Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?  (Luettu 6410 kertaa)

Poissa M.U. Tiainen

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2680
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #40 : Huhtikuu 17, 2021, 22:18:04 »
^ Minua ei häirinny. Koska tissit ja perse.

Poissa joey_t

 • Sr. Member
 • Viestejä: 5423
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #41 : Kesäkuu 13, 2021, 14:27:39 »
Olen pikkuhiljaa edennyt 24:n uusintakatseluissa. Vaikka kyllähän tähän koukkuun jää aina kun alkaa antaa sarjalle aikaa. Joitakin aikoja sitten kerroin Season 7:sta, katsoin myös 8:n ja nyt on vuorossa 9. Tämä Tuotantokausi 9 jäi 24:n viimeiseksi ja poikkeaa aiemmista Tuotantokausista siinä että tässä on vain 12 jaksoa kun muissa oli 24. Olen katsonut viisi jaksoa ja en muista miten käy. Tässä seikkaillaan Lontoossa ja taas on jännitys huipussaan, vähäiset hiukseni nousevat pystyyn useaan otteeseen.

Tuotantokaudella 3 sarjaan tuli, muistaakseni vielä sivuhenkilönä tuossa vaiheessa, Mary Lynn Rajskubin esittämä roolihahmo Chloe O'Brian. Jo tuolloin hän osoittautui olevan mielenkiintoinen lisä sarjaan ja katsojien suuresti rakastama. Saikin jäädä sarjaan pysyväiseksi henkilöksi suurella roolilla. 24:ssa on myös hieman romantiikkaa. Ei ole yritetty mitenkään kiistää sitä etteikö Jack Bauerilla myös pimpsa kiinnostaisi, vaikkakin nussiminen on Bauerin tarvehierarkiassa matalammilla portailla ja prioriteetti numero 1 on maailman pelastaminen. Sarja kertoo pitkälti Jack Bayerin ja Chloe O'Brianin ystävyydestä ja järkkymättömästä uskollisuudesta. Kuitenkaan minkäänlaista romanttista kytkentää kaksikon välille ei ole kirjoitettu missään vaiheessa ja en usko että sellaista tulee myöskään tuon viimeisen Tuotantokauden viimeisinä tunteina. Epäilemättä Bauer ehtii vielä pelastamaan O'Brianin hengen mutta pimppaa Jack ei Chloelta saa, en ainakaan usko. Saiko kuvausten ulkopuolella, sitä ei ole katsojille kerrottu.


Chloe O'Brian

Poissa joey_t

 • Sr. Member
 • Viestejä: 5423
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #42 : Heinäkuu 11, 2021, 08:03:02 »
Näin tarjouksen jossa saisin C More:n ilmaiseksi elokuun puoliväliin saakka. Perusversio, ei se Sport jossa näkyy F1, Timanttiliiga jne. Tarkkaan en tiedä mitä kaikkea C Morella on mutta onhan tässä opinut nirsoksi asioiden suhteen. Yle Areenassa odottaa sarjat nimeltään Roy Grace ja Foylen sota aikaansa. Ja alkaa vielä seuraamaan C Morea lisäksi?
No sen verran selvisi että C Moressa on Maria Kallio niminen sarja. 10-osainen ja tuore, sarja perustuu Leena Lehtolaisen dekkareihin, Lehtolainenhan on laatukirjailija. Maria Kalliota esittää Elena Leeve, mulla on hänestä hämärä muistikuva. Elena lienee ihan pantavan näköinen, muistaakseni, ehkäpä sarjan tylsätkin vaiheet jaksaisi seurata Elenaa katsellen?

Poissa Tonava

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2502
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #43 : Heinäkuu 11, 2021, 08:18:54 »
Ruutu+ ja SolidSport-striimauspalvelu.

Poissa HuliVili

 • Sr. Member
 • Viestejä: 6891
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #44 : Tammikuu 08, 2023, 21:34:56 »
Tartuin hiljattain peräti kahteen "puoleen hintaan loppuelämäksi" -tyyppiseen tarjoukseen ja hommasin HBO Maxin ja SkyShowtimen. Lähinnä tietyt sarjat kiinnostaa.

HBO:n puolella tällaisia ovat esim. Angels in America, Banshee, Deadwood, Fringe, Game of Thrones, Hung, Shameless, Six feet under, Sopranos ja Walking Dead.

SkyShowtimen puolella taas Californication, Dexter, Heroes ja House.

Harmillisesti kummastakaan palvelusta ei löydy lempparisarjojani Breaking Bad, Millennium ja Lost.

Toistaiseksi en ole kuitenkaan ehtinyt katsomaan noista muita kuin GoT, sillä vähäinen vapaa-aikani menee enimmäkseen liikunnallisten harrastusten parissa.
Pörrö on aina plussaa

Poissa Puutarhuri

 • Sr. Member
 • Galleria (5)
 • Viestejä: 1513
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #45 : Tammikuu 08, 2023, 21:40:00 »
Vähän aikaa sitten oli Netflix, Disney plus, Amazon, HBO Max ja Viaplay kaikki tulilla, mutta ei vaan aika riittänyt kaiken tarjonnan katsomiseen joten se karsittiin sitten Netflixiin, Disney Plussaan ja Viaplayhin (enimmäkseen urheilun takia).
Antaa kaikkien kukkien kukkia

Poissa Vieras0361

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1697
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #46 : Tammikuu 08, 2023, 21:42:10 »
Just vaihdoin Netflixin HBO Maxiin kun teki mieli katsoa Person Of Interest pitkästä aikaa. Yhtä pidän kerrallaan

Poissa Thor Patsas

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2721
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #47 : Tammikuu 08, 2023, 21:42:40 »
Ei mittään kun en ees ossaa niitä käyttää.
Patsaan filosofia on että on parempi olla sellainen joka ryyppää ja treenaa kuin sellainen joka ei ryyppää eikä treenaa.

Toinen patsaan periaate on että ole herrasmies mutta poliittisesti epäkorrekti.

Paikalla Mustelmann

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1214
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #48 : Tammikuu 08, 2023, 22:08:13 »
Pelkkä Netflix edelleen. Siihen lisäksi kotoa löytyy noin 400 dvd/blu-ray-elokuvaa ja sarjaa.

Netflixin avaan harvakseltaan, mutta on se kuitenkin kuukausimaksun arvoinen. Katson sieltä tällä hetkellä sarjaa Trailer Park Boys. Siinä pojat juovat vähän kaljaa ja pössyttelevät.

Poissa Vieras1542

 • Full Member
 • Viestejä: 240
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #49 : Tammikuu 09, 2023, 10:08:10 »
Spotify, 99 % musasta tulee sieltä
Netflix, ei tarvinne avata enempää
Discovery+, liiga näkyy täältä, vähän edullisempi kuin cmore
F1 tv (kauden aikana), paljon halvempi kuin Viaplay, selostus enkuksi

Poissa punaniska

 • Full Member
 • Viestejä: 138
 • * Kelpo kaveri
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #50 : Tammikuu 09, 2023, 10:23:30 »
Netflix: Sieltä tulee aika paljon katseltua nykyään, sekä Areenasta. Spotify: Soi melkein koko ajan kotona, toimistolla tai autossa.

Poissa Vieras1442

 • Hero Member
 • Viestejä: 685
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #51 : Tammikuu 14, 2023, 00:03:18 »
Netflix on ainoa mikä näkyy. Nyt katson Sky Rojon viimeistä kautta.

Poissa joey_t

 • Sr. Member
 • Viestejä: 5423
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #52 : Tammikuu 14, 2023, 07:59:07 »
Onpas Yle Areenassa valinnanvaraa, tv-sarjoista nopealla vilkaisulla ainakin seuraavat vaikuttavat mielenkiintoisilta.

Saalistajat https://areena.yle.fi/1-50558724
Lainaus
Entinen lapsisotilas Baba työskentelee työskentelee yökerhon miestenhuoneen vastaavana ja eräänä iltana hän pelastaa nuoren naisen, Freddyn, raiskaukselta. Kaksikolle syntyy välittömästi voimakas yhteys ja he ryhtyvät kostamaan raiskaajalle, sekä muille Freddyä huonosti kohdelleille miehelle. Baban sotilastaidot ja Freddyn lievän psykopaattinen luonne ovat tappava yhdistelmä. Samalla murhia alkaa selvittää hieman yhteensopimaton poliisikaksikko. (We Hunt Together, S1-2. Tuotanto: BBC. Britannia 2020-22.)

Kaikenkarvaiset ystäväni: https://areena.yle.fi/1-50553724
Lainaus
Brittiklassikon uusi tulkinta etenee jo kolmannelle kaudelle. Sarja kuvaa nuoren eläinlääkärin elämää Englannin maaseudulla, ja se perustuu eläinlääkäri-kirjailija James Alfred Wightin vuonna 1972 julkaistuun samannimiseen romaaniin. Wight toimi eläinlääkärinä lähes 50 vuotta ja piti työstään päiväkirjaa. Hän kirjoitti myyntimenestykseksi nousseita romaaneja salanimellä James Herriot. (All Creatures Great and Small, S1-3. Britannia 2020-22.)

Vapauden kutsu: https://areena.yle.fi/1-62640986
Lainaus
Parikymppiset Marie ja Erika asuvat pienessä saksalaiskaupungissa, jossa sijaitsee myös USA:n armeijan tukikohta. Ulospäinsuuntautunut Marie solmii uusia suhteita nopeasti. Erika taas tulee konservatiivisesta maanviljelijäperheestä, jossa seurustelua ulkomaalaisten miesten kanssa ei katsota hyvällä. Tilanne alkaa kuitenkin mutkistua, kun amerikkalainen George astuu kuvioihin. 1950-luvulla tummaihoisen miehen ja saksalaisen naisen lempeä ei katsota suopeasti - erityisesti kun selviää, että Erikan sodassa kadonnut sulhanen on edelleen elossa. (Between Two Worlds, S1. Saksa 2021.)

Karen Pirie: https://areena.yle.fi/1-61023561
Lainaus
Val McDermidin kirjasarjaan perustuvan rikosdraaman pääosassa on uransa alkuvaiheessa oleva innokas ja sanavalmis rikosetsivä Karen Pirie. Pirie (Lauren Lyle) määrätään johtamaan uudelleen avattua murhatutkintaa - joidenkin mielestä vain ikänsä ja sukupuolensa ansioista - kun rikospodcast nostaa julkiseen keskusteluun selvittämättä jääneen nuoren naisen surman vuodelta 1996. Tapauksesta epäiltiin aikanaan tapahtumapaikalta tavattuja poikia, mutta todisteita ei löytynyt. Nyt 25 vuotta myöhemmin näyttää selvältä, että jotain on salattu - mutta mitä? Tuotanto: World Productions for ITV, Britannia, 2022.

Mustaa hiekkaa: https://areena.yle.fi/1-61142144
Lainaus
Kolmikymppinen rikoskomisario Anita joutuu palaamaan kotiseudulleen, mistä hän pakeni 14 vuotta aiemmin. Välienselvittely äidin kanssa on väistämätön, mutta kun seudulta löytyy nuoren naisen ruumis, kaikki kääntyykin ylösalaisin. Anita vedetään menneisyyden mustaan ​​kuiluun, kun hän alkaa jahdata sarjamurhaajaa. Välienselvittelystä tulee painajainen. Islantilainen rikossarja.

Pandore - pahalle pikkusormi: https://areena.yle.fi/1-62106774
Lainaus
Belgialainen jännityssarja, joka kertoo poliittisesta valtapelistä. Sarjan pääosissa ovat tutkiva syyttäjä Claire Delval (Anne Coesens), parlamentin jäsen ja poliittinen pyrkyri Mark Van Dyck (Yoann Blanc), sekä nuori aktivistityttö Ludivine Gilson (Salomé Richard). Clairen, Markin ja Ludivinen elämät kietoutuvat toisiinsa erinäisten tapahtumien kautta. (Pandore. Tuotanto: Artémis Productions sekä RTBF. Belgia, 2022)

Kaikelle mielenkiintoiselle ei ole aikaa joten saapa nähdä mitä noista tulee katsottua. Tosin en ymmärrä miksi meidän pitää verovaroin kustantaa moista palvelua, tollaisten tv-sarjojen katseluoikeus ei taida kuulua ihmisoikeuksien joukkoon.

Poissa Tonava

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2502
 • ***** Huikea tyyppi
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #53 : Elokuu 31, 2023, 21:00:04 »
Päivitetäänpä tämä. Ruutu+, Netflix ja Discovery+.

Poissa Lifti

 • Vaari
 • Sr. Member
 • Viestejä: 9084
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #54 : Joulukuu 12, 2023, 11:27:09 »
Sellainen suoratoista palvelu löytyy joka ottaa suihin joka aamu
Why so fragile?

Poissa Johannyton

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1837
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #55 : Joulukuu 12, 2023, 11:42:32 »
Yle Areena

Poissa Entto

 • Sr. Member
 • Galleria (3)
 • Viestejä: 4017
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #56 : Joulukuu 12, 2023, 11:47:57 »
Yle Areena
Tämä on ainoa mistä maksan, ja käytän todella harvoin.
Saitin Bud Spencer

Poissa Thor Patsas

 • Sr. Member
 • Viestejä: 2721
 • ****** Rakastajien aatelia
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #57 : Joulukuu 12, 2023, 11:54:55 »
Ei edelleenkään mitään. Minulle riittää Blu-ray ja DVD ja teidän tulee kunnioittaa minua eli itse Thor Patsasta siitä hyvästä.
Patsaan filosofia on että on parempi olla sellainen joka ryyppää ja treenaa kuin sellainen joka ei ryyppää eikä treenaa.

Toinen patsaan periaate on että ole herrasmies mutta poliittisesti epäkorrekti.

Poissa Johannyton

 • Sr. Member
 • Viestejä: 1837
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #58 : Joulukuu 12, 2023, 12:06:35 »
Yle Areena
Tämä on ainoa mistä maksan, ja käytän todella harvoin.
Kalliit on laulujen lunnaat

Poissa HuliVili

 • Sr. Member
 • Viestejä: 6891
 • ******* Saisi mikroaaltouunilla pillua
Vs: Mitä suoratoistopalveluita sinulla on?
« Vastaus #59 : Joulukuu 12, 2023, 17:10:02 »
Disney+ tuli hankittua taannoin ku kampanjasta puoli-ilmatteeksi sai.. mutta eihän mulla sitten ylläri pylläri ollutkaan aikaa katsella. Täytyykin irtisanoa se.
Pörrö on aina plussaa