Uutiset: SeksiSaitti avattu!

Kirjoittaja Aihe: Fetissisi syntyhetki  (Luettu 1544 kertaa)

Poissa Crashtestdummy

 • Full Member
 • Viestejä: 259
 • * Kelpo kaveri
Fetissisi syntyhetki
« : Kesäkuu 26, 2019, 16:29:14 »
Muistatko "ensikosketuksesi" fetissisi? Mikä se on mistä sai alkuvsa? Itselläni yhdessä elokuvassa nuorena miehwnö eräs mustaan nahkaan pukeutunut seksikäs "utareolento" poltti tupakkaa. Siitä löjti mielenkiinto kokeiluun ja nahkan ja tupakan hajulla ja nahan kiillolla on erityinen "säväyttävä" asema ollut siitä lähtien. Toimii todella hyvin ikään katsomatta tuo nahka sihteerillä. Harvaa saa polttamaan... :(

Poissa Jepe

 • Hero Member
 • Viestejä: 956
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #1 : Heinäkuu 06, 2019, 00:43:12 »
Se juontaa juurensa ysärille. Platform saappaat ja korkkarit oli silloin muotia, taisi tulla silloin ekoja kertoja runkkailtua tyttöbändien kuville  ;D palveluntarjoajalta yleensä pyydän että korkkarit on jalassa myös sängyssä, niistä kyllä omat kiksinsä saa :D
Nautiskelija luonnossa ja sängyssä 😋

Poissa Kuningatar Perse

 • Perseiden Kuningatar
 • Full Member
 • Viestejä: 230
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #2 : Heinäkuu 06, 2019, 11:03:25 »
Ai että, tästä riittäisi kirjoitettavaa, mutta se olisi liian pitkä, liian yksityiskohtainen ja liian ihmisen psykologiaa nyppivä kertomus varhaislapsuuteni aikaisesta, täysin häiriintyneestä suhteestani äitimäiseen hahmoon ollakseen viihdyttävää antia tälle sivustolle :D

Joten sanotaan nyt vaan, että olen aina tykännyt pissata ja kakata kiellettyihin paikkoihin. Niin salaa (mm. metsään) kuin vähemmänkin salaa (mm. ihmisten päälle) ;D
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 06, 2019, 11:06:49 kirjoittanut Kuningatar Perse »
Perseeni liitännäisineen sijaitsee Jyväskylässä aikavälillä 18.06.2018 - ∞.

Poissa Ratigan

 • Herrasmies
 • Hero Member
 • Viestejä: 796
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #3 : Heinäkuu 06, 2019, 11:19:33 »
En oikein koskaan ole ollut fetissi ihmisiä tai ainankaan löytänyt mitään erityistä joka saisi väristyksiä aikaan. Hiljattain kuitenkin huomannut lateksin olevan se mahdollinen vaihtoehto. Ainankin naisen päällä lateksi asut on alkaneet näyttämään todella hyvältä ;D

Poissa Viola

 • Full Member
 • Viestejä: 266
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #4 : Heinäkuu 07, 2019, 16:31:15 »
Tämä onkin mielenkiintoinen kysymys.
Kun toteutan erilaisia fetissejä, usein mietin mistä tuokin on saanut alkunsa. Ei se välttämätön tieto ole pystyäkseni tekemään jonkin fetissisession. Mutta jos asiakas pystyy jollain tasolla hahmottamaan miksi haluaa juuri sitä juttua niin se konkretisoituu paremmin. Sessioon tulee syvyyttä ja henkistä aspektia.
Asiakas tulee ikäänkuin lähemmäksi.

Mitä omiin fetisseihini tulee, niitä ei ole.
Joskus heikkona hetkenä toivonut, kunpa olisi edes joku niin tietäisi miltä se tuntuu.
Silloin ymmärtäisi paremmin jonkun toisen fetissiä.
Vaikka tykkään esim kumisaappaista, niihin ei ole päässyt syntymään sellaista suhdetta jota voisi sanoa fetissiksi. Kumisaappaat ovat vain kivoja ja käytännöllisiä. Ei muuta.

Poissa Venla

 • Huora
 • Hero Member
 • Viestejä: 727
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #5 : Heinäkuu 07, 2019, 17:21:50 »
Vähän sama kuin Violalla, vähän toivoisi että itsellään olisi jokin fetissi, jotta tietäisi miltä se tuntuu.
Mutta ei oikein ole...
Tykkään metallista/kettingeistä, mutta, ei sekään mene fetissin tasolle. Eikä sille tasolle että haluaisin naimisiin Eiffel-tornin kanssa.
Hmmm...tai sit mä vaan tykkään kovista jutuista ;D
Tunteella ja taidolla - suomalaista laatutyötä 😎
Takaisin Punavuoressa su 17.11.!

Kuvia: https://www.seksisaitti.net/index.php?action=profile;area=photos;u=54

Poissa Kuningatar Perse

 • Perseiden Kuningatar
 • Full Member
 • Viestejä: 230
 • *** Näyttää hyvää esimerkkiä
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #6 : Heinäkuu 07, 2019, 19:10:33 »
En ole alan asiantuntija, mutta käsittääkseni fetissit ovat ns. seksuaalisen mielenkiinnon uudelleensuuntaumia, jotka usein syntyvät hetkinä tai ajanjaksoina, jolloin ihmisen (yleensä lapsen) maailmankuva kokee suuren, äkillisen muutoksen. Sivuston seksuaalineuvojat voinevat korjata, jos olen ihan hakoteillä :D

Omaa seksuaalikokemustaan on paha verrata toisten kokemuksiin, mutta uskaltaisin heittää jotain sensuuntaista, että fetissikiihottuneisuus ei ehkä eroa muusta kiihottuneisuudesta kovinkaan paljoa, se vain saa alkunsa eri liipaisimista. Ja oikein voimakkaan fetissin kohdalla se tietty liipaisin voi jopa toimia kiihottuneisuuden viiveettömänä on/off-nappulana. Monesti puhutaan lämmittelyn, oikean fiiliksen ja kunnon esileikin merkityksestä kiihottumisen ja seksinhalun herättämisessä, ja se kuulostaa minusta aivan älyttömältä, kun oma kiihottumiseni toimii niin paljon yksinkertaisemminkin.

Juuri vähän aikaa sitten istuin penkkirivissä suuren yleisön joukossa, kun aloin kuulla jostain läheltäni lirinää. Pulssini kaksinkertaistui sekunnissa ja olin aivan hurmiossa ajatellessani, että joku on juuri pissannut penkissä housuunsa, eikä nyt kehtaa nousta ylös, vaan odottaa vain paniikissa sitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Se oli niin upeaa, etten tiennyt, miten päin olisin istunut. Sitten tajusin, että oikeasti se ääni tulikin siitä, kun joku yritti oikein hiljaa ja hitaasti repiä tarranauhaa auki, huoneen akustiikka vaan sai sen kuulostamaan lirinältä.

Jotkut tykkäävät tiirailla isoja peppuja, hyviä tissejä, veistoksellisia kasvoja ja itsevarmoja askeleita. Toiset joutuvat ponnistelemaan löytääkseen sänkypuuhiin taas kipinää. Fetissi sen sijaan on sitä, että tarranauhan avaamisen ääni koituu heikkopumppuisen kahdeksankymppisen kohtaloksi.
Perseeni liitännäisineen sijaitsee Jyväskylässä aikavälillä 18.06.2018 - ∞.

Poissa LaihaUnelmoija87

 • Newbie
 • Viestejä: 10
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #7 : Heinäkuu 11, 2019, 02:16:14 »
Hei. Ensimmäinen postaukseni, mutta ajattelinpa kuitenkin kertoa omasta fetissistä ja miten sen selvitin.
Alussa katsonut vähän kaikkea ja selvitellyt mikä innostaa. Suuret rinnathan siinä ensin innostivat, sitten täyteläisemmät muodot. Taisin muutaman vuoden niitä katsella. Ei mennyt ihan sinne XL puolelle asti, mutta lähelle sitä. Jossakin vaiheessa alkoi se naisen nänni ja sen kanssa leikkiminen kiinnostaa enemmän, kunnes videoehdotuksen kautta tuli rintamaito videoita ja se oli kuin heureka tai salama taivaalta. Tämä oli se mitä olin etsinyt mielestäni huomaamatta.

Hellä äiti-hahmo, täyteläisillä ja pehmeillä muodoilla. Suuret ja herkät nännit, joista voisin juoda maitoa yhteisen mielihyvän ja luottamuksen merkeissä. Äiti-hahmo pehmeästi puhuen rohkaisisi minua juomaan lisää samalla masturboiten ja lopulta minua käyttäen saisi sen illan viimeisen orgasmin ja kaatuen vierelleni/päälleni kehuen kuinka hyvä ja kiltti poika olen.

Ja koska olen jotenkin  vainoharhainen ja ajattelen hyvinkin loogisesti, oma äitini ei ole koskaan ollut minulle seksuaalinen olento ja suhteeni häneen on perinteinen äiti-lapsi. En ole jäänyt ilman huomiota tai lämpöä.

Poissa moogie

 • Newbie
 • Viestejä: 32
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #8 : Heinäkuu 12, 2019, 10:36:08 »
Olin lukiossa ensimmäistä vuotta ja pitkän fysiikan tunnilla. Edessäni pulpeteissa istui joukko tyttöjä, joilla kaikilla olivat farkut ja paljaat nilkat. Jostain syystä aloin kiihottua kauniista nilkoista enemmän ja enemmän. Totta kai teini-iässä kiihottuu kaikesta, mikä saattaisi muistuttaa ihmistä, mutta nyt tunne oli jotenkin "syvempi ja erilaisempi". Tulevilla tunneilla aloin kiinnostua myös kireistä farkuista, reisistä, pohkeista ja sääristä. Parasta oli, jos jollakulla tytöllä sattui olemaan minihame ja paljaat sääret. Siitä riitti pitkäksi aikaa omaa iloa yön yksinäisiin tunteihin.

Pikakelataan työelämään. Eräänä keväisenä päivänä eräällä puolitutulla työtoverilla oli polven yläpuolelle yltävä hame ja kauniit ruskettuneet sääret. Aloin haaveleimaan siitä kuinka nainen komentaisi minut riisutumaan ja sitten ensin hyväilemään sääriään ja lopulta antaisi minun nylkyttää itseäni sääriä vasten. Luonnollisestikaan en koskaan puhunut naiselle haaveestani, tai oikeastaan muutenkaan. Sekä häpeä että kiihottuminen oli liikaa.

En ole koskaan toteuttanut näitä halujani. En ole koskaan aikaisemmin edes kirjoittanut niitä ylös mihinkään. Luulen, että toteteuttaminen vaatisi hyvin luottamuksellisen suhteen ja vahvan turvallisuuden tunteen että uskaltautuisin elämään tätä fantasiaa. Tässä ollaan kuitenkin aika arkojen asioiden äärellä. Ehkä joku päivä vastaan tulee joku kaunissäärinen nainen, jonka kanssa asia tuntuisi luontevalta.

Poissa Tuuli

 • Newbie
 • Viestejä: 6
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #9 : Heinäkuu 12, 2019, 18:48:18 »
Minulla on muutamia, joista parista tiedän, mistä ovat syntyneet.
Voin jakaa kanssanne yhden. ;)

Sänkifetissi
Mulla oli maailman kaunein isomummi, hänellä oli sellaiset vitivalkeat laineikkaat hiukset, kauniin muotoiset kasvot, ystävälliset silmät ja kapoisissa käsissään paljon pisamia tai maksaläiskiä, ihania anycase.
Ollessani muutaman vuoden ikäinen olimme taas kerran kylässä isomummilla, leikin siellä huoneen nurkassa jotain ja sivukorvalla kuuntelin, kuinka isomummi selitti, että nuorena tyttönä joku vanhempi mies oli ollut häneen kovin rakastunut, ja oli (lähes väkisin) suudellut isomummiani niin rajusti, että miehen terävä parransänki oli raapinut nuoren tytön leuan aivan verinaarmuille.

Ah ja oih. <3

Poissa the_espoolaisrouva

 • Tiia Forsström
 • Full Member
 • Viestejä: 219
 • **** Nauttii muiden arvostusta
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #10 : Elokuu 12, 2019, 12:17:24 »
Ihania fetissejä teillä, ja niin kauniisti kuvailtuja tilanteita!  :-*

Mun omat fetissini on aika mietoja, enkä osaa jäljittää niiden syntyhetkiä. Saan erityiskicksejä mm. sotkemisesta, mutta en muista vaikkapa kierineeni kuralammikossa lapsena.

Perseiden kuningatar on ihan oikeilla jäljillä: osalla fetissin synty voi liittyä merkittävään käänteeseen elämässä tai johonkin yllättäviä suuria tunteita herättäneeseen hetkeen. Kaikki eivät kuitenkaan muista mitään suurta elämystä fetissin takaa.

Ylipäänsä kyse on jatkumosta tai ehkä jopa loputtomasta itseensä risteävästä spiraalista. Kenellä on valta määritellä, missä kohdassa esteettinen mieltymys tai jonkun aistin kautta välittyvä voimakas mielihyvä muuttuu a) seksuaaliseksi tai eroottiseksi elämykseksi tai b) fetissiksi?

Selvimmin ovat tietysti tunnistettavissa sellaiset eksklusiiviset fetissit, joiden läsnäolo on ehdoton edellytys kiihottumiselle. Jos ihmisessä ei herää halua eikä kiihottuneisuutta ilman, että fetissin kohde on mukana tilanteessa (ja juuri oikealla tavalla), tämä helppo määritellä fetissiksi. Kurjimmassa tilanteessa fetissi siis voi myös rajoittaa seksuaalisuuden toteuttamisen mahdollisuuksia aika paljon.

Lievempänä fetisseissä on minusta kyse lahjasta tai kyvystä: ihminen osaa kiihottua myös jostain sellaisesta, josta ihan kaikki muut välttämättä eivät osaa.
* * * * * Tammikuussa 2020 Malagan alueella * * * * *

Päivystävä seksologi
(artist previously known as NiinaG)

Poissa Sin1

 • Vuokratyttöystävä
 • Hero Member
 • Viestejä: 580
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #11 : Elokuu 12, 2019, 21:18:59 »
Fetissit ovat kyllä niin mahtavia! Ihmisillä on mitä erikoisempia fetissejä, ja minua kiehtoisi tietää, mistä mikäkin fetissi kelläkin on saanut alkunsa ja mitä ylipäätään aivoissa tapahtuu fetissin syntyhetkellä ja miksi. Tämä on siis erittäinkin kiva lanka. :P

Tässä pari minun fetisseistäni:

Ollessani 19-vuotias eräs miespuolinen kaveri kehui varpaitani seksikkäiksi. Siitä lähtien olen ollut tykästynyt (omiin) jalkoihin, ja se vain vahvistuu ajan myötä. Tykkään tunnustella erilaisia pintoja ja materiaaleja jalkapohjillani ja nostella asioita varpaillani. Minulla onkin suht vahvat varpaat. Hullaannun aivan täysin, jos minun varpaitani/jalkojani nuollaan/pussaillaan/imetään/hierotaan. Pikkuhiljaa olen myös alkanut tykkäämään muidenkin jalkapohjista. En vielä sanoisi itseäni podofiiliksi, mutta oma pikkupodofiili olisi aivan ihana! ♥

Poikaystäväni nro 2 oli karvainen mies, sekä hyvin pitkä ja sopivasti lihaksikas. Häntä ennen en ollut tavannut kovinkaan monta karvaista miestä, joten katson karvafetissini alkaneen hänestä. Meillä toimi parisuhteen liimat tosi hyvin, eli seksi ja huumori (muu ei sitten toiminutkaan). Hänen jälkeen olen ollut vain karvaisten miesten kanssa parisuhteessa. Alkoi hänestä toinenkin fetissi, nimittäin kasvoissa olevien karvojen (erityisesti nenäkarvojen) nyppiminen - mieheltä, ei minulta itseltä - mistä taas on saanut yksi toinen fetisseistäni alkunsa, mutta se nyt on jo ihan toinen juttu se.
Helsinki, Ullanlinna 24.-26.11. 💋

Poissa Jani

 • Jr. Member
 • Viestejä: 79
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #12 : Elokuu 23, 2019, 09:03:45 »
Olen aina haaveillut että hukuttautuisin muodokkaan naisen alle. Erityisesti facesitting kiihottaa kovasti kuin myös että nainen tukehduttaa minua rinnoillaan.
I'm just a simple man trying to make my way in the Universe.

Poissa bbwnanna

 • Full Member
 • Viestejä: 400
 • ** Piristää muiden päivää
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #13 : Elokuu 23, 2019, 16:56:34 »
Olen aina haaveillut että hukuttautuisin muodokkaan naisen alle. Erityisesti facesitting kiihottaa kovasti kuin myös että nainen tukehduttaa minua rinnoillaan.

Juu, nämä tukahduttamisleikit erinäisin ruumiinosin ovat oikein hauskoja. ;)
Kinky tyttöystäväsi Turussa.

Poissa Samppa666

 • Newbie
 • Viestejä: 14
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #14 : Syyskuu 14, 2019, 19:31:34 »
Itsellä ollu jalkafetissi ennen kuin itsekkään muistan. Äitini kertoi että olin roikkunut 3 vuotiaana kylässä olleiden naisten jaloissa.

Omat muistot alkavat 6 vuotiaasta.
Muistan kuinka hämmennyin kun ohikulkeneen naisen kauniit sääret aiheutti kauhean stondiksen.

Kauniit hoikat sääret ja hyvä iho, ni tää partiopoika on valmis. Joudun vieläkin hämmentäviin tilanteisiin.
Tämän fetissin ansiosta paljaiden rintojen näkeminen ei aiheuta minkäänlaista reaktiota. Outoa..

Paikalla Courtesan

 • Full Member
 • Viestejä: 110
 • * Kelpo kaveri
Vs: Fetissisi syntyhetki
« Vastaus #15 : Marraskuu 04, 2019, 03:15:59 »
Vähän sama kuin Violalla, vähän toivoisi että itsellään olisi jokin fetissi, jotta tietäisi miltä se tuntuu.
Mutta ei oikein ole...


Sama.
Miten helppoa olisi kun tietäisi, että varmasti syttyy kun pukeutuu vaikka kumiankaksi,

Jos sapioseksuaalia ei lasketa niin yksi mulla kuitenkin on: harmaat collage-housut miehellä! Joko ilman paitaa tai valkoinen t-paita.  :-X (aika lame, eikö totta)
En kyllä osaa paikantaa, mistä tämä on saanut alkunsa.  :)
Girl with a million dollar smile

Albumia päivitetty: https://www.seksisaitti.net/index.php?action=gallery;cat=186