Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Kondylooma  (Luettu 2158 kertaa)

Poissa Hiiri81

 • Newbie
 • Viestejä: 31
 • * Kelpo kaveri
Kondylooma
« : Toukokuu 06, 2024, 14:56:38 »
Esinahan päällä 1.5 cm leveydeltä näppyjä jotka lääkäri totesi kondyloomiksi ja antoi Warticon reseptin penslaukseen

Aine toimii mutta nahat meinaa lähtee vehkeestä ja 2-3 viikon päästä näpyt uusiutuu

Kyselenkin kokemuksia kun luin että oma vastustuskyky tuhoaisi kondylooman 2 vuodessa, onko näin vai onko penslaus nyt elinikäinen  harrastus ?


Poissa JohnDoe

 • Newbie
 • Viestejä: 27
 • * Kelpo kaveri
Vs: Kondylooma
« Vastaus #1 : Toukokuu 06, 2024, 22:55:08 »
Omia kokemuksia ei ole, mutta lukemani perusteella, tilastollisesti 80% hpv-tartunnoista parantuu noin 2 vuoden kuluessa.

Voi parantua parissa kuukaudessa, voi kestää useamman vuoden. Huonot elintavat, mm. tupakointi ja ylipaino heikentävät kehon immuunivastetta, mikä pitkittää kondylooman paranemista.

HPV on ilmeisesti luonteeltaan "piilotteleva virus", eli kehon immuunivaste ei siihen välttämättä heti/aina reagoi. Yleisesti käsitetään että kun jotkut hoitavat esim. syyliä omenaviinietikalla, etikan luoma ärsytys aiheuttaa lievän "tulehdusreaktion" joka ikäänkuin herättää kehon että nyt kohteessa tapahtuu jotakin, jonka seurauksena ylimääräinen vieras tuhotaan. Luetun mukaan omenaviinietikka myös kuivattaa syyliä, jotka tämän jälkeen häviävät iholta.

Mitään universaalia keinoa kondiksesta eroon pääsemiseen ei ole, mutta tiivistettynä elintavat kuntoon ja immuunivaste koholle. Lukemani perusteella monet mieltävät D-vitamiinin ja sinkin nopeuttaneen parantumista. Myös iholle annosteltava A-vitamiinivoide voi auttaa parantumaan syylistä. Myös AHCC-lisäravinteiden on todettu auttaneen joillain HPV-tartunnan kanssa.

Virallisesti HPV-rokotteen (Gardasil 9) ei todeta auttavan jo olemassaolevaan tartuntaan, mutta asiasta on tutkimustuloksia että rokotteen aiheuttama reaktio vahvistaa kehon immuunivastetta HPV-viruksia vastaan, ja rokotteen antamisen yhteydessä luodut vasta-aineet voivat myös auttaa jo olemassaolevaan tartuntaan. Lääkäri ei todennäköisesti tällä perusteella kirjoita reseptiä, mutta jos haluat kokeilla tätä reittiä, voit käyttää perusteluna haluavasi suojaa muilta HPV-tyypeiltä.

Suosittelen myös harkitsemaan rokotetta ihan pelkästään silläkin perusteella, että rokote vähentää virusmääriä iholla, vähentäen myös riskiä tartuttaa HPV-viruksia eteenpäin. Vaikka oireet paranesivat eikä näkyviä syyliä enää tulisi, virus voi edelleen olla iholla ja tarttua eteenpäin.

Nopeaa ratkaisua tosiaan ei ole, vaan hoitoprosessi ottaa sinnikkyyttä, vaikka kondikset tuppaisivat tulemaan takaisin. Väsytystaistelu.

Tsemppiä parantumiseen. Muista kuitenkin olla vastuullinen ja älä levitä tartuntaa eteenpäin.

Poissa Hiiri81

 • Newbie
 • Viestejä: 31
 • * Kelpo kaveri
Vs: Kondylooma
« Vastaus #2 : Kesäkuu 15, 2024, 08:51:13 »
Ei tietenkään tautia eteenpäin, kumilla mennään kunnes oireet olleet vuoden poissa

Nyt Warticonilla penslaamalla katoavat 3 päivässä ja kuukauden puolentoista päästä näppyjä tulee uudelleen

Nämä ei kyllä ole mitään noita-akan syyliä vaan enemmänkin luufinnin näköisiä näppyjä. Mutta hyvä iheuttamia sano lääkäri ja esinahan päällä.kuten kondylooma usein on

Mutta näillä mennään ja kyllä tämä tästä.

Poissa Hiiri81

 • Newbie
 • Viestejä: 31
 • * Kelpo kaveri
Vs: Kondylooma
« Vastaus #3 : Kesäkuu 15, 2024, 12:16:53 »
HPV.n aiheuttamia siis, sano lääkäri