : Syyskuu 01, 2021, 16:24:56 »
Kiitos Paavo tästä, ihan melkein laitto hymyilyttää. Misukka on pannu sinua

Poissa LesPaul

 • Newbie
 • Viestejä: 5
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #25 : Syyskuu 05, 2021, 21:56:23 »
Juuri näin kuin Ronja kirjoitti. Toinen kierros on eri yhdyntä, ja toista kierrosta edeltää riittävä palautumisaika (joka vaihtelee yksilön sisällä ja yksiköiden välillä). LesPaulin kuvaama kokemus on juuri se, mistä tutkimuksessa kirjoitettiin. Mielenkiintoista lukea täältä kokemuksia, sillä asia on todella huonosti tunnettu.

Ylilääkäri

Kyllä, ja kaikki kolme tapaa laueta toistamiseen joista kirjoitin, ovat tosiaan erilaisia, täysin eri tilanteita ja tuntuvat erilaisilta.

Se kaksi tulemista ihan muutaman kymmenen sekunnin sisään tuntuu näistä kaikkein rajuimmalta, eka laukeaminen on vähän vaisu mutta toinen tuleminen on ihan hillitön kokovartalo-orgasmi josta herääminen vie aikansa. Näitä en ole kokenut koskaan muuten kuin emätinyhdynnässä, en ole saanut tapahtuun runkkaamalla, suuhun tai peppuun tulemalla, enkä tiedä mikä treeni siihen auttaisi. Monenlaista oon kyllä kokeillut ja pidän aktiivisesti huolta lantionpohjan lihaksistosta

Toinen tapa, eli laukeaminen ja erektion ylläpitäminen sen jälkeen josta yhdyntään, on sitten lähes 100% tapahtunut aina siten, että olen tullut suuhun ekalla kertaa ja penikseni stimulaatio on jatkunut orgasmin läpi ja myös sen jälkeen. Tämä laukeaminen tuntuu yleensä todella hyvältä jälkihoitoineen ja tuon jälkeen toinen laukeaminen on edellistä vaisumpi, ja pystyn laukeamaan vasta ehkä noin puolen tunnin päästä vaikka peniksen stimulaatio tuona aikana on lähes yhtäjaksoista. Stimulaatio itsessään tuntuu silloin mielettömän hyvältä, lähes orgasmin kaltaisia tuntemuksia jatkuvasti mutta orgasmin saaminen kestää todella kauan. Tähän pystyn joskus soolonakin mutta vasta pitkän edgettämisen jälkeen

Ja kolmas tapa on kaikkein tylsin, laukeaminen, löystyminen, ehkä noin 5-10min että saan uuden erektion ja voin jatkaa. Tuo aika on kyllä otollista kaikelle hyväilylle, suuseksin antamiselle jne. mutta kakkoskierroksen kestävyys ei ole kuin ensimmäisen kierroksen luokkaa. Tää nyt tietenkin onnistuu kaikkiin reikiin ja omana kivana ihan helpostiPoissa antero pee

 • Hero Member
 • Viestejä: 579
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #26 : Syyskuu 17, 2021, 12:40:57 »
Hei tämä nyt menee vähän aiheen ohi, mutta ajattelin mieluummin jatkaa tänne kuin aloittaa uuden aiheen. Olisin nimittäin kiinnostunut kuulemaan näkökulmia, etenkin Ylilääkäriltä, siitä, miten edellisestä siemensyöksystä kulunut aika vaikuttaa kestävyyteen. Tämä siis siitä näkökulmasta, että ongelma on enemmänkin ennenaikainen ejakulaatio kuin se, että ei laukeaisi ollenkaan, tai että erektio sulaisi ennen orgasmia.

Toisessa ketjussa oli puhetta tapaamisesta pt:n kanssa, jolloin yritettiin toista kierrosta, mutta ei onnistunut kun erektio ei pitänyt. Pt oli opastanut turskaa, että kannattaa ehkä masturboida ennen tapaamista jos laukeaa liian aikaisin, niin ei sitten tarvitse yrittää epätoivoisesti toista kierrosta.

Pt:n idea siis oli, että edellisestä laukeamisesta olisi kulunut sopiva aika, jolloin seksi olisi nautinnollista mutta ei liian stimuloivaa, jolloin turska ei laukeaisi liian pian mutta ei myöskään joutuisi lopettamaan kun orgasmia ei tule. Millaisesta ajasta yleensä puhutaan tässä yhteydessä? Varmasti yksilöllistä, sen ymmärrän. Mutta onko foorumilaisten kokemusten mukaan olemassa joku aika, esim. viikko edellisestä siemensyöksystä, jolloin pitäisi ajatella, että kannattaa runkata liiat pois ennen kuin ryhtyy hommiin. Toisaalta, voiko runkkaamalla pilata tulevan tapaamisen? Varmaankin.

Kiinnostaa siis kuulla kaikkien näkökulmia tähän, koska vaihtelua on varmasti todella paljon. Omalta kohdalta sanoisin, että en yleensä masturboi samana päivänä jos tapaan pt:n, mutta edellisenä päivänä ehkä hyvinkin. Riippuu myös libidosta ja fiiliksestä muutenkin.
"Selviä sosiaalisia epäoikeudenmukaisuuksia onkin vaatimus, että kaikkien yksilöiden on elettävä sukupuolielämänsä täysin samoin. Tämä epäoikeudenmukaisuus tosin yleensä vesittyy siitä, etteivät yhteisön jäsenet käytännössä noudata moraalin vaatimuksia." - Freud

Poissa Ylilääkäri

 • Full Member
 • Viestejä: 307
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #27 : Syyskuu 18, 2021, 20:32:38 »
Tässä vähän tutkittua tietoa antero peen kysymästä asiasta.

Miehen seksuaalivaste koostuu kiihottumisen aikaan saamasta erektiosta, orgasmista ja sitä seuraavasta ns. palautumisvaiheesta. Englanninkielinen termi asialle on post-ejaculatory refractary period (PERT) eli orgasmin/siemensyöksyn jälkeinen aika, jolloin miehen on mahdotonta kiihottua tai saada erektiota.

Tämä PERT-aika vaihtelee paljon yksilöiden välillä, useasta minuutista useisiin tunteihin ja siihen vaikuttaa ikä ja partneri. Iäkkäämmille seksinostajille huono uutinen on se, että PERT-aika pitenee iän myötä eli mitä vanhempi mies, sitä vaikeampi on toteuttaa toinen kierros, koska PERT-aika on pitkä. Tämä PERT-aika esiintyy, vaikka miehellä olisi ennenaikainen siemensyöksy (aika sisäänmenosta siemensyöksyyn alle 1-2 minuuttia).

Ennenaikaisesta siemensyöksystä tiedetään, että yleensä se esiintyy joka yhdynnässä riippumatta, kuinka tiheästi sitä harrastaa. Varsinaista ennenaikaista siemensyöksyä ei pidä sekoittaa luonnollisesti vaihtelevaan siemensyöksyyn (natural variable), jossa siemensyöksyyn kuluva aika vaihtelee kovastikin yhdyntöjen välillä. Se on normaalia.

Nuori ja viriili mies, jolla PERT-aika on lyhyt, esim. 15 minuuttia, pystyy usein toiseen kierrokseen. Heille voi masturbaatio ennen PT:n tapaamista olla hyvä idea. Vanhemmilla yli 40-50-vuotiailla toinen kierros on tiukemmassa, joten en suosittele heille masturbaatiota ennen PT:n tapaamista. Kuitenkin syytä muistaa iso yksilöiden välinen vaihtelu, jonka vuoksi jotkut iäkkäämmätkin pystyvät nopeasti uusintaan.

PERT-ajan syyksi on esitetty orgasmin aikana tapahtuvaa voimakasta prolaktiini- eli maitohormonitason äkillistä nousua. Prolaktiini on seksuaalitoimintoja estävä hormoni.

Koska partnerin kiihottavuus voi vaikuttaa PERT-aikaan, voisi ajatella, että stimuloivan palveluntarjoajan käsittelyssä PERT-aika voisi lyhentyä. Tästä en kuitenkaan löytänyt tutkittua tietoa. Mielenkiintoinen tieto sen sijaan on se, että erektiolääkkeet voivat lyhentää PERT-aikaa. Yhdessä tutkimuksessa noin 30-vuotiailla terveillä miehillä sildenafiili lyhensi PERT-aikaa 15 minuutista 5 minuuttiin.

Ylilääkäri

Poissa Lifti

 • Vaari
 • Sr. Member
 • Viestejä: 7175
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #28 : Syyskuu 18, 2021, 21:15:36 »
^ Yes! Erektiolääke ja yö menee naidessa pitkälle seuraavaan päivään. Oma kokemus - Perttiaika tosiaan lyhenee ihan huomattavasti   :headbang:
Ero lääkkeen ja ei lääkkeen kanssa kuin yö ja päivä. Ilman pilleriä, panen kerran tai kaksi ja sen jälkeen ei kiinnosta kuka tahansa siinä sattuu olemaan. Minulle huoran duuniin ehdoton MUST! Siviilitouhuun - vahva suositus  :headbang:

Tosiaan omakohtaisia kokemuksia vaan.
 
Huoraduunissa näitä joutuu tietysti enemmän käyttämään ja miinuksena se että kaikki tuppaa mulla aiheuttamaan painetta kupoliin.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 18, 2021, 21:19:04 kirjoittanut Lifti »
Mitä te siellä piileskelette?
Olette kuin kaksi hinttiä jotka etsivät pimeää nurkkaa.

Poissa Vieras0260

 • Full Member
 • Viestejä: 349
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #29 : Syyskuu 19, 2021, 03:50:45 »
Tässä vähän tutkittua tietoa antero peen kysymästä asiasta.

Miehen seksuaalivaste koostuu kiihottumisen aikaan saamasta erektiosta, orgasmista ja sitä seuraavasta ns. palautumisvaiheesta. Englanninkielinen termi asialle on post-ejaculatory refractary period (PERT) eli orgasmin/siemensyöksyn jälkeinen aika, jolloin miehen on mahdotonta kiihottua tai saada erektiota.

Tämä PERT-aika vaihtelee paljon yksilöiden välillä, useasta minuutista useisiin tunteihin ja siihen vaikuttaa ikä ja partneri. Iäkkäämmille seksinostajille huono uutinen on se, että PERT-aika pitenee iän myötä eli mitä vanhempi mies, sitä vaikeampi on toteuttaa toinen kierros, koska PERT-aika on pitkä.

Nuori ja viriili mies, jolla PERT-aika on lyhyt, esim. 15 minuuttia, pystyy usein toiseen kierrokseen. Heille voi masturbaatio ennen PT:n tapaamista olla hyvä idea. Vanhemmilla yli 40-50-vuotiailla toinen kierros on tiukemmassa, joten en suosittele heille masturbaatiota ennen PT:n tapaamista. Kuitenkin syytä muistaa iso yksilöiden välinen vaihtelu, jonka vuoksi jotkut iäkkäämmätkin pystyvät nopeasti uusintaan.

Koska partnerin kiihottavuus voi vaikuttaa PERT-aikaan, voisi ajatella, että stimuloivan palveluntarjoajan käsittelyssä PERT-aika voisi lyhentyä. Tästä en kuitenkaan löytänyt tutkittua tietoa. Mielenkiintoinen tieto sen sijaan on se, että erektiolääkkeet voivat lyhentää PERT-aikaa. Yhdessä tutkimuksessa noin 30-vuotiailla terveillä miehillä sildenafiili lyhensi PERT-aikaa 15 minuutista 5 minuuttiin.

Pari kertaa nuoruudessa kävi niin, että tuli lauettua neljästi yön aikana ja vielä pari kertaa seuraavana aamuna / päivänä. Palautumis- tai PERT-aika oli lyhyt. Molemmilla kerroilla oli kyseessä kiihottava nainen (toisesta tuli monivuotinen tyttöystäväni ja yö oli eka yhteinen), toisaalta alla oli useamman päivän putki ”puutteessa” ja masturboimatta.

Tuon pitkäaikaisen tyttöystävän kanssa kävi joskus myös niin, että erektio ei laskenut lainkaan lauettuani, vaikkei ollut erektiolääkkeitä käytössä. Oli vain niin kiihottavaa laueta hänen suuhunsa ja jatkaa anaaliin, ilman kumia tietenkin. Jatkettiin suoraan toiselle kierrokselle.

Aikaa noista jutuista on pian jo neljännesvuosisata, ja nykyään on vaikeaa startata toiselle kierrokselle alle parin tunnin, vaikka millainen PSE-hupakko olis kyseessä. Erektiolääkkeet kyllä hiukan lyhentävät tuota PERT-aikaa, ja pari kertaa overnight-paketin ostettuani olen niitä hyödyntänyt häikäilemättä. Noin pääsee ehkä pariin orgasmiin illan aikana ja vielä yhteen aamulla 8) Kumi vaan haittaa iän karttuessa aina enemmän.

Poissa Viola

 • Hero Member
 • Galleria (37)
 • Viestejä: 921
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #30 : Syyskuu 19, 2021, 06:32:14 »

Koska partnerin kiihottavuus voi vaikuttaa PERT-aikaan, voisi ajatella, että stimuloivan palveluntarjoajan käsittelyssä PERT-aika voisi lyhentyä. Tästä en kuitenkaan löytänyt tutkittua tietoa.

Ylipäätään pystyykö toiseen, kolmanteen jne kierrokseen ei riipu täysin palveluntarjoajan taidoista.
Toisinaan kuullut sanottavan:”Sä olet ammattilainen, kyllä sä saat mut laukemaan toisenkin kerran.”
Hieman skeptisenä tuota sanontaa miettinyt. Kunpa olisikin niin mutta ihmeisiin emme mekään pysty.
Miehen hormonitoimintoihin emme pysty vaikuttamaan.
kuvagalleria

**** Helsingissä****

Poissa Seepeli

 • Sr. Member
 • Viestejä: 10860
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #31 : Syyskuu 19, 2021, 06:57:37 »

Koska partnerin kiihottavuus voi vaikuttaa PERT-aikaan, voisi ajatella, että stimuloivan palveluntarjoajan käsittelyssä PERT-aika voisi lyhentyä. Tästä en kuitenkaan löytänyt tutkittua tietoa.

Ylipäätään pystyykö toiseen, kolmanteen jne kierrokseen ei riipu täysin palveluntarjoajan taidoista.
Toisinaan kuullut sanottavan:”Sä olet ammattilainen, kyllä sä saat mut laukemaan toisenkin kerran.”
Hieman skeptisenä tuota sanontaa miettinyt. Kunpa olisikin niin mutta ihmeisiin emme mekään pysty.
Miehen hormonitoimintoihin emme pysty vaikuttamaan.

Hormonitoimintaan tietenkään ei pysty toinen vaikuttamaan mutta on siinä eroa makaako toinen lahnana vai onko kiimasena mukana leikissä... 🤔

Käyttämästäni kärjistyksestä huolimatta olen samaamieltä että ei kierrosten lukumäärä ole tietenkään pelkästään kiinni partnerin taidoista. Ainakin mulla iso merkitys on sillä mitä tunnen pään sisällä, kaikkea ei voi feikata/näytellä🤔

Amator

Poissa Ylilääkäri

 • Full Member
 • Viestejä: 307
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #32 : Syyskuu 19, 2021, 07:54:14 »
Ylipäätään pystyykö toiseen, kolmanteen jne kierrokseen ei riipu täysin palveluntarjoajan taidoista.
Toisinaan kuullut sanottavan:”Sä olet ammattilainen, kyllä sä saat mut laukemaan toisenkin kerran.”
Hieman skeptisenä tuota sanontaa miettinyt. Kunpa olisikin niin mutta ihmeisiin emme mekään pysty.
Miehen hormonitoimintoihin emme pysty vaikuttamaan.

Viola on oikeassa. Toista tai kolmatta kierrosta ei ratkaise PT:n taidot tai taitamattomuus, vaan asiakkaan ennen muuta ikä, ominaisuudet ja mitä asiakkaan pään sisällä liikkuu, aivan kuten Seepeli kirjoitti. Alkutekstissäni kirjoitin nimenomaan, että asiasta ei ole tässä suhteessa tutkittua tietoa. Kirjoitin, että on todettu, että partneri vaikuttaa. Mitään tutkimusta aiheesta tämän skenen puitteissa ei löytynyt eikä ole todennäköisesti tehtykään. Kirjoittamani oli mahdollinen olettamus ja käytin väärää sanaa "käsittelyssä". Parempi olisi ollut "seurassa".

Ylilääkäri

Poissa mika45v

 • Jr. Member
 • Viestejä: 82
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #33 : Syyskuu 19, 2021, 09:30:14 »
Seksiin liittyy niin paljon muita hienoja asioita kuin orgasmi :)

Poissa Ylilääkäri

 • Full Member
 • Viestejä: 307
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #34 : Syyskuu 19, 2021, 09:36:00 »
Tästä olen Mika45 kanssa samaa mieltä. Orgasmi on minulle jotakuinkin sivuseikka. Tapaamisen merkitys on ihan jossain muualla. Emotionaalisessa läheisyydessä ja ilossa. Orgasmi on lisäbonus ja ainakin minulla sen se voi tulla joka toinen kerta ja sen saaminen ei ole missään yhteydessä siihen, haluanko tavata kyseisen PT:n uudelleen. Muut seikat ratkaisevat.

Mutta orgasmista kirjoitettiin, kun siitä kysyttiin.

Ylilääkäri

Poissa mixxu78

 • Newbie
 • Viestejä: 45
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #35 : Syyskuu 25, 2021, 01:45:43 »

Aina kohtuu nopea ollut ja useampi kerta kyllä menee esim. 30 tapaamisen aikana.
Parikymppisenä ei mitään taukoa edes pitänyt olla välissä.
No näillä mennään.

Poissa orjamies

 • Hero Member
 • Viestejä: 815
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #36 : Syyskuu 29, 2021, 13:39:43 »
PT:n taidot tai taitamattomuus tulee kyllä taatusti esiin jos turska on nuori tai " 1 kertaa ammattilaisella "

silloin toinen tosiaan makaa lahnana sanoo tee hommat , toinen käyttää pari uranaikana opittua temppua ja saa

turskan fiilikseen. toki kuollutta hevosta on turha piiskata eli jos " se " ei toimi siinä ei auta miss

maailmakaan parhaine temppuineen.
kysyvälle vastataan

Poissa jaculo

 • Newbie
 • Viestejä: 20
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #37 : Lokakuu 20, 2021, 19:31:28 »
Mielenkiintoista juttua. Tuntuu kyl uskottavalta, että samalla seisokilla usean orgasmin saaminen olis aika harvinaista. Käsipelillä se on joskus tapahtunut itselle, mutta ei panohommissa. Ennenkuin juuri sain sildenafiilia kokeiltavaksi. Sen kans meni helposti kaks putkeen kun keppi ei laskenut millään. Samanlaista nautintoa ei siinä enää ekan jälkeen toki ollut.

Tunnen myös erään trans mimmin joka pystyy saamaan neljä siemensyöksyä alle tunnissa niin että kanki pysyy kovana koko ajan. Ekan jälkeen sperman määrä vähenee ja seuraavan orgasmin saamiseen menee aina enemmän aikaa, mut ihan uskomatonta. On kyl ihan sex machine mimmi.

Poissa LesPaul

 • Newbie
 • Viestejä: 5
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #38 : Huhtikuu 23, 2022, 21:31:53 »
Oon nyt pariin otteeseen testannut viagraa ja 25mg kanssa mä pystyn ylläpitämään erektiota ainakin kolmeen orgasmiin asti löystymättä, jos muuten on intoa.
Hieman hämmentynyt, mutta hyvä fiilis tulee moisesta  :headbang:

Poissa MrKeo

 • Newbie
 • Viestejä: 3
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mies ja useat orgasmit samassa sessiossa
« Vastaus #39 : Toukokuu 04, 2022, 03:31:49 »
Oon huomannut että jos ensimmäisen kerran laukastaan eturauhashieronnan kanssa, niin pystyy jatkamaan heti perään ja laukeaa toisella kertaa yhtä voimakkaasti kuin muutenkin ilman eturauhasen käsittelyä. Sama tosin vaikuttaa pienemmässä määrin pätevän jos ensimmäisen kerran laukastaan suikkarilla tai käsipelillä ja toisen kerran panolla. Siinä vaan pitää kuun asennon olla kohdillaan.