Uutiset: SeksiSaitti on täyttänyt neljä vuotta!

Kirjoittaja Aihe: Praha  (Luettu 75645 kertaa)

Poissa JPC

 • Full Member
 • Viestejä: 410
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Praha
« Vastaus #240 : Heinäkuu 31, 2022, 13:51:59 »
Eli Marketti? Onkos Davinci  menny kiinni jo aikaisemmin?
Voihan pimpero, kun oli siellä tarkoitus tässä käväistä, mutta suunnitelmat ei oikein osunu.

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #241 : Elokuu 06, 2022, 16:58:30 »
^ Eikös se ole mennyt kiinni jo aikoja sitten.
Onhan siellä sitten muitakin klubeja jos sellaiset kiinnostavat.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2022, 17:03:32 kirjoittanut ShyGuy »

Poissa JPC

 • Full Member
 • Viestejä: 410
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Praha
« Vastaus #242 : Elokuu 06, 2022, 19:46:20 »
^ Tuosta ei ollut vielä tieto tänne asti ehtinyt.
Davinssistä nyt niin väliä, mutta se Marketti oli enemmän mun paikka. Tarkotus oli tänäkesänä käydä taas, mutta tämä elämä meni nyt näin.
Ja enskerralla pitänee katsella joku toinen portelli.

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #243 : Elokuu 20, 2022, 15:31:03 »
Tänään on taas Tsekkoslovakian miehityksestä kulunut vuosi lisää. 20.8.1968 Varsovan liiton joukot antoivat "veljellistä apuaan" demokratiasta haaveksineille tsekeille ja slovakeille.

Sydäntä kylmää nähdä ryssien tankkeja maailman hienoimman kaupungin kaduilla.

https://youtu.be/qBA_dOnc3ac

Poissa Vieras0323

 • Newbie
 • Viestejä: 40
 • * Tästä on tie vain ylöspäin
Vs: Praha
« Vastaus #244 : Elokuu 31, 2022, 17:25:44 »
^Tsekit eivät hevin unohda päivää 20.8.1968. Vaclavske namestilla Tsekin Kansallismuseon edessä Venceslaus Pyhän ratsastajapatsaan vieressä on pieni muistomerkki, joka on omistettu Jan Palachille ja Jan Zajicille. Muistomerkissä on heidän kuvansa ja melkein aina tuoreita kukkia maljakossa. Talvella muistomerkin vieressä palaa kynttilä.

Tammikuun 16. vuonna 1969 20-vuotias Jan Palach käveli Kansallismuseon portaille, kaatoi bensakanisterin sisällön päällensä ja raapaisi tulitikun. Tulimerenä palava Palach otti muutaman juoksuaskeleen ja kaatui Vaclavske namestille. Hän kuoli kolme päivää myöhemmin palovammoihinsa sairaalassa. Itsemurhaviestissään Palach vaati lehdistön vapauden palauttamista ja neuvostopropagandan levittämisen lopettamista.

Jan Palachin hautajaisista tuli suuri hiljainen mielenosoitus Neuvostoliiton johtamaa hallitusta vastaan. Satojen tuhansien surevien tsekkien hilajinen kulkue vaelsi läpi Prahan Olsanyn hautausmaalle, jonne Palach haudattiin. Jan Palachin haudasta Olsanyn hautausmaalla tuli pyhiinvaelluspaikka hallitusta vastustaville tsekeille. Vuonna 1973 Tsekin viranomaiset saivat tarpeekseen Palachin ympärille kasvaneesta kultista, ja he kaivoivat ylös Palachin jäännökset ja polttivat ne krematoriossa tuhkaksi. Ilmeisesti viranomaiset halusivat varmistaa Palachin kuoleman, ja polttivat uudestaan jo kertaalleen itsensä polttaneen miehen. Tuhkauurnan he hautasivat Palachin kotikaupunkiin Vsetatyyn. Tästä seurasi se, että Palachilla oli nyt kaksi pyhiinvaelluspaikkaa: Prahan Olsanyn hautausmaa ja Vsetatyn hautausmaa.

Vuoden 1989 Samettivallankumouksen jälkeen Palachin tuhkauurna palautettiin takaisin alkuperäiseen hautaansa Prahaan.

Kolmen kuukauden sisällä Palachin kuolemasta 26 tsekkiä yritti polttoitsemurhaa. Seitsemän heistä kuoli. Yksi näistä oli nuori opiskelija Jan Zajic, joka sytytti itsensä palamaan Vaclavske namestilla kuukausi Palachin kuoleman jälkeen.

Muutama vuosi sitten esitettiin telkussa Agnieszka Hollandin ohjaama kolmiosainen tv-sarja Palava pensas (https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/01/palava-pensas-vei-agnieszka-hollandin-takaisin-prahaan). Se kertoo Jan Palachista ja näistä tapahtumista. Tämä minisarja on mielestäni todella hyvä. Tarkkaa aikakauden kuvausta. Sarjaa ei ylen areenasta enää löydy, mutta se oli HBO:n tuotantoa, joten jos jotakin kiinnostaa, niin se varmaan etsivälle jostakin löytyy.   
« Viimeksi muokattu: Elokuu 31, 2022, 17:29:57 kirjoittanut kocour »

Poissa Melamies

 • Newbie
 • Viestejä: 1
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #245 : Syyskuu 02, 2022, 06:43:05 »
Kokemuksia Prahassa hotelliin tilattavista escorteista, hyviä sivustoja?onko kuvat ollut aitoja?

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #246 : Syyskuu 04, 2022, 19:29:52 »
Nyt on niin hyvä video, että oli pakko laittaa. Kävelyreissu Slezskalta syvimpään Zizkoviin ja maisemat ovat mitä hienoimmat ja matkan varrelta löytyy useita tämänkin sivuston aihepiiriin kuuluvia paikkoja.
Mitä Kocour on mieltä vai onko väärällä puolella Vinohradskaa?😀 Ei silti, kyllä sekin puoli on oikein hienoa Prahaa ja videon aloittava Slezska erityisesti.

https://youtu.be/XgPyy_phF-U

Maailman tilanne alkaa olemaan siinä jamassa, että eiköhän kesän 2022 käynti ollut viimeinen ja jäljelle jäävät nämä videoiden katselut ja tietenkin omat hienot muistot joita ei vie mikään minulta.

Prahassa oli massiivinen mielenosoitus eilen Petr Fialan hallitusta, EU:ta ja Natoa vastaan. Ukrainan avustamisestakaan ei pidetä sillä he "saavat kaiken ja me kaksi villapaitaa". YLE ei ole tainnut kertoa vieläkään mitään vaikka paikalla oli väh. 70 0000 osanottajaa.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 04, 2022, 19:32:33 kirjoittanut ShyGuy »

Poissa JPC

 • Full Member
 • Viestejä: 410
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Praha
« Vastaus #247 : Syyskuu 04, 2022, 20:44:15 »
Joskopa se siitä, sanois Kekkunen.

Pieni aikomus on herännyt suunnata prätkän keula via balticaa pitkin Puolaan ja Prahaan ensi kesänä.

Alkaa vaan prätkällä ja kuskilla olemaan noita vuosia takana jo senverran,
että varmaan jompikumpi pitäisi vaihtaa ennen lähtöä.

Näkkeepähän.

Praha on nätti paikka hyvillä palveluilla. Hyvällä ruoalla ja hyvällä ja halvalla kaljalla.

Kannattaa jättää käymättä, jotta minua palvellan paremmin  :drinking:

Poissa Vieras0323

 • Newbie
 • Viestejä: 40
 • * Tästä on tie vain ylöspäin
Vs: Praha
« Vastaus #248 : Syyskuu 05, 2022, 14:26:22 »
^^Onpa hieno video. On tullut tallattua tämä sama reitti useampaankin kertaan. Asustelen yleensä Vinohradyssa siinä seuraavalla Slezkan suuntaisella kadulla eli Korunnilla. Minulla on Korunnilla kaksi sellaista vakio airbnb kämppää joita vuokraan. Ne ovat melkein viereisissä taloissa. Niillä on sama vuokraisäntä, joka yleensä hakee minut lentokentältä, mutta jos hän ei ehdi, niin matkustelen sitten julkisilla. Asunnon avaimet saan silloin hakea siitä toisen kämpän alakerrassa olevasta kahvilasta. Asunnossa on aina jääkaapissa valmiina olutta, becherovkaa, virvoitusjuomia, tuoremehua, leikkeleitä, juustoa. leipää ja kananmunia. Ystävällistä, vai mitä? Menen aina sään salliessa alkajaisiksi parvekkeelle ja juon yhden huurteisen Pilsner Urguellin ja poltan pikkusikarin. Sitten alan miettiä, että mille alkaisin  :).

Kun katselin tätä videota, niin minua huvitti se, että keskiverto turisti ei osaa aavistaakaan, että millaisia riemuja nämä hienot ja arvokkaan näköiset porvarilliset jugendtalot kätkevätkään sisuksiinsa. Tämä Prahan Vinohradyn ja Zizkovin alue kun on täynnä privatteja eli kerrostalobordelleja  :). Pivnice U Sadu (https://www.usadu.cz/en), jota sinäkin olet kertonut pitäväsi ihan kantapaikkanasi, on sellainen mukava ja aito konstailematon prahalainen oluttupa. Hyvää olutta ja hyvää tsekkiläistä ruokaa. Ja mukavia prahalaisia ihmisiä. Vinohradyssa ja Zizkovissa onkin mukava juuri sen takia liikkua ja elellä, että siellä ei ole paljon turisteja vaan lähinnä paikallisia ihmisiä. U Sadun terassia varjostavat suuret puut ja siellä on helteelläkin kiva istuskella ja juoda olutta.

U Sadusta videolla kävellään kohti Zizkovin tv-tornia. Se on valittu Prahan rumimmaksi rakennukseksi ja se meinattiin kaataakin, mutta onneksi se sai jäädä paikoilleen. Se on mielestäni sellainen eräänlainen historiallinen monumentti Tsekkoslovakian eräästä ajanjaksosta. David Cernyn tv-tornia ylös kiipeävät mutanttilapset lisäävät pytingin groteskia "viehättävyyttä". Jos vaan pää kestää korkeita paikkoja, niin TV-torniin voi ajella ylös hissillä maisemaravintolaan. Sieltä on hienot näkymät yli Prahan ja selkeällä ilmallahan sieltä näkee melkein koko Tsekinmaan.

Zizkovin tv-tornin juurella on juutalaisten uusi hautausmaa. Juutalaisten vanha hautausmaahan on siellä Josefovissa. Tälle uudelle hautausmaalle on haudattu mm. Franz Kafka. Kafka on yksi minun suosikki kirjailijoistani, ja olen pari kertaa käynyt hänen haudallaan. Se vähän surettaa, että Franz Kafka on haudattu samaan sukuhautaan isänsä kanssa. Väkivaltaisen ja ilkeän miehen, jota Franz pelkäsi, inhosi ja vihasi. Vaikka toisaalta kait se on ihan sama, että minne meidän maalliset jäännökset kuopataan. Tuskinpa siitä itse enää siinä vaihessa pahemmin kärsii. Mutta kuitenkin. Noin niin kuin ihan periaatteesta.

Sitten videolla jatketaan matkaa Zizkovin sydämeen, ja kävellään Palac Akropoliksen https://www.prague.eu/en/object/places/53/palac-akropolis) ohi. En ole koskaan käynyt siellä, vaikka monasti on ollut suunnitelmissa. Sexwörkillä joku vanha stara, oliko Tibenius vai Piparimies, kehui kovasti mestaa. Ehkäpä siellä tulee vielä joskus poikettua.

Jossakin 13-14 minuutin kohdalla videolla kuljetaan Woodoo baarin ohi. Siinä sisäänkäynnin yläpuolella roikkuu sellainen woodoo nukke, johon saa tyrkätä oman woodoo neulansa. Poikkesin kerran sinne oluelle, koska se baarin teema huvitti minua. Paikka oli melko rähjäinen, mutta niinhän ne usein Zizkovissa ovat. Asiakkaat olivat pääasiassa sellaisia nuoria hipstereitä, muuta minulla oli ihan hauska ilta heidän seurassaan. Siinä oli menossa sellainen pöytäjalkapallo turnaus, ja minua pyydettiin mukaan kun yksi kaveri oli ilman paria. Pöytäfudista pelattiin kahden miehen joukkueissa, ja voittajapari sai aina jatkaa peliä. Hävinneet ostivat voittajille aina tuopilliset olutta. Oluen ostaminen ei kyllä paljon köyhdyttänyt, koska vielä nytkin näyttää iso tuoppi Staropramenia maksavan Woodoo baarissa 32 kruunua. Eihän se ole kuin euro komekymmentä senttiä (https://restaurantguru.com/WOODOo-Prague/menu). Tässä threadissa joku valitti Prahan nousseista hinnoista. Se on kyllä ihan tottakin, mutta ei minusta 1,30 euroa tuopillisesta hyvää olutta ole vielä kovin paljoa.

Zizkovissa minua harmittaa nämä videollakin näkyvät runsaat seinägraffitit. Se taitaa olla ihan sama, että ollaanko Helsingissä, Oulussa vai Prahan Zizkovissa, niin nämä töherrykset ovat aina yhtä alkeellisia ja vastenmielisä pläjäyksiä. Minä en pysty näkemäämn niissä mitään suurta taiteellista funktiota.

Video päättyy kirkon Kostel sv. Prokopan kiertämiseen. Siinä tätä kirkkoa lähes vastapäätä Seifertovan toisella puolella sijaitsee minun Prahan nykyinen suosikkiravintolani Lavicka (https://www.restaurace-lavicka.cz/eng/). Se on siisti, valoisa ja kaunis ravintola. Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka on aivan fantastisen hyvää. Ravintolassa on sisäpihalla sellainen vehreä ulkopuutarha terasseineen. Siellä on hieno istuskella ja nauttia ruoasta ja hyvästä oluesta. Lavickan suodattamaton (nonfiltered) Bernard on ehkäpä parasta olutta mitä olen Prahassa juonut. Se on aivan mielettömän täyteläistä ja hyvää. Ja puolen litran tuoppi näyttää maksavan vieläkin ainoastaan 53 kruunua, eli kaksi euroa. Kesällä istuin Oulussa torilla terassilla ja litkin lähes kymmenen euroa maksavaa oluttuoppiani, ja ajattelin että voi kun minä olisinkin taas Prahassa. Ja tein vakaan päätöksen, että seuraava Prahan seikkailu alkaa kyllä taas Lavickasta talon hampurilaisella ja suodattamattomalla Bernardilla :).   
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 05, 2022, 14:35:10 kirjoittanut kocour »

Poissa Hannufin

 • Full Member
 • Viestejä: 171
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #249 : Syyskuu 06, 2022, 21:55:32 »
Kocourille suurkiitos hienoista ja elävistä Prahan kuvauksista ! Itselläni on vielä Praha kokematta, vaikka vuosia olen haaveillut siitä. Vinohradyn ja Zizkovin alueet ovat varmasti hienoja ja käymisen arvoisia. Ensikertalaisena jos sinne menisin 3 päiväksi, niin ajattelin, että olisiko viisainta ottaa huone hotellista Vaclavin aukion läheltä, mielellään sellainen hotelli, jossa olisi ravintola/baari alakerrassa, missä voisi tavata paikallisia naisia. Itse iltaunisena ja päivän kaupungilla kävelleenä olisin valmis nukkumaan suht aikaisin. Onko kokemusta/ehdotuksia ?

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #250 : Syyskuu 06, 2022, 22:54:28 »
^ Varmaan on parempiakin paikkoja kuin hotellin baari, mutta jos taas olet menossa hutsuihin niin ota ennemmin huone Vinohrady/Zizkov-alueelta. Kyllä sieltäpäin löytyy  kylän paras tarjonta.

Poissa Vieras0323

 • Newbie
 • Viestejä: 40
 • * Tästä on tie vain ylöspäin
Vs: Praha
« Vastaus #251 : Syyskuu 09, 2022, 19:37:45 »
^^Kiitos kiittämisistä. Mukavaa jos voi tämän kaiken maailman kurjuuden keskellä jakaa toisille edes vähän hyviä fiiliksiä. Ja Prahan reissun suunnitteluhan niitä aina tuo. Sinun idea kuulostaa kyllä ihan hyvältä. Kun tulee ensimmäistä kertaa Prahaan ja aikaa on vain muutama päivä, niin on kyllä mukava jos hotelli on ydinkeskustassa. Uskon, että Praha lumoaa sinutkin ja sitä historiallista vanhaa keskustaa on kierreltävä edes takaisin ja ristiin rastiin. Se on kuitenkin sen verran laaja, että on siinä tallaamista. Sieltä löytyy niin paljon mielenkiintoista. Stare Mesto ja Nove Mesto on kartoissa se Praha 1, Vinohrady Praha 2 ja Zizkov Praha 3. Oikeastaan on aivan sama, että mistä sen hotellin sieltä ydinkeskustasta ottaa, mutta Vaclavske Namestin ynpäristö on kyllä hyvä valinta hotellin sijainnille.

En ole enää aikoihin majoittunut itse Prahassa hotelleissa, kun löysin sen airbnb:n. Se sopii minun juttuihin niin hyvin. Ja minulla ei ole mitään kokemusta Prahasta sellaisista todella laadukkaista hotelleista, koska majoituin aina sellaisiin hieman vaatimattomimpiin kolmen tähden hotelleihin. Ihan siistejä paikkoja nekin tosin olivat. Niissä ei ollut mitään sen tasoista yöbaaria, missä olsi ilolintuja päivystänyt. Eli en pysty ehdottamaan sinulle mitään sellaista hotellia. En oikein tunne sitä Prahan yöelämää hotellien baareissa ja yökerhoissa. Ihan mukava olisi kyllä joskus viettää viikonloppu sellaisessa korkeatasoisessakin hotellissa.

Mutta neitoja hotellihuoneeseen voi aina tilata Escort-sivujen kautta. Tai tilata jostakin seksiklubista tai privatista. Privateista suosittelen ensikertalaiselle TopPrivatia. Se on helppo löytää ja se on luotettava. Privatti on siisti ja palvelut ovat hyvät, ja palvelut sekä hinnat kerrotaan selkeästi. ShyGuy tykkää enemmäm Privat Gracesta. Se on myös hieno paikka, ja sitä voi suositella uudelle Prahan reissaajalle. Kolmessa päivässähän ei aivan ihmeitä ehdi touhuta, mutta Praha on sellainen pieni suurkaupunki, että sen kyllä oppii hahmottamaan aika äkkiä. Ja kun pääsee alkuun, niin siitähän niitä Prahan reissuja on hyvä jatkaa ja laajentaa sitä omaa kokemuspiiriään. Ja löytää ne asiat mistä itse pitää  :).

P.S. Ennen Prahan reissua kannattaa lukea netistä Praha- Pieni matkaopas ja katsella YouTubesta videoita.   

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #252 : Syyskuu 09, 2022, 20:21:34 »
No joo, ekalla vierailulla kantsii tosiaan majoittua ihan ytimeen ja kierrellä kaikki "pakolliset" kohteet lävitse.
Samalla tietenkin voi käydä privateissa ja hierontapaikoissa. Hierontamestat ovat sitten jotain muutakuin käppäset thaikkulat täällä Suomessa. Niissä olen tavannut ne kaikkein kauneimmat tyttelit ja päällimmäisenä tulee mieleen tietenkin kesän 2018 Ukrainan neito :inlove:

En itse ymmärrä miksi tilata neitoja majapaikkaan kun iloisia taloja on lähes joka kulmalla, mutta kukin tekee miten parhaaksi näkee.Poissa Hannufin

 • Full Member
 • Viestejä: 171
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #253 : Syyskuu 11, 2022, 18:09:25 »
Ensimmäinen reissu on itselläni Prahaan ja niinkuin muutama mainitsi, niin hotelli kaupungin ytimessä on hyvä valinta. Google mapsin avulla olen jo kaupunkiin tutustunut ja etsinyt parhaat olut paikat ym... Sexy saunassa ajattelin myös käväistä. Yksin matkaaminen on näin sosiaaliselle luonteelle tylsää, joten ajattelin buukata päiväksi jonkun Tšekki tytön oppaaksi ja iltaseuraksi. Perhokalastajana tiedän, että saaliin eteen on tehtävä töitä, eikä sekään aina riitä. Siksi minusta on kivaa istua esim. hotellin baarissa ja yrittää etsiä seuraa, vaikka sitten maksullista.

Poissa Vieras0323

 • Newbie
 • Viestejä: 40
 • * Tästä on tie vain ylöspäin
Vs: Praha
« Vastaus #254 : Syyskuu 12, 2022, 15:34:58 »
No joo, ekalla vierailulla kantsii tosiaan majoittua ihan ytimeen ja kierrellä kaikki "pakolliset" kohteet lävitse.
Samalla tietenkin voi käydä privateissa ja hierontapaikoissa. Hierontamestat ovat sitten jotain muutakuin käppäset thaikkulat täällä Suomessa. Niissä olen tavannut ne kaikkein kauneimmat tyttelit ja päällimmäisenä tulee mieleen tietenkin kesän 2018 Ukrainan neito :inlove:

En itse ymmärrä miksi tilata neitoja majapaikkaan kun iloisia taloja on lähes joka kulmalla, mutta kukin tekee miten parhaaksi näkee.

Tuo mitä ShyGuy kirjoitti Prahan hierontapaikoista pitää kyllä täysin kutinsa. Minulla oli ennen Prahaa kokemusta eroottisesta hieronnasta ainoastaan Oulun Merikoskenkadun thaihieronnasta. Siellä thaikut entisen Antellin kahvion vetoisessa lattianurkkauksessa tuhruisen ja spermaläikkäisen vaahtomuovipatjan päällä ensin vähän läpsyttelivät selkää ja ottivat sitten kovakouraisesti soturista kiinni ja alkoivat vatkata. Minä luulin että tämä on sitten sitä eroottista hierontaa, ja ajattelin että tämä nautinnonlaji ei ole kyllä minua varten. Sitten Prahassa löysin nämä massage jutut. Ja nyt ne ovat minulle yhtä tärkeitä kuin privattikäynnit. Harmittaa, että minulla meni niin pitkään, ennen kuin oivalsin näiden hierontamestojen palvelujen laadukkuuden. Muistaakseni DeeDee niistä ensimmäisenä sexwörkillä rapsasi, ja sai minutkin kiinnostumaan. Kiitos siitä hänelle  :).
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 12, 2022, 15:42:14 kirjoittanut kocour »

Poissa Vieras0323

 • Newbie
 • Viestejä: 40
 • * Tästä on tie vain ylöspäin
Vs: Praha
« Vastaus #255 : Syyskuu 13, 2022, 17:10:06 »
Eli Marketti? Onkos Davinci  menny kiinni jo aikaisemmin?
Voihan pimpero, kun oli siellä tarkoitus tässä käväistä, mutta suunnitelmat ei oikein osunu.

Luulisin, että korona iski pahasti näihin Prahan seksiklubeihin. Prahan seksiklubit ovat enempi turisteja varten, sillä seksiklubien hintataso on sen verran korkea, että ainakaan tavallisella tsekkiläisellä duunarilla tuskin on varaa niissä juopotella ja paneskella. Privatit taas ovat tsekkiemiestenkin suosiossa, koska ne ovat paljon edullisempi vaihtoehto. Oikeastaan olin yllättynytkin, että kuinka hyvin privatit kestivät tämän koronakurjuuden ajan. Tsekkihän kärsi pahasti tämän koronaviruksen pahimmillaan Euroopassa jyllätessä, ja muistatte varmaan että Tsekissä oli pitkä täydellisen lockdownin aikakin.

Sweet Paradise näyttää kuitenkin selvinneen hengissä tästä koronakurimuksen ajasta. Sweet Paradisehan (https://sweetparadise.cz/eng/) sijaitsee Vinohradyssa Slezska kadulla. Sweet Paradisen "haaraliike" Dolly taas tuhruisessa Zizkovissa, mutta siihen ei mielestäni kannata kallista aikaansa tuhlata. Kävin kerran kääntymässä vaatimattoman Dollyn ovelta ja lähdin kiireesti pois. Mutta Slezskan Sweet Paradise on toista maata. Se on hieno paikka. Siellä tuli aikoinaan vietettyä monasti riemukkaita öitä strippausta katsellen, alkoholia ryystäen ja naisia nussien. Vaikka asustelenkin yleensä siinä Slezskan viereisellä samansuuntaisella kadulla Korunnilla ja kävelen usein Sweet Paradisen ohi mennessäni Los v Osluun (http://www.losvoslu.cz/) juomaan vehnäolutta, niin Sweet Paradisessa ei ole enää tullut poikettua. Vanhuus ei tule yksin. Nykyään ei jaksa enää bilettää aamuviiteen asti Prahan seksiklubeissa, vaan nukkulanpojat noutavat jo paljon aikaisemmin. Mutta jos jollakin kollilla on Prahassa vielä aamuyöstäkin winchesterissä panoksia jäljellä, niin Sweet Paradisessa ne voi kyllä käydä ampumassa hemaisevien tsekkisihteerikköjen kitalakeen tai persieseen   :behind:.

Näissä seksiklubeissa on privatteihin verrattuna se huono puoli, että koskaan ei aivan varmasti tiedä että minkälaisia sihteerikköjä on paikalla. Monet sihteeriköthän eivät halua, yksityisyyden suojaamiseksi, julkaista kuviaan seksiklubien katalogeissa, vaan asiakkaan on vaan itse käytävä paikan päällä katsastamassa tarjonta. Ainakin ennen Sweet Paradisessa oli öisin 20-30 sihteerikköä tarjoamassa seuraansa, joten ainakin minä löysin joka kerta itselleni viehkeää seuraa. Jos haluaa pelata aivan varman päälle, niin Sweet Paradisessahan voi siitä tyttöjen katalogista tilata itselleen mieleisensä seuralaisen. Tämä varaus täytyy kuitenkin tehdä jo hyvissä ajoin. Varmaan viimeistään jo päivällä. Ehkä mielummin jo aikaisemminkin. En tiedä, kun en ole tällaista seksiklubin optiota koskaan käyttänyt.

Eräs kiihkeä yö Sweet Paradisessa on jäänyt erikoisesti mieleeni. Iskin heti seksiklubille tullessani silmäni pitkään tummatukkaiseen kaunottareen, jolla oli minun silmiini aivan täydellinen vartalo. Asetuin istumaan baarijakkaralle ja tuijottavaan katseeeeni vastattiin kauniilla hymyllä. Tarjosin ladydrinkin ja juteltiin. Tutustuttiin toisiimme ja kaunotar kertoi opiskelevansa taidehistoriaa Kaarlen yliopistossa. Sovittiin yön protokollasta ja tilattiin huoneeseen vielä pullo kuohuviinä. Silloin oli Sweet Paradisessa teemahuone, joka oli sisustettu Egyptin rekvisiitalla. Minulla oli tullut tästä naisesta heti mieleen Egyptin kuningatar Kleopatra ja halusin ehdottomasti meille tämän Egypti- huoneen. Kutsuinkin häntä Kleopatraksi, koska naisessa oli paljon samaa kuin Joseph L. Mankiewiczin ohjaaman elokuvan Kleopatrassa Elizabeth Taylorissa. Taidehistorian opiskelijaa Kleopatra nimitys kovin nauratti. Mystinen Egyptin Kleopatrahan ei ollut ollenkaan egyptiläisen näköinen, sillä hän oli viimeinen ptolemaios-sukuinen hellenistinen Egyptin keisari, joka juotti lemmenjuomaa niin Julius Caesarille kuin Marcus Antoniuksellekin. Vasta Octavianus, joka myöhemmin julisti itsensä Rooman ensimmäiseksi keisariksi Caius Julius Caesar Augustukseksi, katkaisi tämän lemmenpaulan. Octavianus voitti Aktionin meritaistelussa 31 eaa. Kleopatran ja Marcus Antoniuksen voittamattomana pidetyn sotalaivaston, ja Antonius ja Kleopatra pakenivat Egyptiin ja tekivät itsemurhat. Historiankirjoituksessa liikkuu kyllä huhu, jonka mukaan Kleopatra yritti ennen itsemurhaansa vielä juottaa Octavianuksellekin lemmenjuomaansa, mutta hän ei kasvatti-isänsä Julius Caesarin ja entisen ystävänsä Macus Antoniuksen tavoin langennut Kleopatran virittämään ansaan, vaan lähti keisariksi Roomaan.

Mutta minä lankesin Sweet Paradisen Kleopatran virittäneeseen ansaan. Ja vielä hyvillä mielin. Kävimme ensin yhdessä suihkussa ja sitten siirryimme huoneessa olevaan suureen poreammeeseen. Joimme poreammeessa kuoharia ja Kleopatra herätteli varpaillaan kutitellen soturiani taistelukuntoon. Lumialtani soi Jonathan Richmannin Egyptian Reggae ( https://www.youtube.com/watch?v=N7oK11PMqMU). Kleopatra kumartui ottamaan soturini hellään ja märkään suuhunsa, ja kohta jo ensimmäinen lasti lensikin voimalla Kleopatran kitalakeen  :blowjob:. Siitä sitten jatkoimme touhuamista sängyn puolella. Kyllä Sweet Paradisessa kollille lystiä piisaa  :).

   
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 13, 2022, 17:16:29 kirjoittanut kocour »

Poissa teme696

 • Sr. Member
 • Viestejä: 6425
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Praha
« Vastaus #256 : Syyskuu 21, 2022, 19:48:10 »
Zizkov on se Prahan läävä, jossa on paljon huumeiden käyttäjiä ja jossa bordellien tasot ovat muita mestoja selvästi alemmalla tasolla. Jopa paikalliset välttävät Zizkoviin menemistä ihan paikan turvallisuusuhan ja narkkareiden takia. Kaukana on ne ajat, jolloin Zizkov oli suosittu työläiskaupunginosa ja jossa oli kaupungin parhaat pubit.
"Taivaalla on aurinko ja sitten on taivaan isä joka säätää ilmat" -Teuvo 63v-

Poissa Vieras0335

 • Newbie
 • Viestejä: 3
 • * Kelpo kaveri
Vs: Praha
« Vastaus #257 : Syyskuu 21, 2022, 20:25:54 »
Kävin viikon verran Prahassa pyörähtämässä ja on pakko sanoa, että odotin paljon enemmän. Kontaktoin ehkä kymmenkunta privaattia, yms. laitoksia ja pidin kaikkia kalliina. 2 aasialaista tarjosi edes jossain määrin siedettäviä hintoja, kaikki muut alkaen 5000 paikallista. Eli paljon.. Paljon olen myös reissannut ja voin tässä todeta, että Praha oli pettymys. No muutama viikko ja taas palataan uusvanhoihin maisemiin, katsotaan 🤔

Poissa ShyGuy

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1153
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #258 : Syyskuu 21, 2022, 21:38:42 »
^ 5000 korunaa? Millasen ajan tolla saa vai oliko kaikki mahdolliset extrat mukana?

Poissa orjamies

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1532
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Praha
« Vastaus #259 : Syyskuu 21, 2022, 22:04:06 »
Siinä on yritetty turistia kunnolla vedättää 500 ois ollu lähenpänä reali hintaa.
kysyvälle vastataan