Uutiset: Käyttäjien albumeja tuotu paremmin esille!

Kirjoittaja Aihe: Praha  (Luettu 20252 kertaa)

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #200 : Heinäkuu 26, 2020, 17:17:52 »
Olin 17-20.heinäkuuta Prahassa kaikki oli normaalisti auki turisteja puolet normaalista maskia joutui käyttää lentokoneessa ja metrossa ei muualla ravintola hinnat oli puolittunut viime kesästä nyt 24 päivä lähden uudestaan lennot 143€ hotelli Ramada vaclavin aukiolla 40€ yö

Mukava, että joku matkustaa näin koronan aikanakin Prahaan. Nyt näyttää kyllä hotellien hinnat olevan kohdallaan. Ihan siitä ydinkeskustan huippuhotelleissakin voisi nyt yöpyä edullisesti. En ole koskaan Prahassa missään viiden tähden hotellissa asunutkaan. Ramada on kyllä hyvällä paikalla. Siinä olisi varmasti mukava asustella. Ikkunasta voisi aina tarkastella Vaclavske namestin katutyttötarjonnan, mikä on kyllä viime vuosina hiipunut lähes olemattomaksi. Ja kuten olen aikaisemminkin kirjoittanut, niin en kenellekään suosittele näitä katutyttöjä. Ovat pääosin romanialaisia, ja minulla on kyllä vahva epäilys jostakin parituksesta. Eikä ole kyllä kovin turvallinen vaihtoehto. Ja samalla hinnalla panee tunnin privatissa, joten ei siinä ole siinäkään mielessä mitään järkeä.

Melkein hotelli Ramadan alakerrassa on mielestäni Prahan paras strippiklubi Hot Peppers (https://www.hotpeppers.cz/en/). En ole mikään kovin innokas strippiklubimies, mutta Hot Peppersissä olen muutaman kerran käynyt. Ja minun vähäisellä kokemuksellani se on kyllä laadukas paikka. Se poikkeaa niistä minun aikaisemmista kokemuksistani strippiklubeista siinä, että naiset ovat kauniita kuin mannekiinit ja osaavat vieläpä tanssia hyvin. Se show ei ole pelkästään vaatteiden riisumista musiikin säestyksellä, vaan esiintymisissä on aina joku idea mukana. Esim. joku roolileikki. Olen ollut aina vähän sitä mieltä, että naisten tangon ympärillä itsensä ketkutteleminen ja vaatteidensa vähentäminen on sellaista turhaa pyörimistä hyvän tavaran ympärillä. Mutta Hot Peppersissä siinä on jotain enemmän mukana.  Vähän tyyristä lystiähän se tietysti on. 15 minuutin privattistrippaus maksaa saman kuin tunti naisen kanssa Prahan privatissa. Ja ladydrinksut ovat kalliita. Mutta kaikki hinnat ovat kyllä selkeästi esillä. Että ei tarvitse pelätä, että laskuun lisätään ylimääräistä. Pimpsaahan niiltä tanssijoilta ei saa. Minusta olisi aika säälittävää yrittää sitä edes kerjätä. Mutta muuten Hot Peppersissä on ollut kyllä lystiä  :).

Normaalistihan siinä Vaclavske namestilla on melko turistiset hinnat, eikä siellä terasseilla juuri paikallisia näy. Mutta siinä yhdellä sivukadulla, vain muutaman kymmenen merin päässä Vaclavske namestilta, on yksi legendaarinen ravintola ja oluttupa. Eli U Pinkasu (http://www.upinkasu.com/). U Pinkasu on yksi minun suosikki ravintoloistani Prahassa. U Pinkasu on Prahan ensimmäinen oluttupa, joka alkoi tarjoilla Pilsner Urguellia. Vuonna 1843 kumottiin "penikulman sääntö", jonka mukaan Prahaan oli saanut tuoda olutta vain peninkulman päästä. Räätälimestari Pinkasu sai maistaa tätä Plzenin jumalten juomaa, ja heitti samantien räätälinvermeensä nurkkaan ja alkoi kapakoitsijaksi myymään Pilsner Urguellia. U Pinkasussa, samoin kuin mysö U Zlateho Tygrassa, ei vieläkään myydä muuta olutta kuin Pilsner Urguellia. Ja jostakin syystä Pilsner Urguell on näissä molemmissa paikoissa todella hyvää. Tuoretta ja herkullista. Se johtuu varmaan siitä, että olukellarin lämpötila on optimaalinen ja olutta myydään niin paljon, että se on aina tuoretta. U Pinkasussa on kesällä viihtyisän  ulkoterassin lisäksi myös sellainen hieno sisäpihan terassi. U Pinkasun alakerran ravintola on hyvä paikka syödä perinteisiä tsekkiläisiä ruokia. Ne on kuuelmma tehty isoäidiltä perittyjen reseptien mukaan. Ja hintataso on edullinen  :).

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #201 : Elokuu 24, 2020, 13:10:29 »
Täytyy jotenkin yrittää nostaa tätä Praha-ketjua taas ylös. Joskus on ollut kysymyksiä hotelli vinkeistä Prahaan, ja muistin vanhoja valokuviani katsellessa hotelli Avionin (https://www.hotelavion.cz/en/). Hotelli Avion sijaitsee aika kaukana keskustassa, eli suunnilleen keskustan ja lentokentän puolivälissä. Mutta vihreän metrolinjan pysäkki Nadrazi Valeslavin on vain muutaman sadan metrin päässä hotellista. Avionin sijainti on kyllä oikeastaan tosi hyvä. Lentokentältä bussi 119 tulee noin viiden minuutin välein siihen Nadrazi Valeslavin pysäkille. Ja kun haluat keskustaan, niin meidän turskien velvet underground, eli vihreän linjan metro, vie sinut hetkessä pelipaikoille suoraan Vinohradyyn ja Zizkoviin  :).

Hotelli Avion on sellainen edullinen perheomisteinen pikkuhotelli keskellä nukkumalähiötä. Tykkäsin silloin sen rauhallisesta ilmapiiristä. Ja viikko yksin kahden hengen huoneessa ei paljoa kustantanut. Muistaakseni alle 300 euroa. Hotellin yhteydessä oli sellainen mukava ravintola Ballon (http://restaurace-ballon.cz/en/), josta sai todella maukasta tsekkiläistä perinneruokaa. Ja tietysti muutakin. Ravintolassa oli sellainen viihtyisä terassi, jossa tykkäsin istuskella. Se hotelli sijaitsi sellaisessa rinteessä, ja terassin edessä oli sellainen vanha kivinen paritalo, jossa oli todella hienot puutarhat. Silloin oli huhtikuu ja kaikki omena-, kirsikka-, luumu- ja päärynäpuut olivat täydessä kukassaan. Se näkymä oli aivan uskomattoman kaunis siitä terassilta. Minulle vuoden kohokohta on se, kun suuret puut kukkivat. Olen silloin aina hyvin keveällä ja iloisella mielellä.

Hyviin fiiliksiin vaikutti tietenkin sekin, että Kristynka tuli yksi ilta yökylään. Tarjosin hotellinomistajalle maksua ylimääräisestä yövieraasta, mutta se ei tullut kuulemma kuuloonkaan. Olin kuulemma jo kerran huoneeni maksanut. Sama oli tilanne aamiaisen suhteen. Istuttiin Kristynkan kanssa iltaa siinä hotellin terassilla myöhään ja juotiin kuohuviiniä. Oli kyllä hieno fiilis. Olen sellainen parantumaton kaurismäkiläinen romantikko. Tykkään tunnelmista. Oltiin kuin joku rakastunut kihlapari ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkalla  :).

Nykyään on tullut asuttua Prahassa näissä airbnb:n kämpissä. Mutta Avionia voin tietyin varauksin kyllä suositellakin. Täytyy vaan hyväksyä se, että keskustaan on pitkä matka ja metrossa istuminen alkaa loppu viikosta jo vituttamaan. Yöllähän metro ei kulje klo 24.00 jälkeen, joten silloin täytyy käyttää taksia. Nykyään on Prahassa onneksi tämä uber. Varsinkin ensikertalaisille ja sellaisille, jotka haluavat olla paljon yöllä liikenteessä, suosittelen kyllä ihan keskustassa tai Vinohradyssa tai Zizkovissa asumista. Mutta jos joku sattuu olemaan omalla autolla tai mopolla Keski-Euroopassa liikenteessä, niin Avion on kyllä hyvä valinta. Siinä oli hyvät ilmaiset parkkipaikat, ja jopa minä uskaltaisin sinne ajella. Prahan keskustaan en kyllä lähtisi sompailemaan  :).
« Viimeksi muokattu: Elokuu 24, 2020, 13:14:09 kirjoittanut kocour »

Poissa Lähetyssaarnaaja

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1232
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Praha
« Vastaus #202 : Elokuu 29, 2020, 10:26:48 »
Taboritskan kieppeille Zizkoviin on näköjään avattu uusi privaatti nimeltään Privat7. Neitokaiset näyttäisivät olevan kauniita ja hoikkia 20-25-vuotiaita.

Ei voi muuta todeta kuin voi voi tätä maailman menoa :(

Poissa Vieras0087

 • Hero Member
 • Viestejä: 842
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #203 : Elokuu 29, 2020, 14:06:20 »
Siis häh. Privat7 (https://www.escort.cz/privat7-incall-praha) näyttää ainakin kartan perusteella sijaitsevan hotelli Golden City Garnin (https://www.goldencity.cz/en/) viereisessä talossa. Yövyin siinä hotellissa muutaman yön puolitoista vuotta sitten maaliskuussa. Kirjoitin kesän alussa siitä reissusta rapsaakin. Nythän tämä Golden City Garni on oiva hotelli sellaisille panomiehille, joille sellainen vaatimaton, mutta siisti ja edullinen reppureissaajien suosima majoituspaikka passaa. Sieltä Golden City Garnista pääsee varmaan jonkun sisäpihan kautta kipaisemaan Privat7:aan aamulla krapulapanoille vaikka kalsarit jalassa. Mutta on se hotelli kyllä niin jyrkässä rinteessä ja siinä mäessä on kaikenlaisia portaitakin, että voi se olla viisainta vetäistä kuitenkin farkut ja niket jalkaan ja mennä ihan rehellisesti ulkokautta  :).

Tässä yksi päivä netissä surfaillessani huomasin, että Seifertovalle siihen ihan muutaman kymmenen metrin päähän Golden City Garnista keskustaan päin on ilmestynyt myös uusi privatti nimeltään Wild Cats (https://www.naprivat.cz/eroticky-privat-privat-angels-1005). Valerie näyttää kyllä kauniilta kuin öinen moottoritie. Privatti Wild Cats näyttää olevan aivan siinä ravintola Lavickan (http://www.restaurace-lavicka.cz/en/jidelni-listek/) vieressä. Lavicka on hinta-laatu suhteeltaan ehkä paras ravintola mitä Prahassa tiedän. Todella viihtyisä ravintola ja suodattamaton Bernard on Lavickassa niin hyvää olutta, että en ole varma olenko koskaan juonut missään parempaa  :D.

Vaikka olenkin Vinohradyn miehiä, niin nämä kaksi uutta privattia saattavat kyllä kallistaa vaakakuppia myös Golden City Garnin puolelle. Ainakin pariksi yöksi. Vaikka eihän sinne toisaalta ole Vinohradysta matkaa kuin noin kilometri. Riippuen tietenkin vähän siitä, että missä päin Vinohradya asustelee  :D.

   

Poissa Lähetyssaarnaaja

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1232
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Praha
« Vastaus #204 : Elokuu 29, 2020, 15:16:48 »
Kubelikovalta on lyhyt matka uuteen privaan, jos sinne Prahaan nyt joskus vielä pääsee.

Hupsukoitten kokonaismäärä ei ole kyllä vähentynyt yhtään koronan myötä ainakaan jos on käyttämääni sex.cz-appiin uskominen ja miksei olisi.

Joopa joo. Mielellään tässä jo söisi svickovaa ja tutkisi slaavittaria vähän lähemmin.

Poissa kocour

 • Newbie
 • Viestejä: 20
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #205 : Lokakuu 31, 2020, 18:22:21 »
Pakko vielä jatkaa kun vauhtiin kerta pääsi. Ekaksi Mikalle thanx videosta. Se oli siistiä.

Kocour, kun seisoskelet siinä ovisyvennyksessä Privat Gracen alakerrassa, katuhan on Baranova, oletko missä kaupunginosassa virallisesti? ;) Vinohrady vai Zizkov?

Sorry. Meni näköjään keväällä kysymyksesi ohi. Muuten hyvä kysymys. Olen pähkäillyt itse monesti samaa asiaa. Että missä kohtaa se Vinohrady vaihtuu sitten aina virallisesti Zizkoviksi.

Prahan sex.mapyhan (http://mapy.sex.cz/?map=296) on se minkä avulla me Prahassa näitä privatteja ym. kaupallisen seksin palveluita haarukoidaan eri puolille kaupunkia. Prahan sex.mapyhan näyttää, että privat Grace on alueella Praha kolme eli Zizkovissa. Ihan siinä kulman takana oleva Mazlive studentky on sitten Praha kakkosen alueella eli Vinohradyssa. Eli raja Praha kakkosen ja kolmosen välillä menee siinä jossain välissä. Sex.mapyn mukaan.

Olen ajatellut, että näillä Prahan kaupunginosilla voi olla vähän samanlainen etymologia kuin ennen postilaitoksella Suomessa. Oulussakinhan oli ennen lähes jokaisella kaupunginosalla oma postitoimipaikka ja sen myötä oma postinumero. Sitten Pekka Vennamo aloitti 1980-luvulla postin saneerauksen, ja nyt niitä postitoimipaikkoja ei kyllä enää Oulussakaan monta ole jäljellä. En sitten tiedä, että onko Pekka Vennamo käynyt Prahassakin saneeraamassa prahalaisten postiasioita uuteen uskoon, vai onko näillä Prahan kaupunginosilla joku erilainen historiansa. Sehän on meille tietenkin se ja sama. Mutta kovasti tämä selkeä järjestelmä helpottaa Prahassa suunnistamista ja privattien löytämistä. On turistinkin helppo käyttää julkisia kulkuvälineitä.

Tuossa Baranovan viereisellä kadulla Sudomerskalla oli ennen sellainen privatti kuin Lolitas. Se oli aivan mainio privatti ja tytöt kauniita ja mukavia. Lolitaksessa oli sellainen erikoisuus kuin kanta-asiakas kortti. Se oli samanlainen kuin Oulussa turkkilaisten pitämissä pizzerioissa. Eli siihen korttiin sai jokaisella vierailulla leiman ja sitten kun leimoja oli kertynyt seitsemän kappaletta, niin kahdeksas kerta oli ilmainen. Kätevää, vai mitä? En ehtinyt aivan saamaan seitsemää leimaa täyteen, kun privatti yhtäkkiä hävisi kartalta. Lolitaksessa oli myös sellainen erikoistarjous, että kahden tunnin vierailulla kylkiäisenä sai pullon kuohuviiniä ja viiden tunnin sessiolla ison lekan viskiä. Nuukana miehenä eräänä sateisena päivänä käytin tämän viiden tunnin option hyväkseni. Ihan vaan sen Bourbon putelin vuoksi. Tietenkin. Tuontialkoholit kun ovat Tsekeissä niin kalliita. Lolitaksessa oli olohuoneessa sellainen mukava baari, missä sai seurustella henkilökunnan ja tyttöjen kanssa ja juoda viskiä sekä olutta. Tietenkin putelin sai viedä myös mukanaan omaan huoneeseen. Kun sitten viiden tunnin rupeaman jälkeen poistuin Prahaan sumuiseen yöhän Kentucky Gentlemanin jämät pullossa kainalossani, niin olin sijoitukseeni hyvin tyytyväinen. Olin saanut yltäkylläisesti pillua, pulloa, pyllyä, hierontaa, hyväilyjä, kylpemistä ja seurustelua. Ja vielä oli viskiäkin jäljellä aamuksi krapularyypyn verran. Ja koko setti oli maksanut vain jotain 250 euroa  :).

 
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 31, 2020, 18:27:42 kirjoittanut kocour »