Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Vs: Politiikka  (Luettu 1361558 kertaa)

Poissa jurzantaa

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1533
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14080 : Toukokuu 13, 2022, 22:26:20 »
Suvaitsevainen suvaitsee. Rasmuslaiselle ja feministille heippa, ei varmaan monellakaan tule ikävä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008814001.html
Uuninpankkopoika näköjään veti herneet nenään tästä. Ja moni muu vassari.  ;D
Omnia formonsis cupio donare puellis, set mihi de populo nulla puella placet.

https://www.youtube.com/watch?v=KhKyB37mc-8&t=2760s

Poissa Entto

  • Sr. Member
  • Galleria (3)
  • Viestejä: 3999
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14081 : Toukokuu 14, 2022, 07:54:07 »
Marian A. on suvaitsevainen, mutta ei suvaitse Timo Soinia, joka päästi rasistit puolueeseen.
(Ihan ahneuttaan päästi)
Saitin Bud Spencer

Paikalla orjamies

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1794
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14082 : Toukokuu 14, 2022, 17:19:31 »
Sdp:n kokouksessa kiihkeä Nato-vastainen puheenvuoro: ”Itsemurhaan verrattavissa olevaa politiikkaa”
kysyvälle vastataan

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14083 : Toukokuu 15, 2022, 14:07:03 »
Jälleen äärioikeistolainen terrori-isku. Tekijän motiivina oli väestönvaihto-salaliittoteoria.

10 people killed in a racially motivated mass shooting at a Buffalo supermarket, police say. The 18-year-old suspect is in custody

https://edition.cnn.com/2022/05/14/us/buffalo-ny-supermarket-multiple-shooting/index.html

Lainaus
In his manifesto, the white supremacist mass shooter who live-streamed himself killing 10, reveals that he was motivated to do so by the “white replacement theory” that has been pushed by Trump.

Väestönvaihtoteoriaa on myös jauhaneet persut ja etenkin Riikka Purra.

Analyysi: Väestönvaihto on salaliittoteoria, mutta se ei estä perussuomalaisten johtoa käyttämästä sanaa

Väestönvaihto-salaliittoteorian popularisointi alkoi Ranskasta 2010-luvun alussa.

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006163786.html

Lainaus
Riikka Purra: Tieteellinen tutkimus – ja tilastotiede tukee väitettä väestonvaihdosta

Perusuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohta Rikka Purra jakoi Facebook-seinällään grafiikan, joka osoittaa, että puheet väestönvaihdosta eivät ole liioittelua. Purra totesi saatteessan, ettei aio pyytää anteeksi vihervasemmistolta, että jakaa väestöpohjaa käsitteleviä tilastoja tai tilastoihin perustuvia ennusteita.
– Tämä ei ole äärioikeiston salaliittoteoria eikä vihapuhetta. Tämä on tilastoihin ja projekteihin perustuva kuvio, jossa kuvataan kantaväestön osuudesta suhteessa maahanmuuttajiin eri pohjoismaissa. Vastaavia olen jakanut aiemmin, myös pääkapunkiseudun kehitykseen liittyenPurra toteaa.
Lähde: Oikea Media 8.8.2019

https://www.pirkanblogit.fi/2019/tuulijoki25kamp/riikka-purra-tieteellinen-tutkimus-ja-tilastotiede-tukee-vaitetta-vaestonvaihdosta/

Supo pitää väestön­vaihto­teoriaa ääri­oikeistolaisen terrorismin yhtenä vaikuttimena: ”Tilannekuva on aiempaa huolestuttavampi”

Suojelupoliisi kertoo tunnistaneensa äärioikeistolaista terrorismia kannattavia tai sympatisoivia henkilöitä. Supo pitää heitä silmällä kuten muitakin lähes neljääsataa terrorismintorjunnan kohdehenkilöä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007875887.html

Lainaus
Supon mukaan myös Suomessa äärioikeiston kansainvälinen verkkoympäristö on huomattava kasvualusta yksittäisten toimijoiden ja pienryhmien radikalisoitumiselle.

    - -

    Ensi kertaa Supo mainitsee väestönvaihtoteorian, joka on ”yksi huomionarvoisista äärioikeistolaisten terroristien aatteellisista vaikuttimista”.

    ”Tämä salaliittoteoreettinen viitekehys nojaa ajatukseen maahanmuuton ja monikulttuurisuuden muodostamasta perustavanlaatuisesta uhkasta länsimaiselle valkoiselle väestölle. Väestönvaihtoteoriaan nojautuvat näkemykset ovat korostuneet useassa äärioikeistolaisessa terrori-iskussa”, Supo kirjoittaa luvussa äärioikeistolaisesta terrorismista.

    MAININTA väestönvaihtoteoriasta on kiinnostava, koska myös jotkut demokraattisesti valitut ja toimivat poliitikot perustelevat toimintaansa käsitteillä väestönvaihdos tai väestönmuutos.

    Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Simo Grönroos ovat puhuneet väestönvaihdosta.

    Myös perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Riikka Purra käyttää termejä, viimeksi Image-lehden haastattelussa tammikuussa. Purran mielestä termeissä ei ole mitään salaliittoon viittavaakaan, vaan kyseessä on ”yhteiskuntatieteilijälle täysin normaali kohde, josta voi puhua, jota voi mitata, jota voi analysoida, josta voi piirtää graafeja”.

    Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari ei tiistain tiedotustilaisuudessa käytännössä kommentoinut sitä, että väestönvaihtoteoria on myös eräiden demokraattisesti valittujen suomalaispoliitikkojen toiminnan taustalla.

Vaikka Supo ei sitä suoraan ilmaissutkaan, PS siis ruokkii puheillaan äärioikeistolaista terrorismia.



"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15241
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14084 : Toukokuu 18, 2022, 08:00:55 »
Kokoomus jatkaa selvästi suosintuimpana puolueena suomessa. Perussuomalaiset hengittää jo demarien niskaan. Keskustakaan ei menettänyt kannatustaan.  :)

Kokoomus jatkaa selvästi suosituimpana, perus­suomalaisten kannatus kasvoi pitkästä aikaa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008822309.html
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14085 : Toukokuu 18, 2022, 09:47:09 »
Olipa täydellisesti kirjoitettu kommentti tuohon  HS:n gallupkyselyyn. Paremmin asiaa ei voisi ilmaista:

Lainaus
Tämänkin - kuten kaikkien aikaisempienkin - puoluegallupien johtava indikaattori ja mainitsemisen arvoisin lukema on Marinin hallituksen saama yhteenlaskettu kannatus, joka oli tässä kyselyssä 52,5% (-1,0%).

Toinen huomionarvoinen seikka on, ettei tässä puoluegallupissa (tehty 18.4.–13.5.2022) vielä näy pääministeripuolue sosialidemokraattien oletettava kannatuksen rakettimainen nousu, joka on oleva seurausta vahvan myönteisestä Nato-kannasta ja muutenkin johtavasta ja erityisesti pääministeri Sanna Marinin ansiokkaasta roolista Suomen viemisessä puolustusliitto Naton jäseneksi.

Tulevan hallituksen muodostamisen kannaltahan ei ole niinkään tärkeää kuitenkaan enää tulla vaaleissa suurimmaksi puolueeksi kuin kyetä rakentavaan yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa. Kokoomus on maalannut itsensä nurkkaan hallituskuvioissa äkkiväärillä ja jyrkillä julkisilla ulostuloillaan sosiaaliturvan ja työttömyysetuuksien rajuista leikkauksista, joita puolue on vaatinut runsaan vuoden sisällä jo kolmeenkin eri otteeseen. Elämme vaarallisia aikoja, jolloin on kansakunnalle kirjaimellisesti elintärkeää vaalia kansallista yhtenäisyyttä, eikä repiä sitä rikki eriarvoistavalla ja syrjäytymistä lisäävällä kovalla ideologisella oikeistopolitiikalla.

Marinin hallituksen meriitit ovat niin kiistattomat ja mittavat, ettei sen jatkokaudesta voi olla enää kenelläkään pienintäkään epäilystä, koska kansalaiset haluavat nyt ennen kaikkea kansallista eheyttä, poliittista vakautta ja tuloksellista talous- ja työllisyyspolitiikkaa harjoittavan hallituksen, jollainen meillä jo on nykyisen hallituksen muodossa. Isojen muutosten äärellä ja maailman kuohuessa ympärillämme tarvitaan tukeva ankkuri ja luotettava kippari, jotta valtiolaivamme ei keikahtaisi nurin.
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa joey_t

  • Sr. Member
  • Viestejä: 5299
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14086 : Toukokuu 18, 2022, 17:07:42 »
Vaikka Supo ei sitä suoraan ilmaissutkaan, PS siis ruokkii puheillaan äärioikeistolaista terrorismia.
Tämä on ihmeellinen perustelu. Tällaisia löytää lähinnä Uunipankkopojan blogista josta tunnetusti siivotaan pois joka ainoa kommentti joka ei ole Uunipankkopojan mieleen. Mieluisat ja kehuvat kommentit saavat jäädä, näistäkin suuri osa lienee blogistin eri nimimerkkejä käyttäen itse kirjoittamia.

Mietitäänpäs perustelua hieman. Todetaan että
1. väestövaihdosta puhunut taho tekee terroristiteon
2. PS / Riikka Purra ovat kirjoittaneet väestönvaihdosta
Tästä seuraa että PS ruokkii puheillaan äärioikeistolaista terrorismia. Yhtäläisyysmerkit ovat siis oikeutettuja?

Wikipedian terrorismi-artikkelissa https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi kerrotaan seuraavaa:
Lainaus
Ihminen saattaa liittyä terroritoimintaan, kun hän radikalisoituu ajatuksiltaan tai toiminnaltaan. Omaksuessaan entistä jyrkempiä poliittisia tai uskonnollisia näkemyksiä hän voi alkaa käyttää väkivaltaisia toimintatapoja. Suurin osa terroristeista on ajatuksiltaan radikalisoituneita vapaaehtoisia ja oma-aloitteisia, mutta pieni osa heistä on pakotettu mukaan ilman radikalisoitumista. Tutkimusten mukaan yleisimpiä syitä terroritoimintaan osallistumiseen ovat käsitys tai kokemus epäkohdista tai epätasa-arvosta, halu kostaa, halu saada statusta, jännityksen ja toiminnan kaipuu, sosiaaliset suhteet, sekä omaan elämäntilanteeseen ja henkilökohtaisiin tarpeisiin liittyvät syyt.
Jos hyväksyy keskustelija teme696:n hyväksymän perustelun, silloin on hyväksyttävä myös se perustelu, jonka mukaan kirjoittelu epätasa-arvosta ruokkii terrorismia. Mikäs puolueemme pitää tällaisia asioita esillä kaikkein eniten? Vasemmistoliitto.

Poissa VanGils

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1341
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14087 : Toukokuu 18, 2022, 18:21:34 »
Olipa täydellisesti kirjoitettu kommentti tuohon  HS:n gallupkyselyyn. Paremmin asiaa ei voisi ilmaista:

Lainaus
Tämänkin - kuten kaikkien aikaisempienkin - puoluegallupien johtava indikaattori ja mainitsemisen arvoisin lukema on Marinin hallituksen saama yhteenlaskettu kannatus, joka oli tässä kyselyssä 52,5% (-1,0%).

Toinen huomionarvoinen seikka on, ettei tässä puoluegallupissa (tehty 18.4.–13.5.2022) vielä näy pääministeripuolue sosialidemokraattien oletettava kannatuksen rakettimainen nousu, joka on oleva seurausta vahvan myönteisestä Nato-kannasta ja muutenkin johtavasta ja erityisesti pääministeri Sanna Marinin ansiokkaasta roolista Suomen viemisessä puolustusliitto Naton jäseneksi.

Tulevan hallituksen muodostamisen kannaltahan ei ole niinkään tärkeää kuitenkaan enää tulla vaaleissa suurimmaksi puolueeksi kuin kyetä rakentavaan yhteistyöhön muiden puolueiden kanssa. Kokoomus on maalannut itsensä nurkkaan hallituskuvioissa äkkiväärillä ja jyrkillä julkisilla ulostuloillaan sosiaaliturvan ja työttömyysetuuksien rajuista leikkauksista, joita puolue on vaatinut runsaan vuoden sisällä jo kolmeenkin eri otteeseen. Elämme vaarallisia aikoja, jolloin on kansakunnalle kirjaimellisesti elintärkeää vaalia kansallista yhtenäisyyttä, eikä repiä sitä rikki eriarvoistavalla ja syrjäytymistä lisäävällä kovalla ideologisella oikeistopolitiikalla.

Marinin hallituksen meriitit ovat niin kiistattomat ja mittavat, ettei sen jatkokaudesta voi olla enää kenelläkään pienintäkään epäilystä, koska kansalaiset haluavat nyt ennen kaikkea kansallista eheyttä, poliittista vakautta ja tuloksellista talous- ja työllisyyspolitiikkaa harjoittavan hallituksen, jollainen meillä jo on nykyisen hallituksen muodossa. Isojen muutosten äärellä ja maailman kuohuessa ympärillämme tarvitaan tukeva ankkuri ja luotettava kippari, jotta valtiolaivamme ei keikahtaisi nurin.

Kyllä Kansan Uutiset tietää  :laught:

Äänestäjät vain ovat erimieltä.

Poissa Azazello

  • n00b
  • Sr. Member
  • Viestejä: 3254
  • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14088 : Toukokuu 18, 2022, 18:30:42 »
^Vasemmiston ja edeltäjänsä kommunistien ongelma on aina ollut että kansa (tai ylipäätään kukaan) ei ymmärrä kapitalismin vaaroja ja muita heidän ajatuksiaan.
Boomeri: älä valitse halvimmista parasta, vaan parhaista halvin 😘

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15241
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14089 : Toukokuu 18, 2022, 19:18:03 »
Olipa täydellisesti kirjoitettu kommentti tuohon  HS:n gallupkyselyyn. Paremmin asiaa ei voisi ilmaista:
:headbang:
Jihuu. Kokoomus johtaa selvästi gallupissa demareita. JIPPII  :headbang:

Oliko nyt paremmin ilmaistu?
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa Kellopeliappelsiini

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2067
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14090 : Toukokuu 18, 2022, 20:08:15 »
Suvaitsevainen suvaitsee. Rasmuslaiselle ja feministille heippa, ei varmaan monellakaan tule ikävä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008814001.html

Viimeksi naisoletettu joutui jättämään jälkiviisaat, kun Ritva Santavuori kutsui Obaman mummoa gorillaksi.

https://www.youtube.com/watch?v=-apArLTbAuA


"Jouduin siis miettimään rooliani ja ihmisiä, jotka samaistuvat minuun, kuten omia lapsiani ja sitä, miten he näkevät sen tilanteen, Abdulkarim sanoo."

Kyllä näillä rättipäillä ja heidän hyysäreillä on kova duuni etsiä vikaa Suomalaisista.
I see what is right and approve, but I do what is wrong

Poissa jurzantaa

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1533
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14091 : Toukokuu 18, 2022, 20:23:25 »
Marinin hallituksen meriitit ovat niin kiistattomat ja mittavat, ettei sen jatkokaudesta voi olla enää kenelläkään pienintäkään epäilystä
Päivän paras.  :laught: :laught: :laught:

Mutta mikset postannut tätä tuonne vitsit-osioon minne se olisi kuulunut?  :o
Omnia formonsis cupio donare puellis, set mihi de populo nulla puella placet.

https://www.youtube.com/watch?v=KhKyB37mc-8&t=2760s

Poissa Tonava

  • Sr. Member
  • Viestejä: 2457
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14092 : Toukokuu 18, 2022, 21:37:41 »
No, on tuossa temen siteerauksessa sen verran ideaa, että Vasemmistoliiton kusettamat saattavat äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa demareita - tai persuja.  :laught:

Poissa teme696

  • Sr. Member
  • Viestejä: 6657
  • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14093 : Toukokuu 18, 2022, 21:45:44 »
Kui se nyt tolleen. :laught:
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa jurzantaa

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1533
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14094 : Toukokuu 18, 2022, 21:54:47 »
No, on tuossa temen siteerauksessa sen verran ideaa, että Vasemmistoliiton kusettamat saattavat äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa demareita - tai persuja.  :laught:
Tai äänestävät VKK:ta, vasemmistopoliitikothan tuntuvat viime aikoina löytäneen yhteisen linjan Anon kanssa.  :laught:
Omnia formonsis cupio donare puellis, set mihi de populo nulla puella placet.

https://www.youtube.com/watch?v=KhKyB37mc-8&t=2760s

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15241
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14095 : Toukokuu 19, 2022, 14:39:56 »
Reuters ja Marin ovat taasen tukkanuottasilla.
En nyt viitsi linkata mitään, ettei kukaan pahoita mieltään.
”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Poissa Villerius

  • Sr. Member
  • Viestejä: 15241
  • ******** Lähellä täydellisyyttä
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14096 : Toukokuu 21, 2022, 11:26:28 »
Kompostoinnin byrogratiaa suomessa...  ;D



”Opi rakastamaan vihaa. Syleile sitä. Nauti siitä. Olet ansainnut sen. Jokainen on oikeutettu omaan mielipiteeseensä ja jokaisella tulisi olla mielipide sinusta. Vihaajat ovat positiivinen ongelma. Kukaan ei vihaa hyviä, he vihaavat parhaita.”
- Kobe Bryant

Paikalla orjamies

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1794
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14097 : Toukokuu 21, 2022, 14:54:42 »
Vihreät poistaisi sunnuntain tuplapalkan.  eli  hallitus kilpaa ottaa kokoomuksen ideoita

miksi ei sit koko ohjelmaa.
kysyvälle vastataan

Poissa Jansku72

  • Hero Member
  • Viestejä: 554
  • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14098 : Toukokuu 21, 2022, 15:32:41 »
Käytännössä tuo etenee siihen että joka päivä on työpäivä, kunhan paikallinen sopiminen etenee. Ei vihreät ainakaan pienen ihmisen asialla ole..

Paikalla orjamies

  • Sr. Member
  • Viestejä: 1794
  • ***** Huikea tyyppi
Vs: Vs: Politiikka
« Vastaus #14099 : Toukokuu 21, 2022, 15:58:56 »
Käytännössä tuo etenee siihen että joka päivä on työpäivä, kunhan paikallinen sopiminen etenee. Ei vihreät ainakaan pienen ihmisen asialla ole..

niin hehän sanoivat että saadaan kuppilat ja kippolatkin su auki.
kysyvälle vastataan